Νέα

Επίδομα βενζίνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 593
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
τυπε παρτο και βαλε το αμαξι στους τάκους και καψε την βενζίνη στο κενό :rockon::rockon:
Το νου σου γιατι εχει και κατι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΔΕΣ δεξιους που ελεγαν οτι δεν θα το παρουν για να το δωσουν στους φτωχους και ειναι απο εχθες το βραδυ μεσα στο gov και πατανε υποβολη σαν ψυχάκιδες
Τύπε τελικα θα το πάρω, θα πάω στο Μικρολίμανο με τα 6,5 λίτρα βενζίνης του πρώτου μήνα και θα πιω μια ρακή στην υγειά του Μητσοτάκη και του κουμπάρου του πρεζέμπορα Μαρινάκη

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756
Τύπε θα τελικα το πάρω, θα πάω στο Μικρολίμανο με τα 6,5 λίτρα βενζίνης του πρώτου μήνα και θα πιω μια ρακή στην υγειά του Μητσοτάκη και του κουμπάρου του πρεζέμπορα Μαρινάκη
κρατα και λιγο για τις μολοτωφ τυπε :rockon:
επιδοτουμενες θα ειναι

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.442
Πόντοι
12.756
Εμένα ο Κυριακουλας το μόνο που μου έδωσε για να ανταλλάξω είναι τ'αρχιδια του...:confused::confused::confused:
τυπε εγω προσπαθω να βρω τροπο να παρω επίδομα και για την γεννητρια που εχω στο σπιτι για ασφάλεια
Πετρελαιο κινησης παιρνει και αυτη :rockon::rockon::rockon:
θα πω οτι παιρνει αμολυβδη , πρασινη γεννητρια

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
τυπε εγω προσπαθω να βρω τροπο να παρω επίδομα και για την γεννητρια που εχω στο σπιτι για ασφάλεια
θα πως οτι παιρνει αμολυβδη , πρασινη γεννητρια
Τώρα που το σκέφτομαι κάτσε να ψήσω τον baros να ανταλλάξει με μια κάρτα καυσαερίων που έχω...:confused::confused::confused:

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
στο λινκ για επιβαιβαίωση μαιλ, σας εχει τυχει να μην ανοίγει???

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Βάλτο εδώ να τον δουμε τύπε...
Σιγα μην ψαχνω τωρα. Θα αρκεστεις σε αυτο που σου λεω. Οτι το ειδα γραμμενο ακριβως αυτούσιο.
Αν μου πεις οτι δεν το αντεγραψες εσυ, αλλά οτι σε αντεγραψε αυτος, θα το πιστεψω. Εξαλλου δεν ειναι η πρωτη φορα που καποιος αντιγραφει ποσταρισματα απο το μπου. Ενας "Βασιλης κατι" ειναι

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Σιγα μην ψαχνω τωρα. Θα αρκεστεις σε αυτο που σου λεω. Οτι το ειδα γραμμενο ακριβως αυτούσιο.
Αν μου πεις οτι δεν το αντεγραψες εσυ, αλλά οτι σε αντεγραψε αυτος, θα το πιστεψω. Εξαλλου δεν ειναι η πρωτη φορα που καποιος αντιγραφει ποσταρισματα απο το μπου. Ενας "Βασιλης κατι" ειναι
Ήθελα να δω πως είναι γραμμένο ακριβώς ρε τύπε, γιατί μου είπες ινστα, και ινστα δεν ασχολούμαι καθόλου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Βάλτο εδώ να τον δουμε τύπε...
Αντε, το βρηκα

Αν ισχύει ότι ο γιος του Μητσοτάκη ανέλαβε θέση στο ευρωκοινοβούλιο, δεν θα γίνω καχύποπτος να κάνω τρελές θεωρίες ότι συνέβαλε κάπως ο πατέρας του σε αυτό. Μπορεί να τον επέλεξαν επειδή βλέπει καλό τένις.

— Δραχμend (@VasilisXtM) April 29, 2022

Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ήθελα να δω πως είναι γραμμένο ακριβώς ρε τύπε, γιατί μου είπες ινστα, και ινστα δεν ασχολούμαι καθόλου
Λαθος, τουιτερ

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
θα πω οτι παιρνει αμολυβδη , πρασινη γεννητρια
Eγώ λέω να κάνω αίτηση για κάρβουνο για την ψησταριά :confused::confused:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.102
Πόντοι
6.056
Εδώ ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ευρωβουλευτή τον Γεωργούλη που δεν μπορεί να μιλήσει ο Μητσοτάκης σας πειραξε :confused: :confused: :confused: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Kι ο Ζαγορας τυπε εκανε ταχυρυθμα αγγλικων οταν τον εβγαλαν ευρωβουλευτη.Καλα λενε,τα πιο λαμπρα φευγουν για τα ξενα:confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Kι ο Ζαγορας τυπε εκανε ταχυρυθμα αγγλικων οταν τον εβγαλαν ευρωβουλευτη.Καλα λενε,τα πιο λαμπρα φευγουν για τα ξενα:confused::confused::confused:
Δεν βγηκε ομως ο Σομμερ με την Ενωση Κεντρωων τύπε. Τι πηγατε και ψηφισατε στις ευρωεκλογες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom