Νέα

Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 188K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.864
Πόντοι
606
θα συνεχισει ο προεδρος ή θα απογοητευτεί και θα τα παρατησει?  :think:
sfgdgbfgb.gif

Επισκέπτης
Εγώ το έριξα άκυρο τελικά παντού. Δεν μου πήγαινε ρε φίλε να ψηφίσω Λεβέντη, αν και το σκέφτηκα σοβαρά. Τελευταία φορά που τον ψήφισα ήταν το 2000. Τότε είχε ακόμα μία δυναμική. Μετά πούλησε το κανάλι και ξεθώριασε τελείως το πράγμα.  :-

Επισκέπτης
Λάθος, Picker, αυτή σου η επιλογή.
Δεν βοηθάς να φύγουν τα καθήκια, έτσι.

Τι εννοείς? Εγώ είμαι φιλελεύθερος και κάργα μνημονιακός. Απλά είμαι δυσαρεστημένος γιατί δεν εφαρμόζει η κυβέρνηση σωστά τις επιταγές της τρόικας και γιατί δεν υπάρχει ένα πραγματικά φιλελεύθερο κόμμα με δυναμική του 3%. Στις βουλευτικές μάλλον θα ψηφίσω ΝΔ για να μη βγει πρώτος ο γελοίος Τσίπρας.  :-*

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Τι εννοείς? Εγώ είμαι φιλελεύθερος και κάργα μνημονιακός. Απλά είμαι δυσαρεστημένος γιατί δεν εφαρμόζει η κυβέρνηση σωστά τις επιταγές της τρόικας και γιατί δεν υπάρχει ένα πραγματικά φιλελεύθερο κόμμα με δυναμική του 3%. Στις βουλευτικές μάλλον θα ψηφίσω ΝΔ για να μη βγει πρώτος ο γελοίος Τσίπρας.  :-*

Σκέφθηκες καθόλου για Τζήμερο?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Μα δεν έχει δυναμική ρε φίλε. Για τον ίδιο λόγο δεν ψήφισα Λεβέντη και το έριξα άκυρο.

Με αυτή τη λογική, δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει δυναμική.

Δεν ψηφίζεις κάποιον επειδή έχει ρεύμα, αλλά τον ψηφίζεις γιατί σε εκφράζουν οι θέσεις του, οι απόψεις του, το πρόγραμμά του και το όραμά του.

Επισκέπτης
Με αυτή τη λογική, δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσει δυναμική.

Δεν ψηφίζεις κάποιον επειδή έχει ρεύμα, αλλά τον ψηφίζεις γιατί σε εκφράζουν οι θέσεις του, οι απόψεις του, το πρόγραμμά του και το όραμά του.

Δεν είναι έτσι, άλλωστε κανένα κόμμα δεν με εκφράζει απόλυτα. Πρέπει να ψηφίζεις κάποιο κόμμα που έχει δυναμική τουλάχιστον να μπει στη βουλή, έτσι το βλέπω εγώ. Δουλεύω σε εταιρία δημοσκοπήσεων και βλέπω κάθε μέρα τις τάσεις. Είναι τελείως ανούσιο με το υπάρχον σύστημα να ψηφίζεις κόμματα του 1%. Καλύτερα να το ρίχνεις λευκό ή άκυρο.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
αλεξ71...εσυ?

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.343
Πόντοι
786
Δεν είναι έτσι, άλλωστε κανένα κόμμα δεν με εκφράζει απόλυτα. Πρέπει να ψηφίζεις κάποιο κόμμα που έχει δυναμική τουλάχιστον να μπει στη βουλή, έτσι το βλέπω εγώ. Δουλεύω σε εταιρία δημοσκοπήσεων και βλέπω κάθε μέρα τις τάσεις. Είναι τελείως ανούσιο με το υπάρχον σύστημα να ψηφίζεις κόμματα του 1%. Καλύτερα να το ρίχνεις λευκό ή άκυρο.
εγώ νόμιζα ότι για διανομή εδρών άκυρο = λευκό = κόμμα κάτω του εκλογικού ορίου

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146

ρε φίλε ... αμά δεν ψηφίζεις το κόμμα πως θα ξεπεράσει το 3 τοις εκατό μην ακούω χαζομάρες ... και ποιός μου επιβάλλει ποιός θα μπει στην βουλή, οι ειδήσεις των 8 ?? το ποτάμι από το πουθενά το έβλεπε ο χαζολαός και το ψήφισε ... ε να πάει στο διάολο αυτός ο λαος  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Το γεγονός ότι μεγαλώνεις το ποσοστό των έγκυρων κ αποδυναμώνεις το ποσοστό των μεγάλων κομμάτων,σου πέρασε από το μυαλό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom