Νέα

Επανιδρυση κομματος σχετικου με την ΕΠΕΝ. Απηχηση , Επιπτωσεις , Αντιδρασεις.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOST74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 134
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Το οτι εχεις επιπεδο να εκφραστεις κοσμια και να εκφρασεις την αποψη σου δεν αναιρει  το οτι μεταξυ μας υπαρχει χαος στην φιλοσοφια της ζωης και στις πεποιθησεις μας. Δεν σε προσβαλω αλλα ειναι ανουσιο και για τους δυο μας να μπουμε σε οποιοδηποτε διαλογο. Δεν θα μπορουσαμε οσο και να μιλαγαμε να συνενοηθουμε εστω και στο ελαχιστο. Σε ευχαριστω για τις αποψεις σου αλλα για εμενα ειναι εξωπραγματικες. Δυστυχως μας χωριζει αβυσσος ειδικα στο θεμα της Θρησκειας. Με σεβασμο δεχομαι τι λες αλλα μην το συνεχιζεις γιατι ειδικα στο θεμα Θρησκειας πραγματικα με εξαγριωνεις.

Ετσι απλα...

Συνημμένα

• ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑς.jpg
    ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑς.jpg
    16,4 KB · Εμφανίσεις: 66

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Δεν μπορω να μιλαω με αθεα κομμουνια μου προκαλουνε αηδια. Δεν μπορω να κανω διαλογο με homo sapiens. Οποια χωρα και αν διοικησατε σε οποια χωρα περασατε την οπισθοδρομικη σας αερολογια την γυρισατε στην λιθινη εποχη. Δεν μπορω να εκφραστω με αναρθρες κραυγες δεν μπορω να συνενοηθω με ζωα.

Ωρε χουντικο απολειφαδι (αφου ετσι σου αρεσει)...
Ωρε ναυαγιο....
Μιλησα με επιχειρηματα, παραθετοντας ιστορικα στοιχεια.... και εσυ απαντησες οπως ακριβως θα απαντουσε ο οποιοσδηποτε με IQ  ραδικιου....
Ποιος αραγε βγαζει τις αναρθρες κραυγες; Εεεε;  :jerking:
(Ρε καθυστερημενο.... Απο που προκυπτει με τις μεχρι τωρα δημοσιευσεις μου οτι ειμαι κομμουνιστης; Εεε; Αλλα ειπαμε.... IQ ραδικιου, οποτε πασο)

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Έπεσα από καρέκλα από τα γέλια!!! :2funny:
Δεν υπήρξε πιο διεφθαρμένο καθεστώς από την Χούντα!!!
Και προδοτικό επίσης.Δες απόσυρση μεραρχίας στην Κύπρο....Άστο φίλε,άστο.

Μονο αυτο;
Σχετικα με τους μεταναστες...
Ποιος εφερε στην Ελλαδα τους Πακιστανους; Εεεε;
Η πλακα ειναι οτι αν ρωτησεις καποιον καθυστερημενο χουντικο, θα σου πει...."""" Ναι μεν τους εφερε ο Παπαδοπουλος, αλλα τους εδιωξε οταν γιναν καποιες δηλωσεις σχετικα με πολεμο Ελλαδας-Τουρκιας.... κλπ κλπ κλπ""""".
Παπαρια εδιωξε θα σου πω εγω...  5-6 κεφαλια εδιωξε ολους κι ολους, και οι υπολοιποι εμειναν για τα καλα....

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Έπεσα από καρέκλα από τα γέλια!!! :2funny:
Δεν υπήρξε πιο διεφθαρμένο καθεστώς από την Χούντα!!!
Και προδοτικό επίσης.Δες απόσυρση μεραρχίας στην Κύπρο....Άστο φίλε,άστο.
Παλι τα ιδια παραμυθια οτι φταιει η χουντα για την Κυπρο. Γιατι δεν ανοιγεται τον φακελο της Κυπρου επιτελους να δουμε ρε δημοκρατες ποιος φταει? Μηπως η cia μηπως η Μοσαντ λεω εγω ο μαλακας χουντικος? Ποιο διεφθαρμενη απο την σημερινη δηθεν δημοκρατια σας δεν το νομιζω.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.459
Πόντοι
6.536
Μονο αυτο;
Η πλακα ειναι οτι αν ρωτησεις καποιον καθυστερημενο χουντικο, θα σου πει...."""" Ναι μεν τους εφερε ο Παπαδοπουλος, αλλα τους εδιωξε οταν γιναν καποιες δηλωσεις σχετικα με πολεμο Ελλαδας-Τουρκιας.... κλπ κλπ κλπ""""".
Παπαρια εδιωξε θα σου πω εγω...  5-6 κεφαλια εδιωξε ολους κι ολους, και οι υπολοιποι εμειναν για τα καλα....

Από όπου και να τους πιάσεις είναι βρώμικοι όλοι οι χουντικοί συντελεστές.
Γαμησέ τα.

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Μονο αυτο;
Παπαρια εδιωξε θα σου πω εγω...  5-6 κεφαλια εδιωξε ολους κι ολους, και οι υπολοιποι εμειναν για τα καλα....
Μονο και μονο απο αυτο που λες φαινεται ποσο ασχετος εισαι. Διαβασε πως τους εφερε ποσο καθισανε και αν φυγανε ολοι και μετα μιλα. Οτι σου κατεβει στο κεφαλι το πετας και λες οτι μιλας και με επιχειρηματα. Οσο αφορα τα ΙQ και τις χαζομαρες που πετας πεστα σε κανεναν στο διανοητικο σου επιπεδο θα συνενοηθεις καλυτερα.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.459
Πόντοι
6.536
Παλι τα ιδια παραμυθια οτι φταιει η χουντα για την Κυπρο. Γιατι δεν ανοιγεται τον φακελο της Κυπρου επιτελους να δουμε ρε δημοκρατες ποιος φταει? Μηπως η cia μηπως η Μοσαντ λεω εγω ο μαλακας χουντικος? Ποιο διεφθαρμενη απο την σημερινη δηθεν δημοκρατια σας δεν το νομιζω.

Ρε φίλε σου λέω ένα σημαντικό στοιχείο.Για την μεραρχία,για την πλήρη απογύμνωση του νησιού.Για να μην πάμε στα άλλα που μάλλον δεν έχεις διαβάσει.

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Ρε φίλε σου λέω ένα σημαντικό στοιχείο.Για την μεραρχία,για την πλήρη απογύμνωση του νησιού.Για να μην πάμε στα άλλα που μάλλον δεν έχεις διαβάσει.
Φιλε ποτε δεν μειωνω κανεναν και δεν υποβιβαζω κανεναν. Δεχομαι καθε ευπρεπη κριτικη. Μπορει να ξερεις ολη την Ιστορια για τα παντα καλυτερα. Οχι ομως για την Στρατιωτικη Επανασταση εχω διαβασει τα παντα και απο πολλες διαφορετικες πολιτικες ιδεολογιες. Σε αυτο το θεμα ειμαι απολυτα ενημερωμενος. Εισαστε επηρεασμενοι απο την προπαγανδα τοσων πολλων χρονων και δεν μπορειτε να δειτε ουτε να σκεφτειτε την πραγματικοτητα.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.459
Πόντοι
6.536
Φιλε ποτε δεν μειωνω κανεναν και δεν υποβιβαζω κανεναν. Δεχομαι καθε ευπρεπη κριτικη. Μπορει να ξερεις ολη την Ιστορια για τα παντα καλυτερα. Οχι ομως για την Στρατιωτικη Επανασταση εχω διαβασει τα παντα και απο πολλες διαφορετικες πολιτικες ιδεολογιες. Σε αυτο το θεμα ειμαι απολυτα ενημερωμενος. Εισαστε επηρεασμενοι απο την προπαγανδα τοσων πολλων χρονων και δεν μπορειτε να δειτε ουτε να σκεφτειτε την πραγματικοτητα.

Μα δεν σε μείωσα ούτε σε υποβιβασα.Για την Στρατιωτική επανάσταση(όπως την λες) μπορουμε να κάνουμε κουβέντα κομματι-κομματι αν θες.
Το ότι ο Καραμανλής και οι επόμενοι έκαναν προδοτικές κινήσεις και τραγικά λάθη δεν δίνει σε καμμία περίπτωση άφεση αμαρτιών στους εξίσου προδότες χουντικούς.

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Απο που προκυπτει με τις μεχρι τωρα δημοσιευσεις μου οτι ειμαι κομμουνιστης; Εεε; Αλλα ειπαμε.... IQ ραδικιου, οποτε πασο)

Οτι και να εισαι. Εισαι αλλος ενας απο αυτους τους δηθεν δημοκρατες που μετα το αγαπημενο σας Πολυτεχνειο με την ψηφο σας εδω και 52 χρονια φτασατε την χωρα μας εδω που ειναι τωρα. Κατεστραμενη Ξεφτιλισμενη και Υποτακτικη στα Αφεντικα σας τους ξενους.

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Μα δεν σε μείωσα ούτε σε υποβιβασα.Για την Στρατιωτική επανάσταση(όπως την λες) μπορουμε να κάνουμε κουβέντα κομματι-κομματι αν θες.
Το ότι ο Καραμανλής και οι επόμενοι έκαναν προδοτικές κινήσεις και τραγικά λάθη δεν δίνει σε καμμία περίπτωση άφεση αμαρτιών στους εξίσου προδότες χουντικούς.
Στον εναν και μονο προδοτη μαζι με το υποταγμενο επιτελειο του στους Ισραηλινους και Αμερικανους Πουστη Αλητη Αμορφωτο Ζωο Ιωαννιδη. Καμμια σχεση ολοι οι προηγουμενοι μαζι του και αν θελεις να σου πω για εναν εναν αναλυτικα απο την μερα που γεννηθηκε εως την ημερα που πηγε φυλακη. Εννοω Παπαδοπουλο Πατακο Λαδα Ντερτιλη Μακαρεζο κλπ.

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Δε νομιζω οτι αξιζει να μαλωνετε για χατηρι κανενος. Δεν εχει νοημα να κρινει κανεις,ενα καθεστως,με σημερινα κριτηρια.Αλλες εποχες τοτε αλλες τωρα.Ο Παππαδοπουλος δε φυτρωσε σα ραπανακι,ολοι τον γνωριζαν.Το ενδεχομενο αναληψης της εξουσιας,απο το στρατευμα,ηταν θεσμοθετημενο,ειτε υπηρχε εξωτερικος δακτυλος ειτε οχι.Το μεγαλο ερωτημα ειναι τωρα τι κανουμε.Σε καθε περιπτωση,ενα στρατιωτικο καθεστως,ανατρεπεται,μια προσχηματικη δημοκρατια ποτε.Και αν εχει κανεις την εντυπωση,οτι τα εχει δει ολα,απο εδω και στο εξης,θα βιωσει στο πετσι του,τι θα πει αληθινη χουντα....
Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου τα ξενα κορακια που πινουνε το αιμα του λαου μας δεσμευσανε τα παντα αγοραζουνε καθημερινα τα παντα ειναι σχεδον αδυνατον να τους ξεφορτωθεις.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Γιατι δεν ανοιγεται τον φακελο της Κυπρου επιτελους να δουμε ρε δημοκρατες ποιος φταει?

Οι Άγγλοι δεν αφήνουν τύπε, επειδή είναι καλοί άνθρωποι και υπερασπίζονται τους χουντικούς, που φταίνε 100% για την κύπρο .

Να φανταστείς πόσο καλά παιδιά είναι οι άγγλοι , προστατεύουν και τους μαυρομιχάληδες που σκότωσαν τον καποδίστρια και δεν ανοίγουν ούτε τα αρχεία του foreign office για τη δολοφονια καποδίστρια, 188 χρόνια μετά !

Εξαιρετικοί άνθρωποι οι άγγλοι. 'Αξιζε που πολεμήσαμε μαζί τους και δεν άφησαν τους κακούς γερμανούς να καταλάβουν τον κόσμο . Μας αντάμοιψαν άλλωστε

%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7-1-n.jpg

OP
OP
K

KOST74

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
118
Like
5.580
Οι Άγγλοι δεν αφήνουν τύπε, επειδή είναι καλοί άνθρωποι και υπερασπίζονται τους χουντικούς, που φταίνε 100% για την κύπρο .

Να φανταστείς πόσο καλά παιδιά είναι οι άγγλοι , προστατεύουν και τους μαυρομιχάληδες που σκότωσαν τον καποδίστρια και δεν ανοίγουν ούτε τα αρχεία του foreign office για τη δολοφονια καποδίστρια, 188 χρόνια μετά !

Εξαιρετικοί άνθρωποι οι άγγλοι. 'Αξιζε που πολεμήσαμε μαζί τους και δεν άφησαν τους κακούς γερμανούς να καταλάβουν τον κόσμο . Μας αντάμοιψαν άλλωστε

%CE%91%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7-1-n.jpg
Κομπλεξικοι και Ανθελληνες μας μισουνε λογω κατωτεροτητας. Οταν εμεις μεγαλουργουσαμε σε ολους τους τομεις και βγαζαμε απο τα σκοταδια της αμαθειας ολο τον κοσμο αυτοι ητανε βαρβαροι στα βουνα και αυτο τους ποναει. Το κομπλεξ τους απεναντι στους Ελληνες ειναι αβυσαλεο δεν τιθασευεται με τιποτα. Αλλα με τετοιους πολιτικους που εχεις σε κανουνε πουτανα μεχρι και οι Γυφτοαλβανοι. Ξεπουλησες Ιστορια στους πουθεναδες Σκοπιανους σε ξεφτιλιζουνε καθε μερα εδω και πολλα χρονια οι Μογγολοι. Τι περιμενεις να τα βαλουνε οι κοτουλες που ψηφιζουνε οι δηθεν δημοκρατες με τους Αγγλους? Ανεκδοτα λεμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom