Νέα

Επαγγελματίες & BDSM : Επαγγελματίας Αφέντρα και Αφέντρα Τραβεστί σε Ντουέτο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Επαγγελματίες & BDSM : /p/bdsm_11.html

Επαγγελματίες & BDSM : Επαγγελματίας Αφέντρα και Αφέντρα Τραβεστί σε Ντουέτο
/2012/04/bdsm_27.html




Για ακόμα μια φορά , οι παρεμβάσεις των αναγνωστών του Kinky Fantasies On Line βοηθούν στο να επεκταθεί η ύλη σε ακόμα περισσότερο και σε θεματολογία που δεν είναι και πολύ διαδεδομένη στην Ελλάδα .
Είναι δεδομένο ότι ο χώρος των Επαγγελματιών , έχει αρχίσει και επεκτείνεται ολοένα και περισσότερο του Σαδομαζοχισμού με αρκετά φιλότιμες προσπάθειες και μάλιστα με εντυπωσιακά πολλές φορές αποτελέσματα .
Ο φίλος αναγνώστης , έθιξε ένα σημαντικό θέμα στην Επαγγελματική Κυριαρχία που ελπίζω μέσα απο τις γραμμές μας , να αναδειχτεί και γιατί όχι να γίνει και πραγματικότητα .
Συγκεκριμένα , μίλησε για την επιλογή που δίνουν οι Επαγγελματίες Αφέντρες του εξωτερικού να υπάρχει και δεύτερη Αφέντρα τραβεστί στο session ,ειδικά όταν αφορά σενάρια  Slut Training , Feminization που απαιτείται η αλλαγή ρόλων και η ύπαρξη μιας τραβεστί Αφέντρας ανοίγει νέες προοπτικές  στην πραγματοποίηση αυτής της φαντασίωσης.
Οι αντιδράσεις , ακόμα και σε φόρα απευθυνόμενα στον σαδομαζοχισμό , όταν προτείνεται ανοικτά η συνύπαρξη Γυναίκας Αφέντρας με Τραβεστί Αφέντρα , είναι πολλές και μάλιστα μπορεί κάποιος μπορεί να διακρίνει ακόμα και στην κοινότητα των οπαδών S/M που χαρακτηρίζεται απο την σεξουαλική ελευθερία και τις μη-συμβατικές επιθυμίες και φαντασιώσεις , την τάση να θέτει ταμπέλες και προσδιορισμούς που δημιουργούν στεγανά.
Ξεκινώντας απο την πηγή του θέματος , πρέπει να τονίσουμε ότι η επιθυμία ενός υποτακτικού που επιζητά Εκπαίδευση Αρσενικής Τσούλας απο μια δυναμική Αφέντρα , να «υπηρετήσει» και μια τραβεστί , υπάρχει και μάλιστα είναι δημοφιλής .
Αρκετοί υποτακτικοί  , υποστηρίζουν ότι είναι μια μορφή  λανθάνουσας ομοφυλοφιλία μιας  και θεωρούν ότι η Τραβεστί , σαν οντότητα αποτελεί μια «αποενοχοποιημένη» μορφή άντρα προτιμητέα ίσως απο το να υπήρχε ένας κανονικός άντρας στο σενάριο  .  Άλλοι πάλι θεωρούν ότι ο εξευτελισμός που μπορεί να επιβάλλει μια Αφέντρα κατά την φαντασίωση της Εκπαίδευσης Αρσενικής Τσούλας , είναι πολύ μεγαλύτερος απο το να χρησιμοποιούσε η ίδια στραπον .
Υπάρχουν ακόμα πιο πολύπλοκες εκδοχές ώς προς το τι πρεσβεύει η φαντασίωση ενός υποτακτικού να υποταχθεί και να δεχθεί παθητικά ένα πέος είτε αυτό ανήκει σε τραβεστί είτε ανήκει σε άντρα .
Αρκετές δε Αφέντρες στο εξωτερικό  , δίνουν την δυνατότητα ακόμα και σε άλλον άντρα να παρευρίσκεται ώς Αφέντης στην διάρκεια ενός session  οπότε το δίλημμα και πάλι παραμένει το ίδιο .
Προσωπικά θεωρώ ότι οι ταμπέλες και οι ερμηνείες είναι περιττές .
Μια φαντασίωση είναι μια φαντασίωση και δεν μπορεί κανείς να την ερμηνεύσει μιας και η ψυχολογία , είναι μια εξελισσόμενη επιστήμη που ακόμα δεν μπορεί να ερμηνεύσει το ανθρώπινο μυαλό .
Εξάλλου , η «ερμηνεία» αφαιρεί κάτι απο την μαγεία της φαντασίωσης οπότε και η πολύ θεωρία ίσως είναι καταστροφική , όχι μόνο για τον κόσμο του σαδομαζοχισμού αλλά και του vanilla  ερωτισμού γενικότερα .
Στην Ελλάδα , προς το παρόν πάντα μιλώντας , είναι κάπως δύσκολη η συνύπαρξη τραβεστί και επαγγελματιών Αφεντρών κάτω απο το ίδιο studio / dungeon μιας και υπάρχει η αρτηριοσκληρωτική άποψη που θέλει τα πράγματα να έχουν την «ταμπέλα» τους .
Είναι δύσκολο για  ένα studio για παράδειγμα να έχει τραβεστί Επαγγελματίες μαζί με Γυναίκες και ταυτόχρονα να απευθύνεται σε  straight άντρες που αποτελούν το πυρήνα των πελατών .



Τουλάχιστον στην Ελλάδα , δεν είμαστε ακόμα σαν λαός έτοιμοι να δεχτούμε τις προτιμήσεις των ανθρώπων , χωρίς κακοπροαίρετη κριτική .
Φυσικά , η «αγορά» πάντα καλύπτει τα κενά και υπάρχουν πολλές μικρές Αγγελίες που προσφέρουν προγράμματα με τραβεστί και γυναίκες μαζί , ακόμα και αυταρχικά αλλά εδώ ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες και το βάρος των επιλογών του μιας και βγαίνει εκτός νομικού πλαισίου και ελέγχου στο θέμα της υγείας και της ασφάλειας .


Προσωπικά πιστεύω ότι σε ένα studio / dungeon με αυταρχικά προγράμματα θα έπρεπε να υπάρχει και η επιλογή της Τραβεστί Αφέντρας μαζί με την Γυναίκα Αφέντρα αλλά αυτό ίσως είναι κάτι το οποίο θα αργήσουμε να το δούμε .
Γνωρίζω ότι πιθανόν να υπάρξουν αντιδράσεις απο το άρθρο μου .
Υπενθυμίζω ότι δεν είμαι εδώ για να επιβάλλω κάτι παρά μόνο να αναδείξω θέματα φετίχ που πέραν των προσωπικών μου προτιμήσεων , αναδεικνύονται και απο τους αναγνώστες μου .
Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα
1.Dildo Training , Strapon Play – Παιχνίδια Με Δονητές
/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html
2.Forced Feminization – Μεταμόρφωση , Αλλαγή Ρόλων
/2011/11/forced-feminization-sissyfication.html
3.Slut Training – Εκπαίδευση Αρσενικής Τσούλας
/2012/01/slut-training.html
4.Cuckolding – Κεράτωμα ! Υπηρετώντας Την Αφέντρα Και Τον Εραστή Της
/2011/11/cuckolding.html



 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.532
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Kαι μετα μας λες οτι δεν εισαι και Μαντονα...

α μωρη τρελιαρα ποσα ξερει η σουφρα σου.
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Kαι μετα μας λες οτι δεν εισαι και Μαντονα...

α μωρη τρελιαρα ποσα ξερει η σουφρα σου.
Βλεπω περιμένεις με αδημονία πότε θα δημοσιεύσω κάτι να τρέξεις να σχολιάσεις
πές μου τι άλλο θα ήθελες να δεις να δημοσιεύω ; κάνε επικοδομητική κριτική τουλάχιστον
 

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Μηνύματα
6.784
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Βλεπω περιμένεις με αδημονία πότε θα δημοσιεύσω κάτι να τρέξεις να σχολιάσεις
πές μου τι άλλο θα ήθελες να δεις να δημοσιεύω ; κάνε επικοδομητική κριτική τουλάχιστον
:think: Στο καμουτσί που κρατας βάζεις για λόγους safe καπότα;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom