majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
Ποια ειναι η γνωμη σας για διπλο στρωμα κρεβατιου? μαρκες? με ελατηρια η χωρις? με σιδερα η φυσικα προιοντα.
τι να παρω?
τι να παρω?
Τα bruno είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση γιατί δεν έχουν ακόμα μαγαζί στην Αθήνα, ψάχνονται να αρχίσουν να ανοίγουν και υποτίθεται κάνουν οι ίδιοι σκάουτινγκ σε διάφορες δημοφιλείς πιάτσες εξόδου σχετικά με τον κόσμο που περνάει καθημερινά προκειμένου να δουν (και οι υποψήφιοι πελάτες του φραντσάιζ) πού είναι καλύτερα να ανοίξουν
Οι δημοφιλείς πιάτσες είναι συγκεκριμένες παλιά δεν υπήρχαν σημεία και περίμενες να ψοφήσει κάποιος για να ανοίξει ο χώρος...
Εντωμεταξύ τα καλά σημεία σιγά μην τα δώσουν σε τυχαίους και ας έχουν το χρήμα, δικοί τους άνθρωποι ή συστημένοι τα ανοίγουν. Δηλαδή ο δικός τους θα πάρει το Σύνταγμα, γλυφάδα, κολωνάκι και ο άσχετος θα πάρει Νεα Ιωνία, Αγιοι Ανάργυροι και Καλλιθέα.
Τα έχουμε ξαναγράψει τύπε, ολο το ζουμί είναι το σημείο που θα διαλέξεις ή θα σου δώσουν.
Υπάρχει franchise που πεινάει και ίδιο franchise που κανει και 8 και 10 και παραπάνω χήνες τη μέρα.
Ποια ειναι η γνωμη σας για διπλο στρωμα κρεβατιου? μαρκες? με ελατηρια η χωρις? με σιδερα η φυσικα προιοντα.
τι να παρω?
Media strom, silver , gold ή platinum . Δοκίμασε το σε κανα κατάστημα τους και πες μου μετά. Εγώ το έχω δέκα χρόνια και απλά δεν παίζεται.
Βεβαια είναι οι κορυφαίες σειρές της Media , οπότε φαντάζομαι ότι και στις άλλες μάρκες οι top σειρές ανάλογες θα είναι.... οπότε δοκίμασε γενικά top σειρές.
τα ελληνικά brands για franchise είναι λίγο αστεία.
Υποθετικό παράδειγμα έχεις δικό σου χώρο ή κονέ να νοικιάσεις επί της Λ.Κηφισίας ,ύψος Μαρούσι εκεί που έχει Μικέλ,Έβερεστ,Βενέτη.
Είτε ανοίξεις Mikel έιτε Majestic cafe..Τόσοι χιλιάδες εργαζόμενοι σε γραφεία τριγύρω, σιγά μη θέλουν αποκλειστικά τυρόπιτα ΒΕΝΕΤΗ ,fredo Μικέλ, και sandwitch Everest ,αν έχεις ανταγωνιστικό προιόν και τιμή θα πετύχεις.
Και θα σου μείνουν και μερικές χιλιάδες ευρώ που θα ήθελε ο Μικέλ και ο κάθε Μικελ.
Location Location Location ειδικά για καταστήματα εστίασης.
αν κανεις ενα ερωτηματολογιο θα δεις οτι ολοι θα προτιμησουν τα μικελ εβερεστ βενετη γρηγορη κτλπ.
αν κανεις ενα ερωτηματολογιο θα δεις οτι ολοι θα προτιμησουν τα μικελ εβερεστ βενετη γρηγορη κτλπ.
για στρωμα πηγαινε duxiana στο εχω ξαναπει , αν σου φανει φτηνο , κανονισε να βρεις αυτα hastens.com , και μετα ελα πες μου ξανα για στρωματα ;)
εγω εχω παρει duxiana ενα σκασμο λεφτα , και δεν μετανιωσα ουτε σεντς , παρε και κανα σεντονι frette και εισαι στα καλυτερα
για τα cocomat τι ξερουμε??
τοσο καλα ειναι τυπε?Έχει δοκιμάσει κανείς στρώματα λάτεξ?Τι λένε?
Ένας κολλητός δε μπορεί να κοιμηθεί σε άλλο στρώμα από όταν αγόρασε .
εδω σου μιλαμε για την ρολς ροις του υπνου και εσυ μας λες για τογιοτα κορολα
κάσα στον απολυτο δεν θα ξυπνάς με τιποταδεν ξερω εγω εχω μπερδευτει.αλλος λατεξ αλλος ελατηρια αλλος φυσικα προιοντα οτι ναναι....
που καταληγουμε κυριοι με κλειστα ματια.
cocomat λεει 30 χρονια εγγυηση.
οχι και με τιποτα τυπεκάσα στον απολυτο δεν θα ξυπνάς με τιποτα