Νέα

Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 189K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
για να σας ρωτησω ρε μαγκες

που βρηκε τα χρηματα να ανοιξει τοτε το καναλι;

τι καναλι τυπε? Ενα δωματιο ητανε με ενα γραφειακι και μια καμερα με εναν χειριστη που σηκωνε και τα τηλεφωνα και πιθανα του εφτιαχνε και τους καφεδες.

Τοτε τις συχνοτητες δεν τις αγοραζες, τις καταλαμβανες. :uglystupid:

Μετα προφανως δεν υπηρχαν αλλες διαθεσιμες συχνοτητες, τοτε ο προεδρος πουλησε στον Κουρη με υψηλο τιμημα, και ετσι μπορεσε μεχρι σημερα να χρηματοδοτει την οποια προσπαθεια του για την πολιτικη :rockon:
(δεν εχω καποια ιδιαιτερη πληροφορηση για τα παραπανω, απλα φανταζομαι οτι εγινε καπως ετσι το πραγμα) :think:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τι καναλι τυπε? Ενα δωματιο ητανε με ενα γραφειακι και μια καμερα με εναν χειριστη που σηκωνε και τα τηλεφωνα και πιθανα του εφτιαχνε και τους καφεδες.

Μετα προφανως δεν υπηρχαν αλλες διαθεσιμες συχνοτητες, τοτε ο προεδρος πουλησε στον Κουρη με υψηλο τιμημα, και ετσι μπορεσε μεχρι σημερα να χρηματοδοτει την οποια προσπαθεια του για την πολιτικη :rockon:
(δεν εχω καποια ιδιαιτερη πληροφορηση για τα παραπανω, απλα φανταζομαι οτι εγινε καπως ετσι το πραγμα) :think:
τωρα ειναι το extra3 :sunglasses:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

μα το καναλι δεν ειναι μονο η καμερα ειναι πομποι αναμεταδοτες κεραιες

και παλι οπως τα λες παρανομος ηταν

Επισκέπτης
μεγιστο νουμερο ο λεβε...γραφικοτατος σαν το πηλιο και την παλαιοκαστριτσα...το οτι ελεγε μεσα στον παραλογισμο του 5 σωστα πραγματα αυτα τα λενε ολοι...μην ξεχνατε ομως οτι πρωτοξεκινησε με τη Νεα Δημοκρατια κι οταν δεν εκλεχτηκε ουτε για παγωτατζης στο κατσιμιδι το γυρισε στο παραμυθι φουμαρο οτι ειναι ο μεγας συνεχιστης του Κεντρωου χωρου...με τον ζαβο γιωργακη παπανδρεου ετεροθαλη αδερφο του ανδρεα με το ''πεσμενο'' απο μπαταρια ακουστικο μονιμα και με τις αρλουμπες στοιχακια που ξεστομιζε..με την κατερινα σνα'ι'ντερ...τα μασαζοκαλσον σλιμ του μεγαρειτη κι αλλα ευτραπελα...το οτι εφαγε χοντρο δουλεμα απο καθε ελληνικο σπιτ που τοτε την περνουσε κοτσανι το ξερουμε...τοτε ολοι ημασταν τουτι φρουτι,ητα8 τσοντα-ψησταριες λεωνιδας παπαγαλι πουκαμισα και δεναμε τα σκυλια με τα λουκανικα...προπυλακισμοι και ξυλο στο δωματιακι με την κεραια ληψης και στο χωρο τον σχολικο που πηγε να ψηφισει υπηρξε και μαλιστα απο εγκαθετους πασοκτζηδες του τσοχατζοπουλου-μπρουμελ...γνωμη μου..ειναι ενας πιο σοσιαλιζων καρατζαφερης...η λογικη τακτικη''ολοι μαζι να δουμε τι θα κανουμε..τσακω μια μπυρα...το μπουτι με το γλυκαδι δικο μου παιδια θα σφαγουμε''....ειρηνιστης αιχμηρων προτασεων και με λιγο μαρουλι βολευεται αναπαυτικα στον θωκο...ΤΩΡΑ..εχει καζαντισει να πουλαει αναπτηρακια και κουπονια του κομματος περνοντας σβαρνα ολες τις εναπομειναντες επιχειρησεις...περιξ μοσχατου-ταυρου-πειραιως-πετρου ραλλη....ειναι μια ακομη φωνη ''αληθειας'' πασπαλισμενη με σαλτσα και αρλουμπα..χωρις βαση και αγωνιστικοτητα...
ΔΕΙΤΕ και το θε'ι'κο τρολλαρισμα με το νιονιο να εχει παει τσαρκα...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Βλέπετε ο Κ. Λεβέντης , ο μοναδικός αξιόπιστος πολιτικός της μεταπολίτευσης , είναι κατά της χρηματοδότησης των κομμάτων με κρατικά λεφτά , λογικό είναι να έχει βρει από κάπου αλλού χρήματα για να μπορέσει να συντηρήσει την Ένωση Κεντρώων !! Θέλω να σας πω επίσης πως ο Αντρέας Παπανδρέου που είχε πολύ καλές σχέσεις με την μάνα του , του είχε προτείνει να μπει υποψήφιος στο ΠΑΣΟΚ τότε , το παντοδύναμο ΠΑΣΟΚ , και αυτός είχε αρνηθεί , είχε πει ότι εγώ στο τέλος θα δικαιωθώ και ότι δεν είναι σωστά αυτά που κάνεις Αντρεα του είχε πει !!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.543
Πόντοι
12.756
Θυμαμαι πριν καμια 10 αρα χρονια ειχε παει σε μια εταιρια ενος γνωστου μου για να ζητησει να τον ενισχυσει οικονομικα , ετυχε να ειμαι και εγω εκει την ημερα αυτη και τον ειδα , ηταν ο πουστης τεραστιος , εναν καναπε μονος του ηθελε ..

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Θυμαμαι πριν καμια 10 αρα χρονια ειχε παει σε μια εταιρια ενος γνωστου μου για να ζητησει να τον ενισχυσει οικονομικα , ετυχε να ειμαι και εγω εκει την ημερα αυτη και τον ειδα , ηταν ο πουστης τεραστιος , εναν καναπε μονος του ηθελε ..

έχει περιφέρεια οντως

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

γραφικός ή μη στις προβλέψεις του εδώ έπεσε μέσα σε όλες :rockon:

Dawn

Τιμημένος