Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.442
- Πόντοι
- 12.756
τυπε ανταλλαζεις κάρτα καυσίμων με επίδομα θερμανσης ?Τυπε νόμιζα πως οι αριστεροί κυκλοφορείτε με ποδήλατο...
τυπε ανταλλαζεις κάρτα καυσίμων με επίδομα θερμανσης ?Τυπε νόμιζα πως οι αριστεροί κυκλοφορείτε με ποδήλατο...
Τύπε τελικα θα το πάρω, θα πάω στο Μικρολίμανο με τα 6,5 λίτρα βενζίνης του πρώτου μήνα και θα πιω μια ρακή στην υγειά του Μητσοτάκη και του κουμπάρου του πρεζέμπορα Μαρινάκητυπε παρτο και βαλε το αμαξι στους τάκους και καψε την βενζίνη στο κενό
Το νου σου γιατι εχει και κατι ΜΟΥΝΟΠΑΝΑΔΕΣ δεξιους που ελεγαν οτι δεν θα το παρουν για να το δωσουν στους φτωχους και ειναι απο εχθες το βραδυ μεσα στο gov και πατανε υποβολη σαν ψυχάκιδες
κρατα και λιγο για τις μολοτωφ τυπεΤύπε θα τελικα το πάρω, θα πάω στο Μικρολίμανο με τα 6,5 λίτρα βενζίνης του πρώτου μήνα και θα πιω μια ρακή στην υγειά του Μητσοτάκη και του κουμπάρου του πρεζέμπορα Μαρινάκη
Εμένα ο Κυριακουλας το μόνο που μου έδωσε για να ανταλλάξω είναι τ'αρχιδια του...τυπε ανταλλαζεις κάρτα καυσίμων με επίδομα θερμανσης ?
τυπε εγω προσπαθω να βρω τροπο να παρω επίδομα και για την γεννητρια που εχω στο σπιτι για ασφάλειαΕμένα ο Κυριακουλας το μόνο που μου έδωσε για να ανταλλάξω είναι τ'αρχιδια του...
Τώρα που το σκέφτομαι κάτσε να ψήσω τον baros να ανταλλάξει με μια κάρτα καυσαερίων που έχω...τυπε εγω προσπαθω να βρω τροπο να παρω επίδομα και για την γεννητρια που εχω στο σπιτι για ασφάλεια
Πετρελαιο κινησης παιρνει και αυτη
θα πως οτι παιρνει αμολυβδη , πρασινη γεννητρια
Τώρα που το σκέφτομαι κάτσε να ψήσω τον baros να ανταλλάξει με μια κάρτα καυσαερίων που έχω...
και αν αναοιξεις ρωτα αθηναιο τι του γραφει.στο λινκ για επιβαιβαίωση μαιλ, σας εχει τυχει να μην ανοίγει???
Σιγα μην ψαχνω τωρα. Θα αρκεστεις σε αυτο που σου λεω. Οτι το ειδα γραμμενο ακριβως αυτούσιο.Βάλτο εδώ να τον δουμε τύπε...
Ήθελα να δω πως είναι γραμμένο ακριβώς ρε τύπε, γιατί μου είπες ινστα, και ινστα δεν ασχολούμαι καθόλουΣιγα μην ψαχνω τωρα. Θα αρκεστεις σε αυτο που σου λεω. Οτι το ειδα γραμμενο ακριβως αυτούσιο.
Αν μου πεις οτι δεν το αντεγραψες εσυ, αλλά οτι σε αντεγραψε αυτος, θα το πιστεψω. Εξαλλου δεν ειναι η πρωτη φορα που καποιος αντιγραφει ποσταρισματα απο το μπου. Ενας "Βασιλης κατι" ειναι
Αντε, το βρηκαΒάλτο εδώ να τον δουμε τύπε...
Λαθος, τουιτερΉθελα να δω πως είναι γραμμένο ακριβώς ρε τύπε, γιατί μου είπες ινστα, και ινστα δεν ασχολούμαι καθόλου
Eγώ λέω να κάνω αίτηση για κάρβουνο για την ψησταριάτυπε εγω προσπαθω να βρω τροπο να παρω επίδομα και για την γεννητρια που εχω στο σπιτι για ασφάλεια
Πετρελαιο κινησης παιρνει και αυτη
θα πω οτι παιρνει αμολυβδη , πρασινη γεννητρια
Kι ο Ζαγορας τυπε εκανε ταχυρυθμα αγγλικων οταν τον εβγαλαν ευρωβουλευτη.Καλα λενε,τα πιο λαμπρα φευγουν για τα ξεναΕδώ ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ευρωβουλευτή τον Γεωργούλη που δεν μπορεί να μιλήσει ο Μητσοτάκης σας πειραξε
τσακω αιτησηEγώ λέω να κάνω αίτηση για κάρβουνο για την ψησταριά
Δεν βγηκε ομως ο Σομμερ με την Ενωση Κεντρωων τύπε. Τι πηγατε και ψηφισατε στις ευρωεκλογες?Kι ο Ζαγορας τυπε εκανε ταχυρυθμα αγγλικων οταν τον εβγαλαν ευρωβουλευτη.Καλα λενε,τα πιο λαμπρα φευγουν για τα ξενα
Θα μου δανείσεις 10 ευρώ για μπεντζίνα;τσακω αιτηση
Δεν εχω τις προϋποθεσεις λογω εισοδηματοςΈκανες αίτηση για το 40ρι ;
οσα θελει ο συνδικτυοςΘα μου δανείσεις 10 ευρώ για μπεντζίνα;