Νέα

Επιχειρηματικές (και άλλες) ανησυχίες του majestic69

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 75K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.252
Πόντοι
5.006
Ακρη με μαιμου μονκλερ αλλα να φαινονται αυθεντικα βρηκατε να παρετε.Τα μονκλερ ειναι μουνοπαγιδες για να σας την πεσουν οι γκομενες ειναι σαν να εχετε ενα μικρο σκυλακι πανω σας ειναι σαν να κρατατε ενα μωρο στα χερια σας....αμεσως θα ερθουν οι γυναικες να σας μιλησουν.Απο τι ξερω ο Λακης τα εφτιαχνε σε κατι υπογεια στο περιστερι για καντε καμια βολτα να δειτε τι παιζει.εγω κατω απο το δαχτυλιδι δεν παω.
σιγα τα μπουφαν ρε μαγκες...επειδη τα πλασαρουν ολοι οι τρεντοκαγκουρες σημαινει οτι ειναι και καλα????εγω και τσαμπα να μου το δωσεις δεν το φοραω...ο,τι μαλακια βγαινει,αμεσως να τσιμπησει ο καθε χανος...σαν τα παντελονια-βρακες ενα πραμα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
σιγα τα μπουφαν ρε μαγκες...επειδη τα πλασαρουν ολοι οι τρεντοκαγκουρες σημαινει οτι ειναι και καλα????εγω και τσαμπα να μου το δωσεις δεν το φοραω...ο,τι μαλακια βγαινει,αμεσως να τσιμπησει ο καθε χανος...σαν τα παντελονια-βρακες ενα πραμα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το σπαστικό ειναι ότι τα φοράνε και γυναίκες και δεν καταλαβαίνεις τι κώλο έχουν!  :headbang:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
πανοραμα βουλας ειναι μην σκοτωνεστε!!!!!!!! το κοριτσι πηγαινε για τουρισμο οχι εγω........αφου βρηκε φθηνα εισητιριααααααα!!!!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom