Νέα

Επενδύσεις στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ANOSX
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 423
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Πες μας εσυ που τα ξερεις.
Με αυτα ασχολεισαι.
Να βελτιωσεις την μορφωση σου μπας και βρεις δουλεια ουτε λογος.

εγώ δεν τα ξέρω εσύ που υπερασπίζεσαι με τόσο πάθος την ελ ντοράντο μπορείς να μας πείς?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εγώ δεν τα ξέρω εσύ που υπερασπίζεσαι με τόσο πάθος την ελ ντοράντο μπορείς να μας πείς?
Δεν καταλαβα, θα καθομαι εγω να ερευνω για χιλιαδες εταιρειες στην Ελλαδα αν πληρωνουν φορους και εισφορες? Τι με ενδιαφερει αυτο?
Αν δεν πληρωνει φορους, να υποχρεωθει να πληρωσει.
Οποιος δεν πληρωνει φορους φευγει? Τι λογικη ειναι αυτη? Να μεινει και να πληρωσει. Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
είχατε βάλει και κεσεδάκι να μαζεύετε σέντσια από τους περαστικούς ?

καλλιτέχνης του δρόμου δηλαδή ζητιάνα...

1ον δεν είναι ζητιάνα αλλά καλλιτέχνης του δρόμου
2ον δεν εργαζόταν το απόγευμα ήταν μαζί μου

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
το πασοκ ειναι θυμα των αριστεροδεξιων αλητων και απατεωνων

γρηγορα θα ανακαμψει και θα τρεχετε να κρυφτειτε
το ΠΑΣΟΚ δεν ανακαμπτει ουτε τον αιωνα τον απαντα.
αρχηγο αλλαξε εβαλε τη φωφη τιποτα,ονομα αλλαξε εγινε ελια τιποτα δευτερο ονομα αλλαξε εγινε δημοκρατικη συμπαραταξη τιποτα,ταζει λαγους με πετραχειλια παλι τιποτα.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Δεν καταλαβα, θα καθομαι εγω να ερευνω για χιλιαδες εταιρειες στην Ελλαδα αν πληρωνουν φορους και εισφορες? Τι με ενδιαφερει αυτο?
Αν δεν πληρωνει φορους, να υποχρεωθει να πληρωσει.
Οποιος δεν πληρωνει φορους φευγει? Τι λογικη ειναι αυτη? Να μεινει και να πληρωσει. Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται.

άρα τι επένδυση είναι αυτή αν δεν αποδίδει
φόρους στο ελληνικό κράτος και εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία?
επίσης τι επένδυση είναι αυτή όταν δεν δημοσιεύει ισολογισμούς για το έργο που έχει αναλάβει?

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
στα τσακίδια η ελ ντοράντο αλλά δεν το βλέπω 3 φορές έχει απειλήσει ότι θα φύγει και ακόμα εδώ έχει στρογγυλοκάτσει για τα καλά

image.jpg

Δυστυχώς μάλλον θα φύγει αλλά και να μη φύγει όσον ο σύριζα βάζει εμπόδια στην επένδυση δε θα μας έρθουν άλλοι για να φτιάξουν τον ιδιωτικό τομέα...

Άμα κόπτεστε για τα δάση μην ανησυχείτε: με την τρομερή οργανωτική ικανότητα της κυβερνήσεώς σας θα καούν κι αυτά... Κρίμα μωρέ αλλά τα πάντα κι όλοι είναι καταδικασμένοι εδώ!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
το ΠΑΣΟΚ δεν ανακαμπτει ουτε τον αιωνα τον απαντα.
αρχηγο αλλαξε εβαλε τη φωφη τιποτα,ονομα αλλαξε εγινε ελια τιποτα δευτερο ονομα αλλαξε εγινε δημοκρατικη συμπαραταξη τιποτα,ταζει λαγους με πετραχειλια παλι τιποτα.

Αν και παίζω το παιχνίδι του σούργελου δεν πειράζει:

Υπάρχει ΜΟΝΟ μία πιθανότητα ν' ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ. Στις εκλογές ο Σύριζα πιάνει πάτο, πραγματικό πάτο και σκάνε σκάνδαλα κι αδυναμίες που ξεκινούν μαζικό πανικό στους βουλευτές τους, ειδικά σ' εκείνους τους εκ ΠΑΣΟΚ ορμώμενους κι αυτοί γυρνάνε στην Δημοκρατική Συμπαράταξη όπου μετά με αλλαγή αρχηγού εγκαθιδρύεται το ΠΑΣΟΚ νούμερο 3. Οπότε θα έχουν καταστρέψει τη χώρα και δύο κόμματα! Το θεωρώ οριακά μη απίθανο αυτό το σενάριο αλλ' αδύνατον εκ της πράξης μιας και η κυβέρνηση είναι ιδιαίτερα σταθερή.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Δυστυχώς μάλλον θα φύγει αλλά και να μη φύγει όσον ο σύριζα βάζει εμπόδια στην επένδυση δε θα μας έρθουν άλλοι για να φτιάξουν τον ιδιωτικό τομέα...

Άμα κόπτεστε για τα δάση μην ανησυχείτε: με την τρομερή οργανωτική ικανότητα της κυβερνήσεώς σας θα καούν κι αυτά... Κρίμα μωρέ αλλά τα πάντα κι όλοι είναι καταδικασμένοι εδώ!

στο καλό και από το πεζοδρόμιο (ήμουν ευγενικός για τα περιβαλλοντικά εγκλήματα που έχει κάνει και την καταστροφή του τουρισμού το λιγότερο που μπορείς να πείς είναι στα τσακίδια)
όλο φεύγουν φεύγουν όλο εδώ γυρνάνε όμως

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
επίσης τι επένδυση είναι αυτή όταν δεν δημοσιεύει ισολογισμούς για το έργο που έχει αναλάβει?

Στη χειρότερη η επένδυση θ' αποδώσει έμμεσα στο κράτος μέσω της οικονομίας: θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, οι εργαζόμενοι των οποίων θ' αμοίβονται με μισθό τον οποίο θα διοχετεύουν εν μέρει στην αγορά κι εν μέρει στο κράτος... Όχι οτί δε θέλω να πληρώσει η εταιρεία τους φόρους της αλλά εφόσον γίνει η επένδυση τοπικά έστω μειώνεται η ανεργία κάτι που εκ της στέρησης των εξόδων και της προσθήκης των φόρων των έμμισθων δημιουργεί έσοδα.

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Κάποιοι έχουν και κάτι που λέγεται αξιοπρέπεια εδώ μέσα! Άκου δημόσια συνουσία!

καλά δεν το κάναμε και στο δρόμο μπροστά στους περαστικούς
επίσης το σπίτι μου κοντά ήταν απλά βαριόμαστε να τρέχουμε έως εδώ

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Στη χειρότερη η επένδυση θ' αποδώσει έμμεσα στο κράτος μέσω της οικονομίας: θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, οι εργαζόμενοι των οποίων θ' αμοίβονται με μισθό τον οποίο θα διοχετεύουν εν μέρει στην αγορά κι εν μέρει στο κράτος... Όχι οτί δε θέλω να πληρώσει η εταιρεία τους φόρους της αλλά εφόσον γίνει η επένδυση τοπικά έστω μειώνεται η ανεργία κάτι που εκ της στέρησης των εξόδων και της προσθήκης των φόρων των έμμισθων δημιουργεί έσοδα.

και γιατί να μην πληρώνει φόρους?πως θα στηθεί το κοινωνικό κράτος?
γιατί να μην πληρώνει στα ασφαλιστικά ταμεία? πως θα δίνουν συντάξεις?
να πληρώνει και μάλιστα υψηλά ποσά για την αφαίμαξη που κάνει
επειδή δίνει ένα μισθό σε 2.000 άτομα έχει το άλλοθι να κάνει ότι θέλει
και περιμένουμε πάλι από τον εργαζόμενο να κινήσει την οικονομία
αυτά είναι γελοιότητες που ούτε οικονομολόγοι της πλάκας δεν αναφέρουν
άκου να κινήσει την οικονομία ο μισθωτός ωραία επένδυση

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
στο καλό και από το πεζοδρόμιο (ήμουν ευγενικός για τα περιβαλλοντικά εγκλήματα που έχει κάνει και την καταστροφή του τουρισμού το λιγότερο που μπορείς να πείς είναι στα τσακίδια)
όλο φεύγουν φεύγουν όλο εδώ γυρνάνε όμως

Του πεζοδρομίου τους τόπους μακριά από εδώ. Αδιαφορεί ο μέσος άνθρωπος για τα περιβαλλοντικά πλέον (που με την τήρηση των σωστών παραμέτρων σχεδόν εκμηδενίζονται) και για την καταστροφή του τουρισμού ο οποίος επί της ουσίας πάει στο διάολο μιας και με την ανάπτυξη του ωλλ-ινκλιούσιβ έχει οδηγήσει τις τοπικές οικονομίες σε μαρασμό και τα έσοδα εκ του τουρισμού σε κάθοδο άσχετα αν αυξάνεται ποσοτικά το μέγεθος του τουρισμού ποιοτικά όμως έχει σχεδόν μηδενιστεί... αυτό ισχύει και στα σίτυ τούρ δυστυχώς...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
όλοι οι υπερασπιστές της ελ ντοράντο μπορούν αν μας πούν

1ον πότε έχει καταθέσει επίσημα ισολογισμούς σε ελληνική εφμερίδα

βλάξ η υποχρέωση δημοσίευσης ισολογισμού σε ελληνική εφημερίδα έχει προ πολλού καταργηθεί

2ον πόσα έχει πληρώσει στα ασφαλιστικά ταμεία

να πας στο σάιτ τους ή σε άλλη πηγή (να βρείς εσύ ποιά είναι υποτίθεται ότι είσαι λογιστής) να βρείς τους ισολογισμούς της να το μάθεις.. αν και δεν είναι υποχρεωμένη να δίνει τέτοια στοιχεία

3ον πόσα έχει πληρώσει σε φόρους για τις δραστηριότητες της εταιρίας στην ελλάδα

να πας στους ισολογισμούς να το δείς ηλίθιε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ποιός σου είπε ηλίθιε ότι δεν πληρώνει φόρους ?

ποιός σου είπε ζώον ότι δεν πληρώνει ασφαλιστικές εισφορές ?

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Την οικονομία και την χώρα την κινεί ο μισθωτός πάντοτε σε όλες τις χώρες. Και προσοχή δεν είπα να μην πληρώνει φόρους να πληρώνει αλλά κι αν ακόμη δεν πληρώνει μικρότερη ζημιά θα κάνει παρά κακό. Όσον αφορά το κοινωνικό κράτος να πάει στα τσακίδια (σσ. η δημόσια υγεία δεν νοείται ως τμήμα του μα το πιο δυσμενώς επηρεασμένο τμήμα των κρατικών παροχών), αναδιανομές κι επιδόματα κομμένα σε όλους, πλην ανάπηρων εργασίας ή πολέμου, στο κάτω κάτω της γραφής κυρίως αθίγγανοι και κηφήνες το εκμεταλλεύονται.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ποιός σου είπε ρε αγράμματο ηλίθιο ζωάδι ότι δεν δημοσιεύει ισολογισμούς ?????

ποιός σου είπε ότι δεν πληρώνει φόρους ή εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία ηλίθιε ??????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom