Νέα

Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 188K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η αλλη ο κοσιωνη πως σκατα την λενε ειπε ποιο κομμα ειναι αυτο με αυτο το εμβλημα?

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ΕΓΩ ειμαι περηφανος και παλι... :rockon: :rockon: :rockon:

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Μπραβο στον Λεβεντη,ανεβασμενος πολυ και δεν προβληθηκε και καθολου απο τα ΜΜΕ

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μπραβο στον Λεβεντη,ανεβασμενος πολυ και δεν προβληθηκε και καθολου απο τα ΜΜΕ
μονο με την διακαναλικη πηρε τοσο,φαντασου να τον ειχαν προβαλει οσο το σκατοποταμι....

zaraboukas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
τυποι περα απ τις μαλακιες ψηφιζοντας για 3η συνεχη φορα ΠΡΟΕΔΡΟ νιωθω για αλλη μια φορα ενταξει με τον εαυτο μου και την επιλογη μου, ποσο μαλιστα τωρα

δικαιωνονται οι κοποι του τοσων χρονων, αντε μπας και στις επομενες τον δουμε μεσα στη βουλη

[move]MAC ΦΟΒΟCACTE[/move]

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
μονο με την διακαναλικη πηρε τοσο,φαντασου να τον ειχαν προβαλει οσο το σκατοποταμι....
με την αξια του ολα,το βοθροποταμο ειναι βρωμοσυστημικο  κυλικειο κοπρανων του  μπομπολα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυποι περα απ τις μαλακιες ψηφιζοντας για 3η συνεχη φορα ΠΡΟΕΔΡΟ νιωθω για αλλη μια φορα ενταξει με τον εαυτο μου και την επιλογη μου, ποσο μαλιστα τωρα

δικαιωνονται οι κοποι του τοσων χρονων, αντε μπας και στις επομενες τον δουμε μεσα στη βουλη

γιατι οχι απο το 0,28% πηγαμε στο 1,85% δεν το θεωρεις επιτυχια? θα φτασουμε τους 100.000 ψηφους

Επισκέπτης
η αλλη ο κοσιωνη πως σκατα την λενε ειπε ποιο κομμα ειναι αυτο με αυτο το εμβλημα?

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

το είδα και γω και μετά αστειεύτηκαν με λεβέντη μιλάμε για τύπο που θα πάρει κοντά στο 2% ενώ του είχε δώσει βήμα μόνο ο μπογδάνος πριν από 3 μέρες στον ΣΚΑΙ ;)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

ωραιο αβαταρ τυπε

zaraboukas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αυτο λεω τυπε, και με μηδενικη προβολη απο τα ελεγχομενα ΜΜΕ της ναζιστικης προπαγανδας

[move]MAC TPEMETE[/move]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εμεινε πισω και ο γλετσος οποτε κλειδωνουμε την 9η θεση  :rockon:

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.608
Πόντοι
30.558
Λεβέντης στο NEWS 247: Τώρα ξεκινάει ο αγώνας μας εναντίον της σαπίλας

Η δήλωση του Βασίλη Λεβέντη στο ΝEWS 247:

"Ευχαριστούμε τον ελληνικό λαό για το περίπου 2%. Και ιδίως την Μακεδονία για το 3%, αλλά και τη Θεσσαλονίκη για το περίπου 6% που μάς έδωσε. Αυτό αποδεικνύει ότι η Ένωση Κεντρώων είναι πρωτοπόρος στην επιστροφή του κέντρου στη βουλή.

Να ληφθεί υπόψιν ότι δεν με κάλεσαν σε κανένα κανάλι προεκλογικά, ούτε το Mega, ούτε ο ANT1, ούτε το STAR, ούτε ο ALPHA, ούτε κανείς. Κανένα κανάλι. Ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης του Ποταμιού είχε προβολή όλη μέρα σε όλα τα κανάλια. Κάτι που υποδηλώνει ότι είναι το πιόνι του Μπόμπολα και για τον λόγο αυτόν, τον λανσάρουν διαρκώς.

Στον αντίποδα, ο Βασίλης Λεβέντης που έλεγε αλήθειες, τον έκοβαν όλα τα παραπαγαλάκια των ΜΜΕ από παντού.

Η Ένωση Κεντρώων φοβάται ότι η νίκη ΣΥΡΙΖΑ εγκυμονεί κινδύνους για τη χώρα, ενώ η παρουσία κομμάτων όπως "ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ" και οι "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" στη βουλή, χαμηλώνουν την αξία της πολιτικής ζωής της χώρας.

Τώρα ξεκινάει ο αγώνας της Ένωσης Κεντρώων εναντίον της σαπίλας.

Το σημερινό αποτέλεσμα είναι συνώνυμο της ήττας των καναλιών που με είχαν κόψει".

Σε ερώτηση του NEWS 247, εάν πιστεύει σε είσοδο της Ε.Κ. στη βουλή στο 100% της ενσωμάτωσης, ο ίδιος απαντά αρνητικά, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί στο γεγονός ότι "η Μακεδονία ψηφίζει Ε.Κ. καθώς εκεί οι άνθρωποι είναι καλύτεροι. Στην Αθήνα νοιάζονται μόνο για το χρήμα και τα ΜΜΕ".

URL]]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
1,7% Η "ΤΕΛΕΙΑ", 1,9% Η «ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ», ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

«Τελεία» και «Ένωση Κεντρώων» οι εκπλήξεις των εκλογών

Εκτός βουλής αλλά με καλά ποσοστά

Θετικές επιδόσεις καταγράφει η «Τελεία» του Απόστολου Γκλέτσου, αλλά και η ιστορική «Ένωση Κεντρώων» του Βασίλη Λεβέντη, παρά το γεγονός ότι μένουν κάτω από τα 3%, που είναι και το όριο εισόδου στη Βουλή.

Με την ενσωμάτωση των αποτελεσμάτων της Επικράτειας να βρίσκεται στο 14,9%, η «Τελεία» εμφανίζει ποσοστό περίπου στο 1,7%, ενώ η «Ένωση Κεντρώων» στο 1,9%!

Είναι ενδεικτικό ότι η «Τελεία» εμφανίζει υψηλά ποσοστά, της τάξης άνω του 2%, σε Α’ και Β’ Πειραιά, στο υπόλοιπο Αττικής και αλλού, ενώ αντίστοιχα Σέρρες, Ξάνθη, Σάμος κ.ά. επιβράβευσαν τον κ. Λεβέντη.  

Υπάρχουν μάλιστα εκλογικές περιφέρειες, στις οποίες τα δύο κόμματα έχουν αφήσει αρκετά πίσω το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου

:rockon:

Επισκέπτης
Λεβέντης στο NEWS 247: Τώρα ξεκινάει ο αγώνας μας εναντίον της σαπίλας

Η δήλωση του Βασίλη Λεβέντη στο ΝEWS 247:

Να ληφθεί υπόψιν ότι δεν με κάλεσαν σε κανένα κανάλι προεκλογικά, ούτε το Mega, ούτε ο ANT1, ούτε το STAR, ούτε ο ALPHA, ούτε κανείς. Κανένα κανάλι. Ενώ ο Σταύρος Θεοδωράκης του Ποταμιού είχε προβολή όλη μέρα σε όλα τα κανάλια. Κάτι που υποδηλώνει ότι είναι το πιόνι του Μπόμπολα και για τον λόγο αυτόν, τον λανσάρουν διαρκώς.

πονηρός ο πρόεδρος αποσιωπά ότι τον κάλεσαν στον ΣΚΑΙ :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom