Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Ανέβηκε και πάλι.
Κάτσε να πιάσω τα αρχιδια μου.. Έπαθα σοκ.Από το Πρώτο Θέμα
Έπεσε το προφίλ της Soula Glamorous - Ποια είναι η μυστηριώδης περσόνα του Instagram με τους 400.000 followers
Τις τελευταίες ώρες είναι ανενεργός ο λογαριασμός της πιο διάσημης influencer - Δεχόταν βροχή μηνυμάτων για τον θάνατο του Mad Clip - Άγνωστος ο λόγος που δεν είναι διάθεσιμος ο λογαριασμός τηςwww.protothema.gr
5.4.3.2
δεν είναι ένας η μια είναι πολλά άτομαΔεν είναι ποια...είναι ποιός
Όταν τους γνώρισα εγώ ήταν ένας δροσερουλης πουστακος σκουπιδας που σύχναζε στα πουσταδικα στο Γκάζι και μια χορεύτρια σε μαγαζιά στο Γκάζι που έκανε και βίζιτες σε στενό κύκλο, αυτοί είχαν την ιδέα και γραφανε στης σελίδες στα σοσιαλ με μεγάλη επιτυχία, τώρα αν μετά μπήκαν στο κόλπο και άλλοι δεν γνωρίζω.δεν είναι ένας η μια είναι πολλά άτομα
σωστά τα λές και έτσι είναι...τους έχω γνωρίσει όλους από κοντά...ο πουστράκος μάλιστα δουλεύει κ Μύκονο καλοκαίρια σε μαγαζί με τουριστικά, η άλλη η βιζιτα χορεύτρια που λες είναι Θεσσαλονικιά και η τρίτη που είναι δίδυμο με το πουστράκι πλέον και το χειρίζονται πιο πολυ είναι μια καυλιαρα πιτσιρίκα μελαχρινή με μια γλώσσα και attitude αηδιαστικόΌταν τους γνώρισα εγώ ήταν ένας δροσερουλης πουστακος σκουπιδας που σύχναζε στα πουσταδικα στο Γκάζι και μια χορεύτρια σε μαγαζιά στο Γκάζι που έκανε και βίζιτες σε στενό κύκλο, αυτοί είχαν την ιδέα και γραφανε στης σελίδες στα σοσιαλ με μεγάλη επιτυχία, τώρα αν μετά μπήκαν στο κόλπο και άλλοι δεν γνωρίζω.
Ακριβώς έτσι!! Ο πουστακος δούλευε τα καλοκαίρια στη Μύκονο είτε σε τουριστικά είτε σε μαγαζιά με ρούχα όπου εύρισκε, για τη πιτσιρικά δεν γνωρίζω δεν την είδα ποτέ!!σωστά τα λές και έτσι είναι...τους έχω γνωρίσει όλους από κοντά...ο πουστράκος μάλιστα δουλεύει κ Μύκονο καλοκαίρια σε μαγαζί με τουριστικά, η άλλη η βιζιτα χορεύτρια που λες είναι Θεσσαλονικιά και η τρίτη που είναι δίδυμο με το πουστράκι πλέον και το χειρίζονται πιο πολυ είναι μια καυλιαρα πιτσιρίκα μελαχρινή με μια γλώσσα και attitude αηδιαστικό
στις παρυφες της σοουμπιζ κινησε ρε γαμημενεΌταν τους γνώρισα εγώ ήταν ένας δροσερουλης πουστακος σκουπιδας που σύχναζε στα πουσταδικα στο Γκάζι και μια χορεύτρια σε μαγαζιά στο Γκάζι που έκανε και βίζιτες σε στενό κύκλο, αυτοί είχαν την ιδέα και γραφανε στης σελίδες στα σοσιαλ με μεγάλη επιτυχία, τώρα αν μετά μπήκαν στο κόλπο και άλλοι δεν γνωρίζω.
Συνήθως ο πουστρακος είναι και λουστρακος ενώ ο πουστακος όχιΤο ερώτημα είναι πουστάκος ή πουστράκος είναι το σωστό?
Την πιτσιρικά δεν την ξέρω.σωστά τα λές και έτσι είναι...τους έχω γνωρίσει όλους από κοντά...ο πουστράκος μάλιστα δουλεύει κ Μύκονο καλοκαίρια σε μαγαζί με τουριστικά, η άλλη η βιζιτα χορεύτρια που λες είναι Θεσσαλονικιά και η τρίτη που είναι δίδυμο με το πουστράκι πλέον και το χειρίζονται πιο πολυ είναι μια καυλιαρα πιτσιρίκα μελαχρινή με μια γλώσσα και attitude αηδιαστικό