ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Ο Λεβεντης ειναι η κινητηρια δυναμη για την ανασυνταξη της κεντροαριστερας?
Ο Λεβέντης θα είναι ο προπομπός της εισόδου του Ethnikogamismou στην Βουλή της Ζωής.
Ο Λεβεντης ειναι η κινητηρια δυναμη για την ανασυνταξη της κεντροαριστερας?
pali gkomeno psaxneis?
Τύπε θελω να σε γνωρισω, εισαι μεγαλη μορφη.
Οι μεγαλοεκδοτες πονταρουν στον Λεβεντη. Μαλιστα.
Ο Λεβέντης θα είναι ο προπομπός της εισόδου του Ethnikogamismou στην Βουλή της Ζωής.
εσυ βρηκες η ακομα τρεχεις στα γκαιι κλαμπ;
Επρεπε σε αυτη τη βουλη να ειναι μεσα ο Γκλετσος.Ο Λεβέντης θα είναι ο προπομπός της εισόδου του Ethnikogamismou στην Βουλή της Ζωής.
Στην μοναδική άφθαρτη δύναμη έως τώρα ποντάρουν, σε αυτό βοήθησε και η δύναμη που του έδωσε στις τελευταίες εκλογές ο κόσμος μέσω του διαδικτύου ... δεν έχουν καμία ελπίδα με Παπανδρέου, Θεοδωράκη, Γεννηματά καθώς είναι στιγματισμένοι από τον κόσμο λόγω διαπλοκής και ίντριγκας ... μόνο ο κύριος Λεβέντης θα μπορέσει να ξανά χτίσει την κεντροαριστερά έτσι όπως την ονειρεύεται το λόμπι των καναλαρχών!!
Πιστεύεις και στους εξωγηινους?
Εσυ, ενας ανθρωπος με δομημενο λογο και προδηλως επαρκη ευφυια, πώς ακριβως κατεληξες να στηριζεις καποιον αποδεδειγμενα κατωτερο σου πνευματικα?η υπομονή είναι η μεγαλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις εσύ και ομοϊδεάτες σου, θα φανεί οσονούπω αν έχω δίκαιο ή άδικο, εδώ θα είμαστε και θα δεις. Αυτό που συμβουλεύω προσωπικά τον Βασίλη Λεβέντη, είναι να διαχειριστεί σωστά αυτή την σταδιακή δύναμη που του χαρίζεται, και να προσπαθήσει να είναι περισσότερο ανιδιοτελής ως ήταν, παρά να γίνει ένα βρώμικο πιόνι του συστήματος. Θα χρειαστεί σωστή ισορροπία για να το καταφέρει και να μπορέσει να περπατήσει ως την άλλη άκρη χωρίς να πέσει ... προσωπικά θα του χτυπάω το καμπανάκι αν και ο ίδιος νομίζω θα το καταλαβαίνει από μόνος του
η υπομονή είναι η μεγαλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις εσύ και ομοϊδεάτες σου, θα φανεί οσονούπω αν έχω δίκαιο ή άδικο, εδώ θα είμαστε και θα δεις. Αυτό που συμβουλεύω προσωπικά τον Βασίλη Λεβέντη, είναι να διαχειριστεί σωστά αυτή την σταδιακή δύναμη που του χαρίζεται, και να προσπαθήσει να είναι περισσότερο ανιδιοτελής ως ήταν, παρά να γίνει ένα βρώμικο πιόνι του συστήματος. Θα χρειαστεί σωστή ισορροπία για να το καταφέρει και να μπορέσει να περπατήσει ως την άλλη άκρη χωρίς να πέσει ... προσωπικά θα του χτυπάω το καμπανάκι αν και ο ίδιος νομίζω θα το καταλαβαίνει από μόνος του
φαντάσου να υποστήριζε άδωνι ή ΓΑΠ τι θα του έσουρνες δλδΕσυ, ενας ανθρωπος με δομημενο λογο και προδηλως επαρκη ευφυια, πώς ακριβως κατεληξες να στηριζεις καποιον αποδεδειγμενα κατωτερο σου πνευματικα?
Ειλικρινα απορω.
Εσυ, ενας ανθρωπος με δομημενο λογο και προδηλως επαρκη ευφυια, πώς ακριβως κατεληξες να στηριζεις καποιον αποδεδειγμενα κατωτερο σου πνευματικα?
Ειλικρινα απορω.
Αν ρωτας εμενα, φυσικα η απαντηση ειναι ΝΑΙ.έπρεπε να στηρίζω ΝΔ
Αν ρωτας εμενα, φυσικα η απαντηση ειναι ΝΑΙ.
Δεν υπαρχει λογος.Να επιχειρηματολογήσεις για αυτη την απάντηση σου
Που το βλέπεις το αστείο ρε χάχα; Θες να ανεβάσω κανά βιντεάκι του δικού σου να φτιάξουμε διάθεση;