You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 189K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Βρε τον κύριο Λεβέντη μας ! Από πολιτικός και λαϊκός αγκιτάτορας έγινε σε χρόνο μηδέν πιόνι του Τσίπρα και του Καραμανλή και παρακαλάει για συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ !! Ευτυχώς που τον πήρα χαμπάρι έγκαιρα ότι έγινε Ρωσόδουλος και δεν τον ψήφισα ! Θα είχα και τύψεις τώρα...
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Βρε τον κύριο Λεβέντη μας ! Από πολιτικός και λαϊκός αγκιτάτορας
καλο καλο
το αλλο με τον τοτο το ξερουμε ;
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Πάτρα: Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής του κόμματος Λεβέντη
Παραιτήθηκε από την θέση του ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη, ο Γιάννης Ευθυμιόπουλος. Ο ίδιος, αφού πρώτα ενημέρωσε την Αθήνα για τις προθέσεις, του γνωστοποίησε την απόφασή του και στου φίλους του μέσω facebook.
Αναλυτικά σημειώνει: «Αγαπητοί φίλοι και φίλες, κάποιοι από εσάς, γνωρίζουν ότι είμαι στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων Αχαΐας. Πλέον δεν ανηκω στην Ένωση Κεντρώων, για προσωπικούς λόγους και μετά από δική μου απαίτηση. Θέλω να ευχαριστήσω όποιον και όποια με στήριξε όλον αυτό τον καιρό».
αρχισε η διαλυση του θιασου
καιρος ηταν
Παραιτήθηκε από την θέση του ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη, ο Γιάννης Ευθυμιόπουλος. Ο ίδιος, αφού πρώτα ενημέρωσε την Αθήνα για τις προθέσεις, του γνωστοποίησε την απόφασή του και στου φίλους του μέσω facebook.
Αναλυτικά σημειώνει: «Αγαπητοί φίλοι και φίλες, κάποιοι από εσάς, γνωρίζουν ότι είμαι στέλεχος της Ένωσης Κεντρώων Αχαΐας. Πλέον δεν ανηκω στην Ένωση Κεντρώων, για προσωπικούς λόγους και μετά από δική μου απαίτηση. Θέλω να ευχαριστήσω όποιον και όποια με στήριξε όλον αυτό τον καιρό».
καιρος ηταν
Επισκέπτης
ρε βλακα ξερεις γτ εφυγε;Πάτρα: Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής του κόμματος Λεβέντη
καιρος ηταν
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
ρε βλακα ξερεις γτ εφυγε;
δεν φτανανε τα ηρεμιστικα;
τα παιρνει ολα ο ψυχακιας;
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Στον Λαγκαδά
Βούτηξε, αλλά από κεκτημένη ταχύτητα... προσπέρασε τον Σταυρό ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων
06/01/201615:13
Ο Αριστείδης Φωκάς μίλησε για την εμπειρία του και για την ευχή του Λεβέντη: «με είπε καλή επιτυχία και την ευχή μου να τον πάρεις»
Για την εμπειρία του στην τελετή των Θεοφανείων μίλησε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς, που βούτηξε σήμερα στα παγωμένα νερά στον Λαγκαδά για να πιάσει τον Σταυρό.
Τελικά δεν τα κατάφερε, λόγω... κεκτημένης ταχύτητας, όπως διηγήθηκε ο ίδιος στο Βήμα FM: «Ήμουν πραγματικά πάρα πολύ γρήγορος, πιο γρήγορος απ’ όλους, τον πέρασα τον σταυρό και τον έπιασε ο επόμενος από μένα».
Βούτηξε, αλλά από κεκτημένη ταχύτητα... προσπέρασε τον Σταυρό ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων
Ο Αριστείδης Φωκάς μίλησε για την εμπειρία του και για την ευχή του Λεβέντη: «με είπε καλή επιτυχία και την ευχή μου να τον πάρεις»
Για την εμπειρία του στην τελετή των Θεοφανείων μίλησε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδης Φωκάς, που βούτηξε σήμερα στα παγωμένα νερά στον Λαγκαδά για να πιάσει τον Σταυρό.
Τελικά δεν τα κατάφερε, λόγω... κεκτημένης ταχύτητας, όπως διηγήθηκε ο ίδιος στο Βήμα FM: «Ήμουν πραγματικά πάρα πολύ γρήγορος, πιο γρήγορος απ’ όλους, τον πέρασα τον σταυρό και τον έπιασε ο επόμενος από μένα».
Επισκέπτης
Στον Λαγκαδά
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
Ο Λεβέντης ξέχασε νωρίς νωρίς τι έλεγε για τις προσλήψεις
Πριν ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης μπει στη Βουλή διατράνωνε ότι μία από τις προτάσεις του θα ήταν η εξής: άμεση απόλυση από τη Βουλή υπαλλήλων που διορίστηκαν με συμφωνία των κομμάτων και έχουν συγγενική σχέση με νυν ή πρώην βουλευτές! Λίγους μήνες μετά φαίνεται ότι αναθεώρησε κι έτσι προχώρησε και ο ίδιος στην πρόσληψη δύο μετακλητών υπαλλήλων στη Βουλή. Δεν πρόκειται ωστόσο για δύο άγνωστους στον ίδιο ανθρώπους, αλλά για δύο υποψηφίους του κόμματός του, οι οποίοι δεν εξασφάλισαν τις απαραίτητες ψήφους για να «καπαρώσουν» μια θέση στο ελληνικό Κοινοβούλιο.
Η απόφαση
Ειδικότερα, όπως προκύπτει από σχετικό έγγραφο που αναρτήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια, «διορίζονται, μετά την κατά νόμο πρόταση του προέδρου της Κ.Ο. ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, κ. Βασιλείου Λεβέντη, σε υπάρχουσες κενές οργανικές θέσεις μετακλητών υπαλλήλων οι: α) Ειρήνη Σημαδοπούλου του Ηλία, με Δ' βαθμό και το Β.Μ. του βαθμού αυτού, της ΔΕ κατηγορίας, στην Κ.Ο. ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, και β) Κυριαζής Κωτάνογλου του Ιωάννη, με Δ' βαθμό και το Β.Μ. του βαθμού αυτού, της ΥΕ κατηγορίας, στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Κ.Ο. ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ»!
Μπορεί φυσικά η σχετική απόφαση να είναι καθ' όλα νόμιμη, όταν όμως προεκλογικά λες άλλα και μετεκλογικά κάνεις τα ακριβώς αντίθετα, τότε προκύπτει θέμα! Προς επίρρωσιν των παραπάνω, η κυρία Σημαδοπούλου ήταν υποψήφια στην εκλογική περιφέρεια του νομού Χαλκιδικής, ενώ ο κ. Κωτάνογλου στην εκλογική περιφέρεια του νομού Σερρών.
Φαίνεται λοιπόν ότι ο κ. Λεβέντης εκτίμησε δεόντως τον πρότερο έντιμο βίο και των δύο και «ξέχασε» όλα όσα προεκλογικά διακήρυττε. Μάλιστα, όλη αυτή η μετάλλαξη δεν του πήρε παραπάνω από δυόμισι μήνες, δηλαδή από την 20ή Σεπτεμβρίου, οπότε διεξήχθησαν οι εθνικές εκλογές. Για να δούμε τι θα κάνει και με την άλλη εξαγγελία του, ότι θα αλλάξει σε ένα χρόνο όλους τους βουλευτές του.
TOMMY DEVITO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 388
- Like
- 8.913
- Πόντοι
- 25.056
ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΟΝ (ΓΡΑΦΙΚΟ) ΛΕΒΕΝΤΗ
Επισκέπτης
φοβερη πηγη
HayateArxhgos666
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ο Λεβέντης δεν ακούγεται και πολύ στη βουλή πάντως ή εγω έχω χάσει κατι..
Επισκέπτης
Επισκέπτης
o προεδρος λαιβ τωρα στο σκαι
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
o προεδρος λαιβ τωρα στο σκαι
ρε γαμωτο δεν προλαβα τον γελωτοποιο
Επισκέπτης
για το πασοκ θα προλαβες τι ειπε στο τελος της εκπομπης παντως παλιοπασοκερε γαμωτο δεν προλαβα τον γελωτοποιο
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
για το πασοκ θα προλαβες τι ειπε στο τελος της εκπομπης παντως παλιοπασοκε
δεν το προλαβα αλλα
τι να πει μωρε για το πασοκ ο ψυχακιας
Επισκέπτης
θα ανεβασω λινκ της σημερινης εκπομπης,καλο ποδαρικο θα εκανε ο προεδροςδεν το προλαβα αλλα
τι να πει μωρε για το πασοκ ο ψυχακιας