You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 189K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
ΜΑΛΑΚΑΣ μπογδανος .... του τα εκραξε στο break
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
εγω τα ελεγα απο το απογευμα οτι ο μαλακομπογδανος θα το παιξει εξυπνακιας..κοιτα τι ρωταει μηπως το οτι ειστε ευεξαπτος σας εκανε κακο;ΜΑΛΑΚΑΣ μπογδανος .... του τα εκραξε στο break
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.366
- Πόντοι
- 506
ειδικά για την ΧΑ...καλα τα λεω εγω ο προεδρος
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
βαλε να δεις τυπε στο σκαι,το απολαμβανει ο μπογδανος λεει ας ακουσουμε λιγο ακομα το τραγουδι σας,μην μου πειτε οτι ειστε και ολυμπιακος;θελουμε Λεβεντη στη βουλη
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
καλα τα λεω εγω ο προεδρος θελει να μιλησει για τα πολιτικα και ο αλλος θελει να τον ξεφτιλισει με τις πιτσες τα τηλεφωνα που τον επαιρναν παλια τα τραγουδια που ειχε βγαλει κλπ
αφου ειναι ρεντικολο ο ανθρωπος ρε τυπε καλα κανανε και τον δουλεψανε οι αρβυλες
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε τι εγινε σημερα, εχασε παλι ο ολυμπιακος?μακαρι να καλεσει τον μεγαλειοτατο στην επομενη εκπομπη να τον κανει ρεζιλι τον καραφλα μπας και τον απολυσουν
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
καλά κάνει και τραγούδαγε και ότι άλλο ... άψογος ήταν , δηλαδή ρε μάγκες ο λιαπης που παει ασια ειναι καλυτερος από τον λεβεντη, οπως ειπε και ο προεδρος αυτοι που κραζουν τωρα τον λιαπη αυτοί τον είχαν στα καναλια τους τοσα χρονια, κατι γιακουματος βαλαβανη στρατουλης βαρεμενος ειναι ωραίοι , που λενε μπουρδες συνεχεια και ο λεβεντης ειναι ο κύριος τιποτα ;;;;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι αποκλειεται να συμβαινουν και τα δυο δηλαδη?καλά κάνει και τραγούδαγε και ότι άλλο ... άψογος ήταν , δηλαδή ρε μάγκες ο λιαπης που παει ασια ειναι καλυτερος από τον λεβεντη, οπως ειπε και ο προεδρος αυτοι που κραζουν τωρα τον λιαπη αυτοί τον είχαν στα καναλια τους τοσα χρονια, κατι γιακουματος βαλαβανη στρατουλης βαρεμενος ειναι ωραίοι , που λενε μπουρδες συνεχεια και ο λεβεντης ειναι ο κύριος τιποτα ;;;;
Να ειναι και αυτοι λαμογια, και ο Λεβεντης τιποτα?