Νέα

'Επεσε το προφίλ της Soula Glamorous

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.201
Πόντοι
3.656
Από το Πρώτο Θέμα

:sunglasses:

5.4.3.2
Κάτσε να πιάσω τα αρχιδια μου.. Έπαθα σοκ.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.455
Πόντοι
3.556
δεν είναι ένας η μια είναι πολλά άτομα
Όταν τους γνώρισα εγώ ήταν ένας δροσερουλης πουστακος σκουπιδας που σύχναζε στα πουσταδικα στο Γκάζι και μια χορεύτρια σε μαγαζιά στο Γκάζι που έκανε και βίζιτες σε στενό κύκλο, αυτοί είχαν την ιδέα και γραφανε στης σελίδες στα σοσιαλ με μεγάλη επιτυχία, τώρα αν μετά μπήκαν στο κόλπο και άλλοι δεν γνωρίζω.

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
Όταν τους γνώρισα εγώ ήταν ένας δροσερουλης πουστακος σκουπιδας που σύχναζε στα πουσταδικα στο Γκάζι και μια χορεύτρια σε μαγαζιά στο Γκάζι που έκανε και βίζιτες σε στενό κύκλο, αυτοί είχαν την ιδέα και γραφανε στης σελίδες στα σοσιαλ με μεγάλη επιτυχία, τώρα αν μετά μπήκαν στο κόλπο και άλλοι δεν γνωρίζω.
σωστά τα λές και έτσι είναι...τους έχω γνωρίσει όλους από κοντά...ο πουστράκος μάλιστα δουλεύει κ Μύκονο καλοκαίρια σε μαγαζί με τουριστικά, η άλλη η βιζιτα χορεύτρια που λες είναι Θεσσαλονικιά και η τρίτη που είναι δίδυμο με το πουστράκι πλέον και το χειρίζονται πιο πολυ είναι μια καυλιαρα πιτσιρίκα μελαχρινή με μια γλώσσα και attitude αηδιαστικό

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.455
Πόντοι
3.556
σωστά τα λές και έτσι είναι...τους έχω γνωρίσει όλους από κοντά...ο πουστράκος μάλιστα δουλεύει κ Μύκονο καλοκαίρια σε μαγαζί με τουριστικά, η άλλη η βιζιτα χορεύτρια που λες είναι Θεσσαλονικιά και η τρίτη που είναι δίδυμο με το πουστράκι πλέον και το χειρίζονται πιο πολυ είναι μια καυλιαρα πιτσιρίκα μελαχρινή με μια γλώσσα και attitude αηδιαστικό
Ακριβώς έτσι!! Ο πουστακος δούλευε τα καλοκαίρια στη Μύκονο είτε σε τουριστικά είτε σε μαγαζιά με ρούχα όπου εύρισκε, για τη πιτσιρικά δεν γνωρίζω δεν την είδα ποτέ!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.229
Πόντοι
12.756
στις παρυφες της σοουμπιζ κινησε ρε γαμημενε :coffee:

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.207
Πόντοι
2.646
Το ερώτημα είναι πουστάκος ή πουστράκος είναι το σωστό?

• Χαχα
Αντιδράσεις: sTeL77
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Την πιτσιρικά δεν την ξέρω.

Για δώσε Instagram.

Κάπου είχε ακουστεί ότι ο λογαριασμός έχει πουληθεί.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

Ότι έκανα και εγώ στον νιπλή και με βρίζει.

Το προφίλ, ο δροσερός και η φίλη του (€€€) έχουν εξαφανιστεί από το insta.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom