You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επέμβαση για βαρηκοΐα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα greekfeet
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 1K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Φίλε,αυτό που έχω να σου προτείνω (είχα κάνει έρευνα για ωρλ πριν από πέντε χρόνια για την μάνα μου που έβγαζε υγρό από το ένα της αυτί,με θέματα κώφωσης και ακουστικά βαρυκοϊας) είναι να απευθυνθείς στην κλινική ωρλ είτε του Ιπποκρατίου είτε του Αττικού Νοσοκομείου που είναι Πανεπιστημιακές.Εάν δεν βρεις εκεί λύση,παράτα τα και βάλε ακουστικά βαρυκοϊας...Μαγκες εχει κανει κανεις επεμβαση να διορθωσει ωτοσκληρυνση στα αφτια;
εχει αποψη;
εχω θεμα αλλα υπαρχει ο κινδυνος ολικης κοφωσης και υο αποφευγω
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.407
- Πόντοι
- 27.261
ω ρε φιλε κριμαΜαγκες εχει κανει κανεις επεμβαση να διορθωσει ωτοσκληρυνση στα αφτια;
εχει αποψη;
οπως λεει και ο αποπανως.
ψαξ'το οσο δεν παει και με τις σωστες πληροφοριες που θα μαζεψεις, πραξε αναλογα με την κριση σου.
καλη επιτυχια σου ευχομαι οπως και να'χει και κρατα την ψυχολογια σου οσο πιο ψηλα μπορεις.
ειναι το Α και το Ω στον ανθρωπινο οργανισμο.
rosos88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2021
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Πρόσεχε φίλε ή μα΄λλον καλύτερα να το αποφύγεις αν δεν σου εγγυηθούν κάτι οι γιατροίΜαγκες εχει κανει κανεις επεμβαση να διορθωσει ωτοσκληρυνση στα αφτια;
εχει αποψη;
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
Aκουστικο σηκωνει τυπε η περιπτωση σου;Μαγκες εχει κανει κανεις επεμβαση να διορθωσει ωτοσκληρυνση στα αφτια;
εχει αποψη;
celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.078
- Πόντοι
- 6.056
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.143
- Πόντοι
- 2.356
τυπε υπαρχει και ο κινδυνος να πεθανεις ετσι απλα αυριο! αυτον ομως δε τον σκεφτεσαι...Μαγκες εχει κανει κανεις επεμβαση να διορθωσει ωτοσκληρυνση στα αφτια;
εχει αποψη;
παρε 2-3 γνωμες απο γιατρους αξιοπιστους, ζυγισε τις πιθανοτητες και κανε τη δραση σου.
αν ειναι να κοιταμε ξερα τους κινδυνους ουτε φαι θα τρωγαμε!!!
Συνυπογράφω.Πρόσεχε φίλε ή μα΄λλον καλύτερα να το αποφύγεις αν δεν σου εγγυηθούν κάτι οι γιατροί
greekfeet
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.458
- Πόντοι
- 2.487
Φοραω μαν, αλλα χωρις αυτα πλεον εχω τρελη πτωσηAκουστικο σηκωνει τυπε η περιπτωση σου;
Σου εύχομαι καλή τύχη στο πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί...Φοραω μαν, αλλα χωρις αυτα πλεον εχω τρελη πτωση
Παιδιά,έξω από τον χορό,πολλά τραγούδια ξέρουμε...Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα...Για διαβάστε τι είδους παρενέργειες μπορεί να έχει η επέμβαση εάν δεν πάει καλά...
Πρέπει ο άνθρωπος να σκεφθεί καλά τι θα κάνει και σε ποιόν γιατρό-χειρουργό θα απευθυνθεί...
Ωτοσκλήρυνση-Διάγνωση-Θεραπεία
Ωτοσκλήρυνση Προκειμένου να κατανοήσουμε καλύτερα την ωτοσκλήρυνση θα πρέπει αρχικά να μιλήσουμε & να κατανοήσουμε καλύτερα τη δομή του αυτιού. Το αυτί Το αυτί...
www.auti.gr
Πρέπει ο άνθρωπος να σκεφθεί καλά τι θα κάνει και σε ποιόν γιατρό-χειρουργό θα απευθυνθεί...
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.281
- Πόντοι
- 3.446
Εχω κανει εγω πριν 4 χρονια το 1 και μετα απο 1 χρονο το αλλο γιατι υπαρχει ο κινδυνος του να γινει ζημια ακομα και 9 μηνες μετα την επεβαση. οταν περασεε χρονος και ηταν οκ πηγα και για το αλλο. κινδυνος υπαρχει για ολες της επεμβασεις, εγω πηγα σε 2 γιατρους, και οι 2 τα ιδια μου ει[αν, το πηρα αποφαση και το εκανα γιατι θα επρεπε ακουστικα μετα, αλλα κ με τα ακουστικα οσο θα περναγε ο καιρος θα ηταν πιο χαλια.... εγω εκανα τα χειρουργια στο Ερυθρο γιατι απ οτι εμαθα τοτε ηταν το καλυτερο τμημα Ο.Ρ.Λ στα δημοσια.... (σε ιδιωτικα το λιγοτερο ηταν 2.500 και σε 2 μερες σε εδιωχναν) ενω στον Ερυθρο η επεβαση ηταν μερα τριτη και με κρατησαν 4 μερες επιπλεον γιατι 2 μερες πρεπει να μην σηκοθεις καν απ το κρεβατι. στο τσακ χανεις την ισορροπια και πεφτεις. αν θυμαμαι καλα ο κινδυνος ηταν λιγοτερο απο 5%. οσο δεν το φτιαχνεις τοσο λιγοτερη επιτυχεια θα εχει ακομα κ οταν το κανεις... εμενα το ενα ειναι τωρα στο 100% και το αλλο που εγινε μετα απο ενα χρονο στο 80% εδω κ 2 χρονια ειναι σταθερα τωραΜαγκες εχει κανει κανεις επεμβαση να διορθωσει ωτοσκληρυνση στα αφτια;
εχει αποψη;
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.748
- Πόντοι
- 2.306
Αγαπητέ, ο χώρος εδώ δεν προσφέρεται για συμβουλές σε τόσο σοβαρά θέματα.
Ψαξου με όποιον θεωρείται αυθεντία στο χώρο, ξεκινώντας από ανθρώπους - επιστήμονες που εμπιστεύεσαι πραγματικά τη γνώμη τους. Ψάξουν και με εξωτερικό αν έχει τη δυνατότητα.
οτι αποφασίσεις εντελει, καλή επιτυχία και δυναμη ψυχής!
Ψαξου με όποιον θεωρείται αυθεντία στο χώρο, ξεκινώντας από ανθρώπους - επιστήμονες που εμπιστεύεσαι πραγματικά τη γνώμη τους. Ψάξουν και με εξωτερικό αν έχει τη δυνατότητα.
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.472
- Πόντοι
- 3.556
Θα συμφωνήσω μαζί σε αυτά που λες αλλά και η επιστημονική ομάδα του μπου έχει πολύ καταρτισμένους επιστήμονες άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι τώρα με τον κωρονοιο η παγκόσμια οργάνωση υγείας μπαίνει κρυφά και συμβουλεύεται το φόρουμ του μπου!!!Αγαπητέ, ο χώρος εδώ δεν προσφέρεται για συμβουλές σε τόσο σοβαρά θέματα.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.748
- Πόντοι
- 2.306
θα σου εδινα δίκιο αλλά από τότε που εξαφανίστηκαν προσωπικότητες όπως ο φυλλόβιος και ο Λαδακης, η επιστημοσύνη της ομάδας έχει δεχτεί πλήγμα...Θα συμφωνήσω μαζί σε αυτά που λες αλλά και η επιστημονική ομάδα του μπου έχει πολύ καταρτισμένους επιστήμονες άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι τώρα με τον κωρονοιο η παγκόσμια οργάνωση υγείας μπαίνει κρυφά και συμβουλεύεται το φόρουμ του μπου!!!
Δεν έχω πια εμπιστοσύνη, στηρίζομαι πλέον σε αλλα πιο αξιόπιστα επιστημονικά συνολα
Συνημμένα
@Alexandros
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
@Alexandros
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γειά σου Koskam θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε κάπως γιατί θέλω να πάω και εγώ για εγχείριση το ινστα μου είναιΕχω κανει εγω πριν 4 χρονια το 1 και μετα απο 1 χρονο το αλλο γιατι υπαρχει ο κινδυνος του να γινει ζημια ακομα και 9 μηνες μετα την επεβαση. οταν περασεε χρονος και ηταν οκ πηγα και για το αλλο. κινδυνος υπαρχει για ολες της επεμβασεις, εγω πηγα σε 2 γιατρους, και οι 2 τα ιδια μου ει[αν, το πηρα αποφαση και το εκανα γιατι θα επρεπε ακουστικα μετα, αλλα κ με τα ακουστικα οσο θα περναγε ο καιρος θα ηταν πιο χαλια.... εγω εκανα τα χειρουργια στο Ερυθρο γιατι απ οτι εμαθα τοτε ηταν το καλυτερο τμημα Ο.Ρ.Λ στα δημοσια.... (σε ιδιωτικα το λιγοτερο ηταν 2.500 και σε 2 μερες σε εδιωχναν) ενω στον Ερυθρο η επεβαση ηταν μερα τριτη και με κρατησαν 4 μερες επιπλεον γιατι 2 μερες πρεπει να μην σηκοθεις καν απ το κρεβατι. στο τσακ χανεις την ισορροπια και πεφτεις. αν θυμαμαι καλα ο κινδυνος ηταν λιγοτερο απο 5%. οσο δεν το φτιαχνεις τοσο λιγοτερη επιτυχεια θα εχει ακομα κ οταν το κανεις... εμενα το ενα ειναι τωρα στο 100% και το αλλο που εγινε μετα απο ενα χρονο στο 80% εδω κ 2 χρονια ειναι σταθερα τωρα
@alexandrostravelerphotographer
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.281
- Πόντοι
- 3.446
γραψε 4-5 φορες καπου εδω να μπορεις να στειλεις μυνημα εδω να σου πω οτι θες και σβησε το ινστα που ανεβασες. για δικο σου καλο...Γειά σου Koskam θα μπορούσαμε να επικοινωνήσουμε κάπως γιατί θέλω να πάω και εγώ για εγχείριση το ινστα μου είναι
@alexandrostravelerphotographer
@Alexandros
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστώ πολύ θα πάω στον Ερυθρό.( Δεν ξέρω πως σβήνουν τα μηνύματα μου ποιο πάνω)γραψε 4-5 φορες καπου εδω να μπορεις να στειλεις μυνημα εδω να σου πω οτι θες και σβησε το ινστα που ανεβασες. για δικο σου καλο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 23K