Νέα

Επαναπροσέγγιση κοπέλας μετά από ήττα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouradiaris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (5 μέλη και 22 επισκέπτες)

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.187
Πόντοι
2.846
Όπως λέει και ο τίτλος του θέματος. Πώς προσεγγίζουμε κοπέλα που μας είχε δώσει πανηγυρική ήττα ξανά, με επιτυχία αυτή τη φορά;
Πετυχαινόμαστε πάλι εδώ και λίγο καιρό και ρίχνει κόζια οπως και τη πρώτα φορά που την πρωτοείδα. Τότε μετά από τα κάμποσα ai-contact αποφασίζω να κάνω στενό μαρκάρισμα και πήρα τα ΙΙΙ μου, κάνοντας με και άγρια ρεζίλι στον κύκλο της από πάνω. Πολύ φοβάμαι ότι θα επαναληφθεί το σκηνικό και άλλη μία ήττα θα μπει στη λίστα, που όπως πάμε κάνοντας απολογισμό αποτυχίας γεμίζουν τετράδιο Α4 σπιράλ χοντρό 5 θεμάτων. :mrs-help:
Υπάρχει περίπτωση να το έχει ως συνήθεια αυτό να κολλάει σε άτομα και μετά να σφυράει κλέφτικα, με απώτερο σκοπό να βλέπει κόσμο να ξεφτιλίζεται για αυτήνα και να κερδίζει επιβεβαίωση; Δεν πάει καλά ο κόσμος
ΜΗΝ τις παρακαλάτε και τους δίνετε αξία. Τα καριολάκια είναι ΕΠΗΡΜΕΝΑ. ειδικά αν κάποια είναι άνω του μέσου όρου εμφανίσιμη και νιώθει ότι οι μαλάκες πέφτουν στα πόδια της.
Αν όπως λες μάλιστα σε έκανε και ρεζίλι στον κύκλο της, ένας λόγος παραπάνω για να τη γράψεις στα αρχίδια σου και να προχωρήσεις παρακάτω.
Προσωπικά, στα πενηνταφεύγα μου συνειδητοποίησα πως είναι χίλιες φορές προτιμότερο να πληρώνεις σεξεργάτριες για να γαμήσεις (με όλες τις ατυχίες που έχει το σπορ) παρά να ρίχνεις τα μούτρα σου στο κάθε καριολάκι κι αυτή να σε χρησιμοποιεί για να τονώσει το ήδη παραφουσκωμένο εγώ της κι εσύ να μένεις με το πουλί στο χέρι.

mpoutolagnos

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2021
Like
48
Πόντοι
0
Όπως λέει και ο τίτλος του θέματος. Πώς προσεγγίζουμε κοπέλα που μας είχε δώσει πανηγυρική ήττα ξανά, με επιτυχία αυτή τη φορά;
Πετυχαινόμαστε πάλι εδώ και λίγο καιρό και ρίχνει κόζια οπως και τη πρώτα φορά που την πρωτοείδα. Τότε μετά από τα κάμποσα ai-contact αποφασίζω να κάνω στενό μαρκάρισμα και πήρα τα ΙΙΙ μου, κάνοντας με και άγρια ρεζίλι στον κύκλο της από πάνω. Πολύ φοβάμαι ότι θα επαναληφθεί το σκηνικό και άλλη μία ήττα θα μπει στη λίστα, που όπως πάμε κάνοντας απολογισμό αποτυχίας γεμίζουν τετράδιο Α4 σπιράλ χοντρό 5 θεμάτων. :mrs-help:
Υπάρχει περίπτωση να το έχει ως συνήθεια αυτό να κολλάει σε άτομα και μετά να σφυράει κλέφτικα, με απώτερο σκοπό να βλέπει κόσμο να ξεφτιλίζεται για αυτήνα και να κερδίζει επιβεβαίωση; Δεν πάει καλά ο κόσμος
Τυπε δεν νομιζω οτι αξιζει να ξαναφας τα μουτρα σου.Οι γυναικες επιλεγουν 100% απο ολες τις επιλογες που εχουν και η συγκεκριμενη επελεξε να σε απορριψει.Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να κανεις focus στον εαυτο σου και να ανεβασεις την αξια σου και οι γκομενες θα ερθουν.Μην ξαναριξεις τα μουτρα σου στη συγκεκριμενη.

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.630
Πόντοι
456
Στο fb την εχεις ακομα φιλη;
Αν την εχεις διεγραψε τη αμεσως.
Αν εισαι εξυπνος και μαγκας θα τη καταφερεις

nostradamosg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
2.630
Πόντοι
456
Ναι την έχω όλα αυτά τα χρόνια. Έδωσε ήττα και δε με έσβησε ποτέ ούτε εγώ αυτήν. Ανα καιρούς αλληλεπιδρούσε και με τα ποστ μου. :shit:
Διεγραψε την.Οχι μπλοκ για να εχει την ευκαιρια να σου ζητησει το λογο που το εκανες.
Αντιστοιχα αν εχεις το τηλεφωνο της αν σου στειλει μνμα παιξτο οτι δε ξερεις ποιος ειναι

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

MPERTOS

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2024
Like
3
Πόντοι
0
Καλησπερα, οι γυναικες δεν εχουν να προσφερουν τοσα πολλα σε μια σχεση οπως ο αντρας, γιαυτο πουλανε μουρη ( αν βλεπονται)
το οτι σου εριξε ακυρο τοτε τελος, μην προσπαθεις, Φτιαξε το FB σου, την ζωη σου και αν θελει να ερθει μονη της θα ερθει.
Αν νομιζεις οτι κοιταει το προφιλ σου τοτε απλα ποσταρε πιο συχνα ! Αν σε θελει, θα σου γραψει η ιδια.
Παρακαλετο μουνι ! Ξυνο γαμησι ! Ασε τις δικαολογιες και μπες στις διαδικασιες :grin:

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
412
Πόντοι
301
1) στέλνεις πουτσοσέλφι
2) παραμονεύεις με ένα ρόπαλο -> κατακεφαλιά -> την σέρνεις στη σπηλιά σου

• Χαχα
Αντιδράσεις: j 1973
OP
OP
K

kouradiaris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
54
Πόντοι
1
1) στέλνεις πουτσοσέλφι
2) παραμονεύεις με ένα ρόπαλο -> κατακεφαλιά -> την σέρνεις στη σπηλιά σου
Aδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τύποι που στέλνουν τέτοιες φωτογραφίες. Πρέπει να είσαι τέρμα καθυστερημένος.
Την κατέβασε την έδειξε παντού και έγινες ξεφτίλα μια για πάντα κι αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει ποτέ.

j 1973

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2010
Like
305
Πόντοι
21
Αφου σε απερριψε μια φορα ,ποιος ο λογος να ξανα πας; Εννοειται θα σε παρει στο δουλεμα τωρα..
Από την μικρή μεγάλη εμπειρία μου το μόνο που θα χάσεις θα είναι ο χρόνος σου και η αξιοπρέπεια σου, μόνο ίσως μετανοιώσει (αλλά μάλλον δεν θα το παραδεχθεί ποτέ ) να σε δει με άλλη.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.187
Πόντοι
2.846
Ναι την έχω όλα αυτά τα χρόνια. Έδωσε ήττα και δε με έσβησε ποτέ ούτε εγώ αυτήν. Ανα καιρούς αλληλεπιδρούσε και με τα ποστ μου. :shit:
κατά την ταπεινή μου γνώμη τα δεν με διέγραψε και αλληλεπιδρούσε και τα αρχίδια μας κουνιούνται, είναι άνευ σημασίας, άνευ ουσίας που λέει και το τραγούδι.
Κι εγώ θυμάμαι προ αμνημονεύτων ετών, πολύ πριν τα κοινωνικά δίκτυα, είχα φάει χυλόπιτα από μια ανθυπομέτρια η οποία μετά με έπαιρνε τηλέφωνο σχεδόν μέρα παρά μέρα, για δικούς της λόγους. Και λοιπόν; Ουδέποτε γύρισε το παιχνίδι ώστε να μου ανοίξει τα πόδια.

OP
OP
K

kouradiaris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
54
Πόντοι
1
κατά την ταπεινή μου γνώμη τα δεν με διέγραψε και αλληλεπιδρούσε και τα αρχίδια μας κουνιούνται, είναι άνευ σημασίας, άνευ ουσίας που λέει και το τραγούδι.
Κι εγώ θυμάμαι προ αμνημονεύτων ετών, πολύ πριν τα κοινωνικά δίκτυα, είχα φάει χυλόπιτα από μια ανθυπομέτρια η οποία μετά με έπαιρνε τηλέφωνο σχεδόν μέρα παρά μέρα, για δικούς της λόγους. Και λοιπόν; Ουδέποτε γύρισε το παιχνίδι ώστε να μου ανοίξει τα πόδια.
Όλοι οι δρόμοι λένε γράψιμο στα ενδότερα. Αλλά αν το κάνεις πρέπει να το εννοήσεις. όχι να κάνεις το μαλάκα μπρος-πίσω κι αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο να γράψεις κάποια τελείως στα παπάρια σου.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
6.187
Πόντοι
2.846
Όλοι οι δρόμοι λένε γράψιμο στα ενδότερα. Αλλά αν το κάνεις πρέπει να το εννοήσεις. όχι να κάνεις το μαλάκα μπρος-πίσω κι αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο να γράψεις κάποια τελείως στα παπάρια σου.
κοίτα, για να μη σου κάνω τον σκληρό άντρα, κι εγώ έχω συρθεί πίσω από γκόμενες κατά καιρούς, ακριβώς επειδή με έπαιζαν κι εγώ νόμιζα πως έχω ελπίδα (ακόμα κι οι πιο ανεγκέφαλες γκόμενες είναι μανούλες σε τέτοια). Αλλά τι κατάφερα; και ταπεινώθηκα και δεν πήδησα. Οπότε πλέον αποφάσισα ότι δεν παρακαλάω. Άντε γειά, που λέει κι ο γαύρος οπαδός στην τηλεόραση.

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
3
Like
412
Πόντοι
301
Aδυνατώ να πιστέψω ότι υπάρχουν τύποι που στέλνουν τέτοιες φωτογραφίες. Πρέπει να είσαι τέρμα καθυστερημένος.
Την κατέβασε την έδειξε παντού και έγινες ξεφτίλα μια για πάντα κι αυτό είναι κάτι που δεν αλλάζει ποτέ.
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι!

OP
OP
K

kouradiaris

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
54
Πόντοι
1
κοίτα, για να μη σου κάνω τον σκληρό άντρα, κι εγώ έχω συρθεί πίσω από γκόμενες κατά καιρούς, ακριβώς επειδή με έπαιζαν κι εγώ νόμιζα πως έχω ελπίδα (ακόμα κι οι πιο ανεγκέφαλες γκόμενες είναι μανούλες σε τέτοια). Αλλά τι κατάφερα; και ταπεινώθηκα και δεν πήδησα. Οπότε πλέον αποφάσισα ότι δεν παρακαλάω.
Αυτή η ξενέρα μόλις πατάς πάλι στα πόδια σου μετά την ήττα είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Δεν μπορείς να δεχτείς πόσο ξεφτιλίστηκες :confused:

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
12
Like
3.974
Πόντοι
746
@kouradiaris , ψάξε στο φορυμ για "Νόμος του Picker".

Κάτσε, διαβασέ τον, μάθε τον απέξω και κάθε φορά που σου έρχεται η καργιόλα στο μυαλό, να τον λες 3 φορές φωναχτά.

Δέκα-δεκαπέντε φορές, θα σου περάσει και σαι ωραίος και τσίφτης και σοφότερος!
Ο Σοφός και Αλάνθαστος Νόμος του Πίκερ

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
12
Like
3.974
Πόντοι
746
τυπε θες να κανεις σχεση ή απλως να την γαμησεις;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.711
Πόντοι
19.485
αδερφέ μου και συναγωνιστή στα βρωμερά σοκάκια του έρωτα και της ηδονής...το παν οι αρχαίοι το πε και ο Τερζής...το δυς εξαμαρτείν ή επιστροφές καταστροφές δεν λειτουργεί! όλοι το λέμε και πολλές φορές δεν το τηρούμε και συλλέγουμε τα τρία μας κατά επαναληψη.

Αναφυλαξίας3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2023
Like
1.933
Πόντοι
216
Άναψε κερί σε αυτόν τον ai-contact.

Και για να μη νομίζεις ότι μπήκα μόνο για τη καζούρα: Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού.
Ανδρός καψούρη πιθανόν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom