Νέα

Επάγγελμα: Σύμβουλος Οικιστικών - Επαγγελματικών Ακινήτων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις απόψεις και τις γνώμες για το επάγγελμα του Συμβούλου Ακινήτων. Βλέπω αρκετές αγγελίες που αναφέρονται σε περιοχές πχ Σύμβουλος ακινήτων Κερατσίνι ή Σύνταγμα κλπ. Εκεί παίζουν 3 - 4 εταιρίες. Εκεί τι συμβαίνει ακριβώς; Δεν εννοώ να μπεις με κεφάλαιο. Σίγουρα δεν υπάρχει μισθός φαντάζομαι. Δηλαδή κάθε μήνα μπαίνεις μέσα; Υπάρχει καμιά προοπτική; Τι γνωρίζετε; Μήπως είναι φάση όπως Ασφαλιστής όπου τρέχεις απλήρωτος μέχρι να βρεις κανένα συμβόλαιο (Αν υπάρχει το θρεντ να συγχωνευτεί.)

Ray

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
79
Like
539
Πόντοι
360
Είναι απλό, σαν το "Σύμβουλο Ασφαλίσεων" που ουσιαστικά είναι ασφαλιστής. Ο παρανομαστής σε όλα αυτά είναι ότι πρέπει να πουλάς!!!

Τελικά λοιπόν είσαι μεσίτης ακινήτων. Δείχνεις όλη μέρα ακίνητα σε πιθανούς αγοραστές-ενοικιαστές και αν/όταν γίνει μία πώληση ή ενοικίαση το μεσιτικό γραφείο παίρνει από 50 έως 80% της μεσιτικής αμοιβής κι εσύ το υπόλοιπο. Επίσης ψάχνεις να βρεις ακίνητα που πωλούνται ή ενοικιάζονται για να τα αναλάβεις. Εκεί μιλάμε για ατέλειωτα τηλέφωνα όπου θα ακούς το "με μεσίτες δε συνεργαζόμαστε".

Αν καταφέρνεις να πουλάς ακίνητα, τα λεφτά δεν είναι άσχημα αφού παίζει 2% περίπου από αγοραστή και πωλητή. Άρα για μία πώληση 100.000 η αμοιβή είναι 4000 άρα θα πάρεις από το γραφείο από 1000 έως 2000 ευρώ. Ποιος αγοράζει όμως???? Στις ενοικιάσεις η αμοιβή του γραφείου συνήθως είναι ένα ενοίκιο από ιδιοκτήτη και ένα από ενοικιαστή. Οπότε για σπίτι με ενοίκιο 300 ευρώ. Το γραφείο θα πάρει 600 οπότε θα σου δώσει 150 έως 300. Και είναι και πιο εύκολες οι ενοικιάσεις.

Πρόσεξε εκεί που το γραφείο σου ζητάει χρήματα για να σε βάλει στο δίκτυο. Δηλαδή έξοδα αγγελιών και διαφήμισης ακινήτων. Εκεί παίζει ότι παίρνεις έως και 70-80% της αμοιβής, όπου είναι δελεαστικό μεν, αλλά κάθε μήνα θα πρέπει να δίνει κάποια ποσά στο γραφείο για διαφημίσεις και άλλα επαρκώς δικαιολογημένα έξοδα, τα οποία όμως δεν είναι λίγα...

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Είναι απλό, σαν το "Σύμβουλο Ασφαλίσεων" που ουσιαστικά είναι ασφαλιστής. Ο παρανομαστής σε όλα αυτά είναι ότι πρέπει να πουλάς!!!

Τελικά λοιπόν είσαι μεσίτης ακινήτων. Δείχνεις όλη μέρα ακίνητα σε πιθανούς αγοραστές-ενοικιαστές και αν/όταν γίνει μία πώληση ή ενοικίαση το μεσιτικό γραφείο παίρνει από 50 έως 80% της μεσιτικής αμοιβής κι εσύ το υπόλοιπο. Επίσης ψάχνεις να βρεις ακίνητα που πωλούνται ή ενοικιάζονται για να τα αναλάβεις. Εκεί μιλάμε για ατέλειωτα τηλέφωνα όπου θα ακούς το "με μεσίτες δε συνεργαζόμαστε".

Αν καταφέρνεις να πουλάς ακίνητα, τα λεφτά δεν είναι άσχημα αφού παίζει 2% περίπου από αγοραστή και πωλητή. Άρα για μία πώληση 100.000 η αμοιβή είναι 4000 άρα θα πάρεις από το γραφείο από 1000 έως 2000 ευρώ. Ποιος αγοράζει όμως???? Στις ενοικιάσεις η αμοιβή του γραφείου συνήθως είναι ένα ενοίκιο από ιδιοκτήτη και ένα από ενοικιαστή. Οπότε για σπίτι με ενοίκιο 300 ευρώ. Το γραφείο θα πάρει 600 οπότε θα σου δώσει 150 έως 300. Και είναι και πιο εύκολες οι ενοικιάσεις.

Πρόσεξε εκεί που το γραφείο σου ζητάει χρήματα για να σε βάλει στο δίκτυο. Δηλαδή έξοδα αγγελιών και διαφήμισης ακινήτων. Εκεί παίζει ότι παίρνεις έως και 70-80% της αμοιβής, όπου είναι δελεαστικό μεν, αλλά κάθε μήνα θα πρέπει να δίνει κάποια ποσά στο γραφείο για διαφημίσεις και άλλα επαρκώς δικαιολογημένα έξοδα, τα οποία όμως δεν είναι λίγα...

Πολύ κατατοπιστικές οι πληροφορίες σου Ray, σε ευχαριστώ γι' αυτό. Φυσικά όπως αναφέρεις ο κοινός παρανομαστής είναι να πουλάς ναι, το κατάλαβα. Ωστόσο βλέποντας τις αγγελίες υποθέτω ότι κόσμος δεν "πάει" να δουλέψει σε τέτοιου είδους εργασίες. Ναι σίγουρα αν κλείσεις συμφωνία βγάζεις χρήματα καλά... Το κρίμα είναι ότι πρέπει να τρέχεις σαν τρελός όλη μέρα, να δείχνεις ακίνητα. Επίσης με προβληματίζει έντονα και το "δεν συνεργαζόμαστε με μεσίτες" Έχω παρατηρήσει ότι στο μεσίτη θα πάει κάποιος όταν δεν πάει άλλο, δηλαδή έχει ένα μεγάλο ακίνητο το οποίο δεν πωλείται ή δεν ενοικιάζεται με τίποτα... Τότε κάποιοι πάνε και παραπάνω από έναν μεσίτη. Βέβαια η αγορά ακινήτων είναι χάλια... δεν ξέρω κατά πόσο θα συνέφερε να κάνει κάποιος τέτοια δουλειά. Επίσης στις ενοικιάσεις αποφεύγουν αγρίως τους μεσίτες. Δεν ξέρω ίσως έχω λάθος.

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε μου με τις ενοικιάσεις κάτι γίνεται.
Φαντάζομαι κυρίως σε επαγγελματικές στέγες ,γραφεία και καταστήματα.
Διαμερίσματα κτλ. συνήθως  όλοι ψάχνουν μόνοι τους, δίχως μεσίτες.

Ο σίγουρα κερδισμένος είναι η εταιρία , σε κάθε συμφωνία θα πληρωθεί και απο τον ιδιοκτήτη και από τον ενοικιαστή-αγοραστή.
Είτε την συμφωνία την κλείσει ο τάδε μεσίτης είτε κάποιος άλλος αυτοί πληρώνονται.
Η κάθε εταιρία εάν τους έχει μόνο με ποσοστά ,θα έχει πολλούς μεσίτες-χαμάλιδες να τρέχουν όλη μέρα με τα μηχανάκια τους να δείχνουν σπίτια.

Θυμίζει η όλη φάση door to door -πλασιέ που πουλάνε σταθερή τηλεφωνία κτλ.

Πολύ ταλαιπωρία ,για λίγα χρήματα είναι η γνώμη μου,βρες κάτι άλλο.Όπως είπες και εσύ εαν ήταν καλά σιγά μην υπήρχαν τόσες αγγελίες να ζητούν κόσμο.Αναλώσιμοι είναι αυτοί , τρώνε το αγγούρι μερικούς μήνες και την κάνουν.Μόνο οι εταιρίες βγάζουν λεφτά

Εκτός εάν έχεις μεγάλη ανάγκη ...

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Φίλε μου με τις ενοικιάσεις κάτι γίνεται.
Φαντάζομαι κυρίως σε επαγγελματικές στέγες ,γραφεία και καταστήματα.
Διαμερίσματα κτλ. συνήθως  όλοι ψάχνουν μόνοι τους, δίχως μεσίτες.

Ο σίγουρα κερδισμένος είναι η εταιρία , σε κάθε συμφωνία θα πληρωθεί και απο τον ιδιοκτήτη και από τον ενοικιαστή-αγοραστή.
Είτε την συμφωνία την κλείσει ο τάδε μεσίτης είτε κάποιος άλλος αυτοί πληρώνονται.
Η κάθε εταιρία εάν τους έχει μόνο με ποσοστά ,θα έχει πολλούς μεσίτες-χαμάλιδες να τρέχουν όλη μέρα με τα μηχανάκια τους να δείχνουν σπίτια.

Θυμίζει η όλη φάση door to door -πλασιέ που πουλάνε σταθερή τηλεφωνία κτλ.

Πολύ ταλαιπωρία ,για λίγα χρήματα είναι η γνώμη μου,βρες κάτι άλλο.Όπως είπες και εσύ εαν ήταν καλά σιγά μην υπήρχαν τόσες αγγελίες να ζητούν κόσμο.Αναλώσιμοι είναι αυτοί , τρώνε το αγγούρι μερικούς μήνες και την κάνουν.Μόνο οι εταιρίες βγάζουν λεφτά

Εκτός εάν έχεις μεγάλη ανάγκη ...

Δεν είναι θέμα δικό μου Γιώργο Φουσέκη, απλώς το είδα στις αγγελίες και μου έκανε εντύπωση. Ναι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε αυτά που αναφέρεις.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις απόψεις και τις γνώμες για το επάγγελμα του Συμβούλου Ακινήτων. Βλέπω αρκετές αγγελίες που αναφέρονται σε περιοχές πχ Σύμβουλος ακινήτων Κερατσίνι ή Σύνταγμα κλπ. Εκεί παίζουν 3 - 4 εταιρίες. Εκεί τι συμβαίνει ακριβώς; Δεν εννοώ να μπεις με κεφάλαιο. Σίγουρα δεν υπάρχει μισθός φαντάζομαι. Δηλαδή κάθε μήνα μπαίνεις μέσα; Υπάρχει καμιά προοπτική; Τι γνωρίζετε; Μήπως είναι φάση όπως Ασφαλιστής όπου τρέχεις απλήρωτος μέχρι να βρεις κανένα συμβόλαιο (Αν υπάρχει το θρεντ να συγχωνευτεί.)

Το να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα στη σημερινή Ελλάδα είναι σα να πήγαινες να γίνεις κτηματομεσίτης στο Τσέρνομπιλ το 1987...

Γύρνα καλύτερα στο χωριό και βαλε δυο αυλάκια ντομάτες και στήσε κι ένα κοτέτσι !
Πιο χορτατος θα είσαι και με καλύτερη ποιότητα ζωής !

Αυτην την περιοδο της Χούντας-Κατοχής που ζούμε αποφυγετε πασει θυσία τη μισθωτή εργασία ! Οι περισσοτεροι φίλοι μου δουλευουν απλήρωτοι για ψίχουλα για να κονομανε τ' αφεντικά...

Δεν υπάρχει κρίση - ολα ειναι λογιστικά παιχνίδια για να εντεινουν τη σύγχρονη μορφη μισθωτης δουλείας !

Να σε γαμανε για 300-400 ευρω το μηνα κι οποτε τα δεις και να λες κι ευχαριστω κι από πάνω !...

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Αυτην την περιοδο της Χούντας-Κατοχής που ζούμε αποφυγετε πασει θυσία τη μισθωτή εργασία ! Οι περισσοτεροι φίλοι μου δουλευουν απλήρωτοι για ψίχουλα για να κονομανε τ' αφεντικά...

Δεν υπάρχει κρίση - ολα ειναι λογιστικά παιχνίδια για να εντεινουν τη σύγχρονη μορφη μισθωτης δουλείας !

Να σε γαμανε για 300-400 ευρω το μηνα κι οποτε τα δεις και να λες κι ευχαριστω κι από πάνω !...

Είπες πολύ μεγάλη αλήθεια...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Το να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο επάγγελμα στη σημερινή Ελλάδα είναι σα να πήγαινες να γίνεις κτηματομεσίτης στο Τσέρνομπιλ το 1987...

Γύρνα καλύτερα στο χωριό και βαλε δυο αυλάκια ντομάτες και στήσε κι ένα κοτέτσι !
Πιο χορτατος θα είσαι και με καλύτερη ποιότητα ζωής !

ενω εσύ και προτιμάς να αράζεις και να ζείς στις πλάτες των άλλων ....

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Οι περισσότεροι "εργοδότες" μια χαρά εκμεταλλεύονται τη κρίση για να οικονομάνε. Δεν είναι θέμα ΣΥΡΙΖΑ, Ή δεξιά ή αριστερά ή οτιδήποτε... Έχουν ξαμολυθεί όλα τα καριόλια και ζητάνε σκλάβους λέγοντας για ανταγωνισμό, εργατικότητα, και κλπ. Ναι να πάρω 300 ευρώ μισθό, φυσικά, αλλά το κόστος ζωής να μην είναι για 1200 το μήνα... 300 ευρώ είναι μόνο το ενοίκιο...

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16

κάνεις συνεχώς επίδειξη της λυπηρής και πηγαιας ηλιθιότητάς σου ...

το συμπέρασμα που έπρεπε να εξάγεις είναι ότι εργάζομαι αλλά όχι ως μισθωτός δούλος !

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356

Τραμουντάνα, έχουμε συζητήσει μαζί σου. Σε αρκετά έχεις δίκιο. Ωστόσο όμως αδερφέ πολλοί είναι οι θαυμαστές του φιλελευθερισμού που ψάχνουν σκλάβους για 300 ευρώ. Μια μεγάλη μερίδα επιχειρηματιών κρύβεται πίσω από τη κρίση. Τους ξέρω, έχουν συγκεκριμένο προφίλ: Καλοσπουδαγμένοι, συνήθως ψωνισμένοι με μάστερ, και καλά αντικειμενικοί...

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Σαν παράδειγμα φέρνω τις αγγελίες των συμβούλων ακινήτων. Οι πιο πολλές αγγελίες ζητάνε σκλάβους γιατί πολύ απλά κάποιοι πάνε και δέχονται για το χαρτζιλίκι τους... Κοιτάξτε τη Βουλγαρία, και εκεί πήγαν οι μισθοί στα 300 και 200 ευρω, είδατε καμία ανάπτυξη;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κάνεις συνεχώς επίδειξη της λυπηρής και πηγαιας ηλιθιότητάς σου ...

το συμπέρασμα που έπρεπε να εξάγεις είναι ότι εργάζομαι αλλά όχι ως μισθωτός δούλος !

τότε δεν εργάζεσαι.. επιχειρείς...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τραμουντάνα, έχουμε συζητήσει μαζί σου. Σε αρκετά έχεις δίκιο. Ωστόσο όμως αδερφέ πολλοί είναι οι θαυμαστές του φιλελευθερισμού που ψάχνουν σκλάβους για 300 ευρώ. Μια μεγάλη μερίδα επιχειρηματιών κρύβεται πίσω από τη κρίση. Τους ξέρω, έχουν συγκεκριμένο προφίλ: Καλοσπουδαγμένοι, συνήθως ψωνισμένοι με μάστερ, και καλά αντικειμενικοί...

πάντα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι ωφελούνται και προσπαθούν να κινούνται στα όρια του νόμου...

δουλειά του κράτους είναι ο έλεγχος και όχι η παρέμβαση με μέσα ανταγωνιστικά (δηλαδή δημιουργία θέσεων εργασίας δημοσίων υπαλληλων)

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
τότε δεν εργάζεσαι.. επιχειρείς...

Σύμφωνα με το Μαρξ κάθε μορφή μισθωτής εργασία είναι μορφή σκλαβιάς. ωστόσο ο συνφορουμίτης δεν το λέει κυριολεκτικά. Μην το πας εκεί εσύ. Σήμερα σχεδόν όλες οι θέσεις εργασία που προσφέρονται αναζητούν σκλάβους και όχι εργαζόμενους.

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
πάντα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι ωφελούνται και προσπαθούν να κινούνται στα όρια του νόμου...

δουλειά του κράτους είναι ο έλεγχος και όχι η παρέμβαση με μέσα ανταγωνιστικά (δηλαδή δημιουργία θέσεων εργασίας δημοσίων υπαλληλων)

ΛΟΓΙΚΗ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ: ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΧ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΟΥ ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ...(συγνώμη για τα κεφαλαία)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σαν παράδειγμα φέρνω τις αγγελίες των συμβούλων ακινήτων. Οι πιο πολλές αγγελίες ζητάνε σκλάβους γιατί πολύ απλά κάποιοι πάνε και δέχονται για το χαρτζιλίκι τους... Κοιτάξτε τη Βουλγαρία, και εκεί πήγαν οι μισθοί στα 300 και 200 ευρω, είδατε καμία ανάπτυξη;

διεθνώς οι μεσίτες,ασφαλιστές, μπρόκερς κλπ αμείβονται με ποσοστά μόνον και όχι με μισθό... και ο λόγος είναι ότι απλά δεν παράγουν κάτι παρά μόνον πωλήσεις...

που είναι το παράξενο ??

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
διεθνώς οι μεσίτες,ασφαλιστές, μπρόκερς κλπ αμείβονται με ποσοστά μόνον και όχι με μισθό... και ο λόγος είναι ότι απλά δεν παράγουν κάτι παρά μόνον πωλήσεις...

που είναι το παράξενο ??

Κανείς δεν αντιλέγει σε αυτό, μη πιάνεσαι από εκεί, δεν είναι μόνο οι χαμάληδς υπάλληλοι μεσιτικών αλλά και οι μισθωτοί χαμάληδες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ΛΟΓΙΚΗ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ: ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ, ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΧ ΝΑ ΑΝΟΙΓΩ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΟΥ ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ...(συγνώμη για τα κεφαλαία)

λάθος... λογική φιλελευθερισμού είναι

κάνε ότι θέλεις αυτό είναι το παιχνίδι και οι κανόνες του..
τους παραβαίνεις σε γαμάω..
έπαιξες και έχασες πας άπατος και ο επόμενος...

οι υπόλοιποι που κάνετε μπίζνα μαζί του μεγάλα παιδιά είστε να προσέχετε γιατί εγώ εξασφαλίζω μόνον αυτά και τίποτε παραπάνω...

OP
OP
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
λάθος... λογική φιλελευθερισμού είναι

κάνε ότι θέλεις αυτό είναι το παιχνίδι και οι κανόνες του..
τους παραβαίνεις σε γαμάω..
έπαιξες και έχασες πας άπατος και ο επόμενος...

οι υπόλοιποι που κάνετε μπίζνα μαζί του μεγάλα παιδιά είστε να προσέχετε γιατί εγώ εξασφαλίζω μόνον αυτά και τίποτε παραπάνω...

Μωρέ δίκιο έχεις εσύ, εγώ σου παρουσιάζω το πως το βλέπουν εδώ οι εγχώριοι Τζήμεροι, που όλοι τους έχουν ξαμολυθεί και ψάχνουν σκλάβους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom