erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Tο δαχτυλιδι ειναι η διασταυρωση της κηφισίας με την Αττικη οδό λίγο πριν το βίλατζ.
δεν την ξερω την αθηνα, συνηθως με πανε κ ουτε ξερω που βρισκομαι
Tο δαχτυλιδι ειναι η διασταυρωση της κηφισίας με την Αττικη οδό λίγο πριν το βίλατζ.
σιγα τα μπουφαν ρε μαγκες...επειδη τα πλασαρουν ολοι οι τρεντοκαγκουρες σημαινει οτι ειναι και καλα????εγω και τσαμπα να μου το δωσεις δεν το φοραω...ο,τι μαλακια βγαινει,αμεσως να τσιμπησει ο καθε χανος...σαν τα παντελονια-βρακες ενα πραμα...Ακρη με μαιμου μονκλερ αλλα να φαινονται αυθεντικα βρηκατε να παρετε.Τα μονκλερ ειναι μουνοπαγιδες για να σας την πεσουν οι γκομενες ειναι σαν να εχετε ενα μικρο σκυλακι πανω σας ειναι σαν να κρατατε ενα μωρο στα χερια σας....αμεσως θα ερθουν οι γυναικες να σας μιλησουν.Απο τι ξερω ο Λακης τα εφτιαχνε σε κατι υπογεια στο περιστερι για καντε καμια βολτα να δειτε τι παιζει.εγω κατω απο το δαχτυλιδι δεν παω.
Θα σε κυκλοφορησω εγω οταν κατεβεις, Μη μπλέκεις με τους ξενερωτους.
τι δουλεια εχω εγω με σενα;
τι δουλεια εχω εγω με σενα;
Να αλλαξεις λιγο παραστασεις απο τα εξαρχεια
Σε μένα θα έρθεις εσύ που σε λατρεύω. Όλη νύχτα παθιασμένο σεξ και το πρωί θα σου σερβίρω στο κρεβάτι πρωινό με τριαντάφυλλο. :-*
με χρυσαυγιτες δεν βγαινω
Το σπαστικό ειναι ότι τα φοράνε και γυναίκες και δεν καταλαβαίνεις τι κώλο έχουν!σιγα τα μπουφαν ρε μαγκες...επειδη τα πλασαρουν ολοι οι τρεντοκαγκουρες σημαινει οτι ειναι και καλα????εγω και τσαμπα να μου το δωσεις δεν το φοραω...ο,τι μαλακια βγαινει,αμεσως να τσιμπησει ο καθε χανος...σαν τα παντελονια-βρακες ενα πραμα...
...μαλακιες μπουφαν είναι ,μισω τα ρουχα που γυαλιζουν...Το σπαστικό ειναι ότι τα φοράνε και γυναίκες και δεν καταλαβαίνεις τι κώλο έχουν!
τουρισμοοοοοοοοο μονοοοοοοοοοοοοο
οχι ρε μαν εκαλη ειναιΧμμ... Πανόραμα Βούλας.
μήπως Νέα Πέραμος;Χμμ... Πανόραμα Βούλας.
οχι ρε μαν εκαλη ειναι