Νέα

Επιχείρηση στην Ομόνοια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΧΑΝΙΩΤΗΣ1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 72
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
πλεον ο αιγυπτιος στο φαλαφελ μου βαζει ενα μυστικο συστατικο που δυστυχως δε μπορω να αποκαλυψω και το βαζει μονο σ εμενα :sunglasses:
αυτο ελλειπε να το εβαζε και σε κοινους ανθρωπους  ;)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Φαλαφελάδικο Αχαρνών. Καινούριο.

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
εγω πιστευω οτι δεν αξιζει να ανοιξεις καμοια επιχειρηση πλεον εδω στην ελλαδα. τα πραγματα δυσκολευουν μερα με την μερα συνεχως. αλλα εαν ειναι να διαλεξω αναμεσα σε μια απο τις δυο επιχειρησεις τοτε σιγουρα η δευτερη επιλογη ........

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Φίλε αν θες τη γνώμη μου κράτα τα τα λεφτά γιατί έρχονται χειρότερες μέρες και σήμερα οι μικροεπιχειρήσεις υπερφολογούνται,αν θες πήγαινε εξωτερικό γιατί εδώ θα τα πάρουν όλα!

Σε σοβαρή δυτική χώρα, χωρίς γνωστούς και υποστήριξη εκεί, με 12000 δεν θα βγάλει ούτε εξάμηνο.

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αυτό λέω. Μου έχει μπει στο μάτι.

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
παντως τυποι εγω με αυτα τα λεφτα θα εκανα το εξεις :

θα πηγαινα σε μια συνοικια πχ περιστερι και θα εβρισκα ενα μαγαζακι ψιλοκεντρικο με 5-6 κατοσταρικα ενοικιο
και θα εφτιαχνα ενα μαγαζακι με τροφιμα ..
ρυζι ,  φασολια , φακες , ελιες ... κτλ  αγνα και παραδοσιακα
τα σουπερ μαρκετ νομιζω εχουν πολυ υψηλες τιμες στα τροφιμα εν γενει ..

θα εψαχνα οτι παραδοσιακο υπαρχει στην ελλάδα και θα το φερνα ...

πχ λαδοτυρι μυτιληνης , προιοντα μαστιχας κτλ  εχει χιλιαδες πραγματα η ελλάδα ...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
πόσα μπορεί να βγάζει ένα τέτοιο μαγαζί στις μερες μας; καθαρά...

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
παντως τυποι εγω με αυτα τα λεφτα θα εκανα το εξεις :

θα πηγαινα σε μια συνοικια πχ περιστερι και θα εβρισκα ενα μαγαζακι ψιλοκεντρικο με 5-6 κατοσταρικα ενοικιο
και θα εφτιαχνα ενα μαγαζακι με τροφιμα ..

Καλή μπίζνα θα ήταν τύπε να μαζευτούμε αρκετοί από εδώ μέσα και να ανοίξουμε έναν γαμιστρώνα στα βόρεια προάστεια (Χολαργό, Χαλάνδρι, Λ. Κηφισίας). Δεν υπάρχει κανένας...

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
Καλή μπίζνα θα ήταν τύπε να μαζευτούμε αρκετοί από εδώ μέσα και να ανοίξουμε έναν γαμιστρώνα στα βόρεια προάστεια (Χολαργό, Χαλάνδρι, Λ. Κηφισίας). Δεν υπάρχει κανένας...

μεσα τυπε .. διαθετω και οικιμα .. αλλα στα δυτικα ...

το λεω σε φιλους μου αυτο που ειπες αλλα κολωνουν .. ειναι η χορτασιλα  ...

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
τυπε με 30 %  ανεργια το 2016 , η ηθικοτερη 25 αρα θα εχει κανει και 200 βυζιτες ...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
931
Πόντοι
96
Φίλε αν θες τη γνώμη μου κράτα τα τα λεφτά γιατί έρχονται χειρότερες μέρες και σήμερα οι μικροεπιχειρήσεις υπερφολογούνται,...........
όντως

Βασικα για να τα (ξε)πουλάνε τα μαγαζια μαλλον δεν πάνε καλα . Για να ανοιξεις τετοιο μαγαζι θες κανα 20αρι .

Προσωπικα θεωρω την Ομόνοια πεθαμενη αγορα . Πεσμενη κινηση από κοσμο με μηδεν φραγκα στην τσεπη .

Αν θες να κανεις κατι τετοιο καντο σε τουριστικη περιοχη .

Τελος οτι και να κανεις θα βαρεθεις να πληρωνεις φόρους .

Φατα στις πουτάνες να εχεις να θυμασαι κάτι ευχάριστο.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Σε σοβαρή δυτική χώρα, χωρίς γνωστούς και υποστήριξη εκεί, με 12000 δεν θα βγάλει ούτε εξάμηνο.
'Οπως και να χει εδώ δεν πρόκειται να δεις προκοπή,η οικονομία θα πηγαίνει απ' το κακό στο χειρότερο!Εκτός κι αν γίνει μουσουλμάνος και παρανομήσεις όπως όλοι οι λαθραίοι στην Ελλάδα τότε θα δεις φως κι εκεί στην Ομόνοια θα έχεις πάντα πελατεία από τέτοιους να είσαι σίγουρος!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
διαθετω ενα μικρο κεφαλαιο 12 εως 15000 και θελω να αγορασω μια μικρη επιχειρηση στο κεντρο να βγαζω το μεροκαματο και εχω βρει 2 μαγαζια και θελω να ρωτησω αν τα γνωριζει κανεις για να κανονισω την αγορα.

το πρωτο ειναι αυτο

165037_871886_x.jpg

Καφέ μπαρ κέντρο Αθήνας
Ομόνοια

7.000 €

και το δευτερο ειναι αυτο
121031_623066_x.jpg

ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ στο κέντρο της Αθήνας Περιοχή Ομόνοια, υπερπλήρης εξοπλισμός, σταθερή πελατεία, πολλές δυνατότητες εξέλιξης, πωλείται λόγω μετάθεσης, τιμή 15.000€, συζητήσιμη , 09:00-18:00

Για μένα και τα δύο όπως είναι τώρα στην ομόνοια θα πάνε άπατα, ειδικά το 1ο.
Όπως σωστά ειπώθηκε το 1ο ότι και να το κάνεις στην ομόνοια καφόμπαρο δε φτουράει αν και η τιμή ομολογώ είναι δελεαστική.
Το 2ο αν το πάρεις και το ανακαινίσεις εκ του μηδενός σε χοντογκάδικο/σαντουιτσάδικο(βρώμικο) μπορεί να σου αποδώσει.
Απλά σε αυτή την περίπτωση ο εξοπλισμός που θέλει να σου δώσει ο τύπος πάει στο βρόντο.
Θα το κάνεις στα πρότυπα καντίνας, ξέρεις όλα στημένα, μονοχρωματικά με καλό λογότυπο σαν να είσαι αλυσίδα χωρίς να είσαι ένα πράμα,
δεν ξέρω που ακριβώς είναι αλλά αν είναι πέρασμα παίζει να πιάσει.
Το πρόβλημα είναι ότι θες 15χιλ καπέλο βάλε και όσο θες για να το πάρεις, πας 25-30 που μάλλον δεν τα έχεις.

Αν πάλι πάρεις το 2ο και το αφήσεις όπως είναι μάλλον θα πας άπατος.
Δείχνει παλιό, φτωχικό και βρώμικο. Οι περισσότεροι δε σταματάνε να φάνε στην ομόνοια ακόμα και αν είσαι κυριλέ, και τι να
φάνε δηλαδή, τυρόπιτες του 1.5 ευρώ της κακιάς ώρας; Σουβλάκι ή χοντντογκ/σαντουιτς άντε και καμιά πίτσα με το κομμάτι εμβόλημα, τα υπόλοιπα πούλο.

ΥΓ Υποθέτω ξέρεις τα φαγουριάδικα και θα αναλάβεις εσύ την παρασκευή και τα όλα που απαιτούνται και έχεις υπόψην ένα υπάληλο/τυλιχτή για αρχή
αλλιώς πούλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom