Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Οχι, δα! Για ποιό λόγο; Απλά ο Αλέξανδρος είναι ρέκτης του τσουπωτού σωματότυπου. Και μιλά με θέρμη για σας.θα περάσω από casting?
Οχι, δα! Για ποιό λόγο; Απλά ο Αλέξανδρος είναι ρέκτης του τσουπωτού σωματότυπου. Και μιλά με θέρμη για σας.θα περάσω από casting?
Να ξες τον έχω κάνει σφεντόνα για πάρτη σου, ρώτα και τον αλαικσανδρο...cool-αρε ... προτιμώ τους αργούς γύρους ...
πληροφορία που θα μπορούσε να μη μου είχε δοθεί ...Να ξες τον έχω κάνει σφεντόνα για πάρτη σου, ρώτα και τον αλαικσανδρο...
Οκ...Να ξες ότι δεν τον έχω κάνει σφεντόνα για πάρτη σου, ρώτα και τον αλαικσανδρο...πληροφορία που θα μπορούσε να μη μου είχε δοθεί ...
αααα, εσύ είσαι τρελό !!!Οκ...Να ξες ότι δεν τον έχω κάνει σφεντόνα για πάρτη σου, ρώτα και τον αλαικσανδρο...
3 χρόνια μικρότερος από σένα...42αααα, εσύ είσαι τρελό !!!
τελικά αποφάσισες τι ηλικία θα μου πεις οτι είσαι?
Το αγχος του για να εκλεγει τον ειχε καταβαλει και ειχε φθειρει τον οργανισμο.Φαίνεται για πολύ μεγαλύτερος από 70, τέλος πάντων...
θα σε περασει για μαλακα.Να ξες τον έχω κάνει σφεντόνα για πάρτη σου, ρώτα και τον αλαικσανδρο...
θα σε περασει για διπολικο.Οκ...Να ξες ότι δεν τον έχω κάνει σφεντόνα για πάρτη σου, ρώτα και τον αλαικσανδρο...
σε ευχαριστώ Baros ... πάντως εγώ ήδη τον χαρακτήρισα τρελό !!!θα σε περασει για μαλακα.
θα σε περασει για διπολικο.
τι εκανα?σε ευχαριστώ Baros ... πάντως εγώ ήδη τον χαρακτήρισα τρελό !!!
με το να συμβουλέψεις το φίλο σου βγήκα από τον κόπο να του απαντήσω επιπλέοντι εκανα?
Να σου γ@μησω...σκοτώθηκα τρέχοντας...βυζαρες στο σταρ @trovadouros31 τρεχα να τον παιξεις.
με το να συμβουλέψεις το φίλο σου βγήκα από τον κόπο να του απαντήσω επιπλέον
σε ειπε μαλακα αν το καταλαβες.Να σου γ@μησω...σκοτώθηκα τρέχοντας...
Δεν είχες καμία ελπίδα να σου κάτσω...με το να συμβουλέψεις το φίλο σου βγήκα από τον κόπο να του απαντήσω επιπλέον
να την παιξεις ομως ειχε ελπιδες.Δεν είχες καμία ελπίδα να σου κάτσω...
Στα προκαταρκτικά είμαι εύκολος...να την παιξεις ομως ειχε ελπιδες.