Νέα

Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 190K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ο αχιψυχακιας της βουλης

ο κολοτουμπας ν3 μετα πιτσαδορου και ζαβου του 15μελους

το μεγα νουμερο της πολιτικης

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Λοιπόν ο τύπος εξελεισετε σε μεγαλο λαμογιο

Ολα τα κομματα εχουν μια στρατιγική, το πασοκ λεει δε συμπραττω με τον τσιπρα, το ποταμι τα ιδια, οι ανελ καλαουζοι του τσιπρα

ο λεβεντης στην αρχη το επαιζε οτι δεν ειναι με κανενα, τωρα εχει γινει κολαουζος του τσιπρα και σημερα ο λεβεντης δηλωσε οτι θελει να μπει στη κυβερνηση μετα τις εκλογες, ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ!

ο λεβεντης, ο αντισυστημικος, που ελεγε οτι τα κομματα ειναι βοθρος και αλλα τετοια

τωρα λεει οτι θα μπει σε κυβερνηση ακομα και με μητσοτακη πρωθυπουργο!!

ωρε, τα ξεχασαμε τα μητσοτακεικα,τις καταρες και ολα αυτα...

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ, ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ... :jerking:

www.protothema.gr/politics/article/599125/levedis-tha-bo-stin-kuvernisi-meta-tis-ekloges/]http://www.protothema.gr/politics/article/599125/levedis-tha-bo-stin-kuvernisi-meta-tis-ekloges/[/url]

athensstef

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2009
Κριτικές
2
Like
136
Πόντοι
6
Ψυχασθενης ειναι με πιστοποιητικο !

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Μου κάνει εντύπωση που δεν εννοείτε να καταλάβετε πώς λειτουργεί ο έλληνας πολιτικός και πάντα ακούμε τη γνωστή καραμέλα.
"Για να δοκιμάσουμε και αυτόν , πού ξέρεις ρε παιδί μου , μπορεί να είναι διαφορετικός".
Και αφού πάρουμε τα αρχίδια μας , πάμε στον επόμενο , "Για να δοκιμάσουμε και αυτόν, τί έχουμε να χάσουμε ...."
Και ούτω καθ'εξής...
Παιδιά η Ελλάδα βγάζει αυτό το είδος του πολιτικούς. Πολιτικάντηδες.
Πάψτε να πιστεύετε και να ελπίζετε ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω...
Δεν υπάρχει....

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Μου κάνει εντύπωση που δεν εννοείτε να καταλάβετε πώς λειτουργεί ο έλληνας πολιτικός και πάντα ακούμε τη γνωστή καραμέλα.
"Για να δοκιμάσουμε και αυτόν , πού ξέρεις ρε παιδί μου , μπορεί να είναι διαφορετικός".
Και αφού πάρουμε τα αρχίδια μας , πάμε στον επόμενο , "Για να δοκιμάσουμε και αυτόν, τί έχουμε να χάσουμε ...."
Και ούτω καθ'εξής...
Δεν υπάρχει....

θα το πώ με ζωντανό παράδειγμα,για να το εικονογραφήσω  Αν ειχε ποτέ τύχει να βρεθής εξω από το θέατρο της Βουγιουκλάκη πριν την παράσταση,και κοιτούσες το κοινό της, θα καταλάβαινες σε ποιο ειδος ανθρώπων ( πνευματικό επιπεδο ,κυριως) αρεσαν οι παραστασεις που ανέβαζε. (δεν μιλω εδώ για την αξια της ως ηθοποιού,την οποία θεωρώ από τις μεγαλύτερες,μιλω για τις παραστασεις της μονο). Αν λοιπόν εκανες το ίδιο για διαφορα αλλα θεατρα ,με εργα "απαιτήσεων" ,ας πουμε "δυσκολα" η όπως αλλιως θελεις να το πείς, θα εβλεπες ένα άλλο κοινο,(κατά την πλειονοτητα του).  Ετσι λοιπον, αν λαβης  υπ΄οψιν ότι ο λαος, το "κοινο" του κάθε "πολιτικου" ΖΗΤΑΕΙ  ,ΑΠΑΙΤΕΙ να του πουν,να του παρουσιασουν αυτό που του αρεσει να ακουσει, η αυτό που .παραδ. χαριν ,του αναπαυει την ψυχή από τις βρωμιες που εκανε η που κανει στη ζωή του, (όπως και πολλα αλλα τετοια παραδείγματα σχετικα με τα κινητρα της εκλογικης προτιμήσεως) , τοτε θα αντιληφθείς καλυτερα  τους λογους για τους οποίους  ο λαος ψηφιζει και θα εξακολουθησει να ψηφιζει το κάθε αθλιο υποκειμενο,τον κάθε γονο,τον κάθε παρανοικο ,κ.ο.κ.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Και ούτω καθ'εξής...
Δεν υπάρχει....
δεν ελπιζουν ολοι, ουτε ολοι ειναι γιδια

αυτα να τα πεις σε αυτους που πιστεψαν στο

''Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ''

και στο ''ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ''

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Αποχωρεί ο Γιάννης Καλλιάνος από την Ένωση Κεντρώων

Πρώτη καταχώρηση: 29/08/2016 - 16:54

Τελευταία δημοσίευση: 17:33Πολιτική

Την αποχώρησή του από την Ένωση Κεντρώων ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιάννης Καλλιάνος.

Ο κ. Καλλιάνος σε επιστολή του κάνει λόγο για "παλαιοκομματικές νοοτροπίες που φώλιαζαν και στην Ένωση Κεντρώων" και τονίζει χαρακτηριστικά: "απεχθάνομαι να βαδίζω αντίθετα με τα «πιστεύω» μου όντας έμμεσος υποστηρικτής ενός Πρωθυπουργού που διέλυσε τη χώρα, ενός Πρωθυπουργού που αποδείχθηκε ότι είναι ο πλέον αναξιόπιστος".

Αθήνα 29.08.16

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Για έναν χρόνο ακριβώς, όσο κι αν πάλεψα, όσο κι αν διαφοροποιήθηκα ευθυγραμμιζόμενος πάντοτε με τις απαιτήσεις της φτωχοποιημένης μας κοινωνίας, όσο κι αν αντέδρασα για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία του κόμματος, υπήρχαν παλαιοκομματικές νοοτροπίες που φώλιαζαν και στην Ένωση Κεντρώων, δυστυχώς.

Ως άνθρωπος που επιζητεί την ανανέωση σε πρόσωπα, πρακτικές και αντιλήψεις και με μοναδικό γνώμονα το καλό του τόπου καθώς και την εύρεση της ελπίδας που τόσο επιθυμούσα να δω στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, και παρά το εξασφαλισμένο πολιτικό μου μέλλον στην Ένωση Κεντρώων, αποχωρώ προκειμένου να μην παραβώ ούτε στο ελάχιστο αυτά για τα οποία προσχώρησα.

Αποχωρώ με την συνείδηση μου ήσυχη γιατί θεωρώ πως έκανα ότι περνούσε από το χέρι μου για να ακουστεί η φωνή της λογικής στα αυτιά των ταλαιπωρημένων πολιτών μας. Παραμένω όμως δίπλα στην κοινωνία και θα αποδοκιμάζω με όλη μου τη δύναμη αυτούς που καταστρέφουν τη χώρα δίνοντας από τη μεριά μου συνεχώς συγκεκριμένες λύσεις για τα ζητήματα που αφορούν της Ελλάδα μας. Θα είμαι επίσης απέναντι σε αυτούς που έταζαν την ελπίδα και έφεραν το χάος.

Δεν συμβιβάζομαι όμως με τίποτα, οφείλω να πω μόνο την αλήθεια στους πολίτες που με εμπιστεύθηκαν και αυτή είναι ότι απεχθάνομαι να βαδίζω αντίθετα με τα «πιστεύω» μου όντας έμμεσος υποστηρικτής ενός Πρωθυπουργού που διέλυσε τη χώρα, ενός Πρωθυπουργού που αποδείχθηκε ότι είναι ο πλέον αναξιόπιστος. Ως νέος πολιτικός επιθυμώ την αλήθεια από τους πολιτικούς και την πολιτική και όχι τα «ναι μεν , αλλά…», αυτό δεν οδηγεί πουθενά.

Θα συνεχίσω τον αγώνα μου με την πλειοψηφία των Ελλήνων ενάντια σε μια κυβέρνηση που απογοήτευσε τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους νέους ανθρώπους, που δεν είπε ποτέ αλήθεια στο λαό, που διέλυσε τα όνειρα όλων μας, για να υπάρξει μια νέα και αξιόπιστη λύση που να βγάλει τη χώρα από την κρίση και τα μνημόνια.

Ευχαριστώ θερμά όλους όσους με εμπιστεύθηκαν και όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μου μέσα από την νευραλγική ιδιότητα του Εκπροσώπου Τύπου. Τέλος, ευχαριστώ και εσάς κ. Πρόεδρε για την συνεργασία που είχαμε.

Μετα τιμής,

Γιάννης Καλλιάνος

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.436
Πόντοι
6.515
«Η θέση της Ένωσης Κεντρώων είναι ότι πρέπει να κοπούν οι συντάξεις των πλούσιων για να σταματήσει ο ΕΝΦΙΑ, δεν είναι να βρίζουμε τον Αλεξιάδη και την κυβέρνηση». «Αυτό είναι δουλειά της ΝΔ» πρόσθεσε.

Τέλος σημείωσε ότι ο κ. Καλλιάνος «είναι πάρα πολύ καλό παιδί, απλά δεν κατάλαβε σε τι κόμμα ήρθε, δηλαδή σε ένα κόμμα που πάμε να χτίσουμε νέα ήθη».
:orchestra: :orchestra: :orchestra:

δωσε πονο προεδρε στις μπουγατσες που σε ψηφισαν, τσεπωσε τα βουλευτικα χιλιαρικα, γιατι χλωμο να σε ξαναβγαλουν οσο  :jerking: και να ναι

ntinosspa14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Κριτικές
18
Like
773
Πόντοι
326
γελοιος πολιτικος . απο τους ιδρυτες του ΠΑΣΟΚ εκατσε καμια 8ρια χρονια .εφυγε και εβριζε τον αειμνηστο ,μετα πηγε στη ΝΔ στον μητσοτακη εφυγε τον εβριζε. ανοιξε ενα κωλοκαναλο εστελνε καρκινο και θανατο στον ανδρεα και στον μητσοτακη. ιδρυσε τους κεντρωους μπηκε μετα απο ποσα χρονια στην βουλη .στην αρχη πηγαινε κοντρα στον τσιπρα ,εριχνε βελη και στον κυριακο αλλα και στην φωφη . μετα στη μια ψηφοφορια λεει ναι στην αλλη οχι και μετα παει με τον τσιπρα . ουστ γελοιε κωλογερε . ειναι τοσο γλειωδεις που και τα @@δια του μπαρμπα-αλεκου θα φλυψει και μια θεση

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
γελοιος πολιτικος . απο τους ιδρυτες του ΠΑΣΟΚ εκατσε καμια 8ρια χρονια .εφυγε και εβριζε τον αειμνηστο ,μετα πηγε στη ΝΔ στον μητσοτακη εφυγε τον εβριζε. ανοιξε ενα κωλοκαναλο εστελνε καρκινο και θανατο στον ανδρεα και στον μητσοτακη. ιδρυσε τους κεντρωους μπηκε μετα απο ποσα χρονια στην βουλη .στην αρχη πηγαινε κοντρα στον τσιπρα ,εριχνε βελη και στον κυριακο αλλα και στην φωφη . μετα στη μια ψηφοφορια λεει ναι στην αλλη οχι και μετα παει με τον τσιπρα . ουστ γελοιε κωλογερε . ειναι τοσο γλειωδεις που και τα @@δια του μπαρμπα-αλεκου θα φλυψει και μια θεση

+1

Σωστός.

Να λέμε τα πράματα με τ' όνομα τους. Καραγκιόζης.
Μια ζωή.

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
[size=20pt]Λεβέντης: Θα πάω στην ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ[/size]

Ο Βασίλης.Λεβέντης, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκο πρακτορείο, λέει θα παραστεί στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, καθώς, όπως σημειώνει, ο πρωθυπουργός είναι θεσμός, αλλά αρνείται ότι θα μπει σε κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα καθώς συνεχίζει να υποστηρίζει τη λύση της οικουμενικής κυβέρνησης.

Αναφορικά με το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών υπογραμμίζει ότι σέβεται το αποτέλεσμα και συγχαίρει τους νικητές.

Για το ταξίδι του στην Αμερική και τη ενδεχόμενη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα διευκρινίζει ότι δεν έχει καμία σχέση το δικό του ταξίδι με τον πρωθυπουργό.

Αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη υπογραμμίζει ότι θα είναι Δεξιά παρένθεση καθώς δεν θα καταφέρει να βρει 150 βουλευτές και η χώρα θα οδηγηθεί ξανά σε εκλογές με απλή αναλογική.

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΚΟΛΑΟΥΖΟΣ... :vomit:

ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ; ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΛΕΒΕΝΤΗ ΝΑ ΤΕΛΕΙΝΟΥΜΕ

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
ο λεβέντης είναι το νέο δεκανίκι του συστήματος
αυτό που κάθε 6 μήνες θα άλλαζαν οι βουλευτές του πήγε περίπατο
αυτό με την βουλευτική αποζημίωση πήγε περίπατο να δω τι άλλο μένει

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.060
Πόντοι
5.975
Aκριβως.. τωρα  που τέλειωσε ο μπαρμπα  Φωτης , ο  αριστερός,  που μπηκε για να  γλυτωσεις τα 24  - δηλωμενα-  ακινητά του,  βρεθηκε αλλος δούλος - νούμερο ,,

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.529
Πόντοι
566
ο λεβέντης είναι το νέο δεκανίκι του συστήματος
αυτό που κάθε 6 μήνες θα άλλαζαν οι βουλευτές του πήγε περίπατο
αυτό με την βουλευτική αποζημίωση πήγε περίπατο να δω τι άλλο μένει

Μόνο ο Λαφαζανης εμεινε λεφτι  :2funny: :2funny: :2funny:

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
690
Πόντοι
81
Οσοι πιστευετε οτι ο Λεβεντης θα γινει ενας ακομα Καρατζαφερης, Κουβελης , Καμμενος να μπει σε μνημονιακη κυβερνηση και να ψηφιζει σκληρα μετρα ειστε γελασμενοι. Ειναι πονηρος ο μπαρμπα-Βασιλης , ξερει να παταει σε ολες τις βαρκες  ;)

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
Οσοι πιστευετε οτι ο Λεβεντης θα γινει ενας ακομα Καρατζαφερης, Κουβελης , Καμμενος να μπει σε μνημονιακη κυβερνηση και να ψηφιζει σκληρα μετρα ειστε γελασμενοι. Ειναι πονηρος ο μπαρμπα-Βασιλης , ξερει να παταει σε ολες τις βαρκες  ;)
δεν ειναι τοσο ικανος οσο νομιζεις

θα φυλαγε τον κωλο του καλυτερα, δεν θα ειχε γινει γραφειο τυπου του τσιπρα, θα ηταν πιο προσεκτικος

ενα γραφικο κουτοπονηρο κουτορνιθι ειναι

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ειναι πονηρος ο μπαρμπα-Βασιλης

Είναι βαρεμένος από χρόνια, αυτό το ξέρουμε όλοι όσοι τον παρακολουθούμε (είμαι απ' αυτούς), αλλά τώρα που βρέθηκαν 100-200 χιλιάδες μαλάκες να τον στείλουν στη βουλή, αποδεικνύεται και επικίνδυνος.

Και η γοητεία της καρέκλας έχει (και για τον 65χρονο μαλάκα) ακαταμάχητα θέλγητρα.

Από τη στιγμή που άρχισε να γλύφει τον aleksis, είναι επικίνδυνος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom