redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
για να σας ρωτησω ρε μαγκες
που βρηκε τα χρηματα να ανοιξει τοτε το καναλι;
τωρα ειναι το extra3τι καναλι τυπε? Ενα δωματιο ητανε με ενα γραφειακι και μια καμερα με εναν χειριστη που σηκωνε και τα τηλεφωνα και πιθανα του εφτιαχνε και τους καφεδες.
Τοτε τις συχνοτητες δεν τις αγοραζες, τις καταλαμβανες.
Μετα προφανως δεν υπηρχαν αλλες διαθεσιμες συχνοτητες, τοτε ο προεδρος πουλησε στον Κουρη με υψηλο τιμημα, και ετσι μπορεσε μεχρι σημερα να χρηματοδοτει την οποια προσπαθεια του για την πολιτικη
(δεν εχω καποια ιδιαιτερη πληροφορηση για τα παραπανω, απλα φανταζομαι οτι εγινε καπως ετσι το πραγμα)
τι καναλι τυπε? Ενα δωματιο ητανε με ενα γραφειακι και μια καμερα με εναν χειριστη που σηκωνε και τα τηλεφωνα και πιθανα του εφτιαχνε και τους καφεδες.
Τοτε τις συχνοτητες δεν τις αγοραζες, τις καταλαμβανες.
Μετα προφανως δεν υπηρχαν αλλες διαθεσιμες συχνοτητες, τοτε ο προεδρος πουλησε στον Κουρη με υψηλο τιμημα, και ετσι μπορεσε μεχρι σημερα να χρηματοδοτει την οποια προσπαθεια του για την πολιτικη
(δεν εχω καποια ιδιαιτερη πληροφορηση για τα παραπανω, απλα φανταζομαι οτι εγινε καπως ετσι το πραγμα)
12 η ωρα....ολοι την εκπομπη του λεβεντη extra3 channelωραίος ρεντμαν , σήμερα στο extra3 έχουμε εκπομπή 12 η ώρα
Θυμαμαι πριν καμια 10 αρα χρονια ειχε παει σε μια εταιρια ενος γνωστου μου για να ζητησει να τον ενισχυσει οικονομικα , ετυχε να ειμαι και εγω εκει την ημερα αυτη και τον ειδα , ηταν ο πουστης τεραστιος , εναν καναπε μονος του ηθελε ..
ειναι ο παιχτουρας της πολιτικης μας σκηνης ο λεβεντηςγραφικός ή μη στις προβλέψεις του εδώ έπεσε μέσα σε όλες