satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 20.669
- Πόντοι
- 5.956
Αυτό δεν έπρεπε να το προτείνει χωρίς να ρωτήσει ή να ξέρει αν γίνεται.Τον έφαγε το 6μηνο
Αυτό δεν έπρεπε να το προτείνει χωρίς να ρωτήσει ή να ξέρει αν γίνεται.Τον έφαγε το 6μηνο
με το ζορι μιλαει ο φουκαραςΓια πλάκα τον έβαλαν στην Βουλή και καλά να δουν και τον Λεβέντη.
Είδαν όντως. Ότι γέμισε το ψηφοδέλτιο με συγγενείς και φίλους.
Είναι προτιμότερες οι απευθείας αναθέσεις 10 δις του Μητσοτάκη στον COVID σε κολλητούς και με ΔΙΑΥΓΕΙΑ ,χωρίς έλεγχο δικαστών ε?Τύπε, τα περισσότερα δημιοσιεύονται στη Διαύγεια. Μιλάμε για μικρά ποσά των 5 και των 10k.
Άρα αν είπε αυτή τη μαλακία για το 1 εκατομμύριο, ήταν μια παπαριά και μισή.
Τώρα για το άλλο, τι να πω; Δεν είμαι δικηγόρος, αλλά η διαδικασία της αναθεώρησης μόνο απλή δεν είναι.
Χρειάζεται αναθεωρητική βουλή πρώτα (αν θυμάμαι καλά), συναίνεση (που ποτέ δεν υπάρχει) κλπ κλπ.
Ούτε για το "άσυλο" δε μπορούμε να συμφωνήσουμε μεταξύ μας, τι να λέμε τώρα;
Τίποτα από τα δύο.Δεν έγιναν αυτές οι απευθείας αναθέσεις 10 δις σε κολλητούς?Τύπε, ξαναλέω... δεν είμαι δικηγόρος.
Γνωρίζω όμως ότι υπάρχει Ελεγκτικό Συνέδριο, το οποίο ελέγχει τις διαγωνιστικές διαδικασίες για ποσά πάνω από 1-2 εκατομμύρια (δεν είμαι σίγουρος για τα ακριβή ποσά).
Τώρα αυτό το 10 δις έδωσε ο Μητσοτάκης σε κολλητούς, είναι συνθηματολογία Πολάκη. Οπότε θα προσπεράσω.
Συριζαίος είσαι ή απλά αντι-Μητσοτακικός, τύπε;
Δες αυτό.Ξέρω γω; Εσύ το λες.
Αυτός που ισχυρίζεται ότι υπάρχει κάτι, πρέπει να το αποδεικνύει.
Όχι, ο άλλος.
Χαλάει το αφήγημα ο αντίλογος και η αντίθετη άποψη στη ΝΔ ε?Δώστε όσο πάει πιο πάνω σε ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αύριο.Αξιοι.Όχι, τύπε. Δε θα το δω.
Sorry.
Μιλας με μητσοτακικο ρε μεγαλε, δεν πηρες γραμμη?Χαλάει το αφήγημα ο αντίλογος ε?Δώστε όσο πάει πιο πάνω σε ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αύριο.Αξιοι.
Ξέρω ότι είναι ΝΔ.Αλλά πιστεύω ότι έχει λογική .Μιλας με μητσοτακικο ρε μεγαλε, δεν πηρες γραμμη?
Καθόλου, τύπε.Χαλάει το αφήγημα ο αντίλογος και η αντίθετη άποψη στη ΝΔ ε?Δώστε όσο πάει πιο πάνω σε ΝΔ,ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αύριο.Αξιοι.
Δεν είμαι αντιΝΔ.Είμαι κατά του Ενιαίου Κόμματος.ΝΔ.ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ.Καθόλου, τύπε.
Βάλε εδώ xlsx file με τις Συμβάσεις των 10 δις στους κολλητούς, για να το συζητήσουμε.
Δήλωσες ότι δεν είσαι αντι-Μητσοτακικός πάντως.
Ιδού και μέχρι 2022 αυτό.Καθόλου, τύπε.
Βάλε εδώ xlsx file με τις Συμβάσεις των 10 δις στους κολλητούς, για να το συζητήσουμε.
Δήλωσες ότι δεν είσαι αντι-Μητσοτακικός πάντως.
Μάλιστα. Ενιαίο κόμμα.
Σε κάθε περίπτωση, έχω ήδη ψηφίσει ΝΔ με επιστολική και μάλιστα άτομα που θα πάνε εντελώς άπατα (όπως π.χ. η Κουτσουπιά).
Δεν ψήφιζα ΝΔ πριν το '19 πάντως. Έχω ψηφίσει διάφορα μικρά φιλελεύθερα κόμματα παλιότερα.
Το ξέρεις ότι υπήρξε ειδική νομοθεσία λόγω πανδημίας, να γίνονται κατ' εξαίρεση απευθείας αναθέσεις και μάλιστα με γρήγορες διαδικασίες;Ιδού και μέχρι 2022 αυτό.
Ξεπέρασαν τα 15 δισ. οι απευθείας αναθέσεις
Το νόμιμο πρέπει να είναι και ηθικό.Το ξέρεις ότι υπήρξε ειδική νομοθεσία λόγω πανδημίας, να γίνονται κατ' εξαίρεση απευθείας αναθέσεις και μάλιστα με γρήγορες διαδικασίες
Αν ψήφιζες Μάνο πριν 2019 σε παραδέχομαι.Μάλιστα. Ενιαίο κόμμα.
Σε κάθε περίπτωση, έχω ήδη ψηφίσει ΝΔ με επιστολική και μάλιστα άτομα που θα πάνε εντελώς άπατα (όπως π.χ. η Κουτσουπιά).
Δεν ψήφιζα ΝΔ πριν το '19 πάντως. Έχω ψηφίσει διάφορα μικρά φιλελεύθερα κόμματα παλιότερα.