Νέα

Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 188K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
Μα το Θεό είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο ίσως και να πάω να ψηφίσω στις επόμενες εκλογές...
Εγώ τον ψηφίζω πάντα, τον έχω γνωρίσει και μιλήσαμε πολλές ώρες , είναι πολύ ωραίος και σωστός , απλά τον πήρανε στην πλάκα .

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Εγώ τον ψηφίζω πάντα, τον έχω γνωρίσει και μιλήσαμε πολλές ώρες , είναι πολύ ωραίος και σωστός , απλά τον πήρανε στην πλάκα .

θα βρει και που τα 14.5 δις τον χρονο;

αφου εχεις μιλησει μαζι του κατι θα ξερεις

κατι θα εχει πει

Συνημμένα

• 800ari.jpg
    800ari.jpg
    121,2 KB · Εμφανίσεις: 24

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
θα τα εβαλε κατω απο το στρωμα

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ο μέγας ο Μανόλης ο Χατζιδάκις θα αισθανόταν περήφανος γι' αυτή την εκτέλεση απ' τον πρόεδρο...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.932
Πόντοι
6.515

σαχλαμάρες λεει ο προεδρος, δεν υπαρχουν τοσες χιλιαδες ελληνες με τοσα εκατομμύρια.
Και τους εφοπλιστες να βαλει, που δεν μπορει γιατι είναι ξενες εταιρειες, παλι δεν υπαρχουν αυτά τα νουμερα. Ισως σε μια άλλη χωρα, στην ελβετια.

Εχει ζαλιστεί από τις τελευταιες επιτυχιες και εχει γερασει   :S

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ξεροχυνω με ευρωπαϊκο προφιλ προεδρου  :cum: :cum: οριστε οσοι τον κατηγορουσανε οτι θα παντελονιασει την κρατικη επδοτηση, ο προεδρος αγορασε καμερα, μικροφωνο και προσελαβε οπερατερ ηχοληπτη και σκηνοθετη καταπωλεμοντας την μαστιγα της ανεργιας :rockon: :rockon:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
δεν ξερω γιατι αλλα μολις τον ειδα να μιλαει μου ηρθανε ζουμια στα ματια  :'(
μαλλον δεν παω καλα  :dunno:
νομιζω οτι η ομαδα που γυρισε το βιντεο του προεδρου στην οποια συμμετεχει η σιγανοπαπαδια ο ρεντμαν φτο, ειναι η ιδια που γυριζει τα επικα βιντεο του δημητρακη 29  ;)

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
599
Πόντοι
246
νομιζω οτι η ομαδα που γυρισε το βιντεο του προεδρου στην οποια συμμετεχει η σιγανοπαπαδια ο ρεντμαν φτο, ειναι η ιδια που γυριζει τα επικα βιντεο του δημητρακη 29  ;)
ειδα το μισο χαμογελο που δεν καταφερε να συγκρατησει απο τη χαρα του οταν ειπε αυτο το "φιλες και φιλοι ευρωπαιοι πολιτες" στην αρχη του βιντεο
αυτος που τον παιρνανε τηλεφωνο και τον δουλευανε ακομα και τα 16χρονα
και τον θεωρουσαμε ολοι οι ελληνες γραφικο και ημιβλακα
ευτυχως που εζησε να δει τη δικαιωση του
για αυτο το χαμογελακι που δε μπορει να συγκρατησει απο τη χαρα του ο πουστης θα τον ψηφισω στις επομενες εκλογες
για να του το κανω γελιο
τελος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom