Νέα

Επιδοτήσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ass-sniper
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 495
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ass-sniper

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Κύριοι καλησπέρα.Νομίζω ότι πρόκειται για ένα ενδιαφέρον θέμα που λείπει από τις γενικές συζητήσεις του site.Ας χρησιμοποιήσουμε αυτό το thread για πληροφόρηση σχετικά με τα επιδοτούμενα προγράμματα που κυκλοφορούν και όσοι γνωρίζουν καλά το θέμα ας δώσουν τα φώτα τους εάν φυσικά έχουν την διάθεση να το κάνουν.Ξεκινάω με μια απορία που έχω σχετικά με ένα δικό μου θέμα.Έχω ένα ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας και σκοπεύω να του βάλω καινούργιες πόρτες ασφαλείας και παράθυρα αλουμινίου.Το ακίνητο το μισθώνω σε εταιρείες και ιδιώτες.Η ερώτηση μου είναι αν υπάρχει κάποια φόρμουλα για να μπορέσω να επιδοτηθώ.Για παράδειγμα θυμάμαι ότι είχε βγει ένα πρόγραμμα για αναβάθμιση-αναπαλαίωση των κτιρίων.
Ένα άλλο που έχω σκεφτεί είναι μήπως γίνεται να βάλω φωτοβολταικά στην ταράτσα και να περάσω με κάποιον τρόπο στην πράσινη επιδότηση τις πόρτες και τα παράθυρα.Σίγουρα θα υπάρχουν παράμετροι που δεν έχω σκεφτεί ή δεν γνωρίζω,περιμένω τις πληροφορίες σας. 

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Για τα πορτοπαράθυρα φίλε μου αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα επιδότησης, είχε τρέξει ένα το πρηγούμενο έτος αλλά τελικά δεν υλοποιήθηκε ποτέ λόγο αφραγκίας του κράτους.

Όσον αφορά τα φωτοβολταικά δε γνωρίζω να σου πω, ίσως να ξέρει κάποιος άλλος εδώ μέσα.

ελπίζω να βοήθησα λίγο

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
φωτοβολταικά για σπιτια, λιγα mw δηλ γενικλως δεν παιζει τιποτα, Μια μικρη εκπτωση στις δαπανες για την φορολογική σου δήλωση.Για τα πρασινα κτιρια κλπ παιζει αλλά εχει πολλές προυποθεσεις, χαμηλό εισόδημα, χαμηλή τιμή ζωνης του ακινήτου, πριν το 1980 η κατασκευή κλπ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom