redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ψεματα λεει?ο προεδρος δηλωση:
"ο συριζα ειναι ο σκουπιδοτεντεκες του πασοκ"
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ψεματα λεει?ο προεδρος δηλωση:
η πολιτικη κατασταση της ελλαδας την πενταετια 2010-2015 συμπυκνωμενη σε μια προτασηο προεδρος δηλωση:
βαλε να τον ακουσεις τυπεη πολιτικη κατασταση της ελλαδας την πενταετια 2010-2015 συμπυκνωμενη σε μια προταση
οπως απεδειξε η πορεια του μονο ψεματα δεν λεει.ειπε και για τους βολεμενους συνδικαλες που πηγαν στο συριζα.εδωσε παλι ρεσιταλ.ψεματα λεει?
και επεται συνεχειαοπως απεδειξε η πορεια του μονο ψεματα δεν λεει.ειπε και για τους βολεμενους συνδικαλες που πηγαν στο συριζα.εδωσε παλι ρεσιταλ.
μια χαρα τα ειπε ο προεδρος τυπε
ο σαμαρας λέει ειναι ο κλητηρας της μερκελ!....μια χαρα τα ειπε ο προεδρος τυπε
τα εχει 400
ειναι ακριβοδικαιος ο προεδροςο σαμαρας λέει ειναι ο κλητηρας της μερκελ!....
ειναι συγκαταβατικος αν χρειαστει αυτος θα συνεργαστει.δεν ειναι οπως το κκε.τα χωνει παντου!..........με ποιους τα βρίσκει δεν εχω καταλάβει ακόμα....
το μονο που με χαλάει ειναι οτι δεν εχει αφησει κανέναν ορθιο για να συνεργαστει στο τέλος!.....
τα χωνει παντου!..........με ποιους τα βρίσκει δεν εχω καταλάβει ακόμα....
το μονο που με χαλάει ειναι οτι δεν εχει αφησει κανέναν ορθιο για να συνεργαστει στο τέλος!.....
τα χωνει παντου!..........με ποιους τα βρίσκει δεν εχω καταλάβει ακόμα....
πολύ πιθανον.......θα ειχε πολύ ενδιαφέρον να το δουμε αυτο!ειναι συγκαταβατικος αν χρειαστει αυτος θα συνεργαστει.δεν ειναι οπως το κκε.
μπααα........δεν νομίζωΤώρα που θα τα κάνει σκατα κ ο ΣΥΡΙΖΑ θα ανεβεί κ η Δημιουργία!!!Πιστευω με Τζήμερο ταυτίζεται σε πολλά σημεία!!!!
Τώρα στον Θέμο.
καλα τα είπε ! Αν ήξεραν ολοι οτι θα ειχε τετοια απήχηση τοτε σίγουρα θα ειχε 3-4%Τώρα στον Θέμο.
γιατι ειναι σοβαρος ο δελαπατριδης;
ο γνωστος αερολογος β.λ. ολιγον απο προφητης πολυ υβρεολογος ολιγον σωτηρας
γραφικος τυπακος καναλαρχης παρανομου σταθμου τον οποιο πουλησε στο αλλο λαμογιο
αυτον που γκρεμισε τον καραμανλισμο