Νέα

Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
μαστορα, αυτη η ξανθια αριστερα στο πανελ ποια ειναι? εχουμε καμια πληροφορια επιπλεον?
Αυτή σου εκανε εντύπωση?

Η νταρντάνα εδώ μπροστά δε σου γεμίζει το μάτι?

Συνημμένα

• untitled10.jpg
    untitled10.jpg
    119 KB · Εμφανίσεις: 44

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ο λεβεντης ως τι κανει διακαναλικη συνεντευξη;
εχουν τετοιο βημα και αλλα εξωκοινοβουλευτικα κομματα;

τον ζμπρωχνουνε μηπως επειδη ειναι ο νεος "μαλιστα κυριε" που θα χωθει στη νεα κυβερνηση;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο λεβεντης ως τι κανει διακαναλικη συνεντευξη;
εχουν τετοιο βημα και αλλα εξωκοινοβουλευτικα κομματα;

τον ζμπρωχνουνε μηπως επειδη ειναι ο νεος "μαλιστα κυριε" που θα χωθει στη νεα κυβερνηση;
Πάλι μαλακίες λες ως συνήθως..

ΟΛΑ τα κόμματα που συμμετέχουν στις εκλογές κάνουν δικαναλική

Κάτι τέτοιοι σαν και σένα πετάνε μια μπαρούφα και τα χάφτουν όλοι

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ο Λεβεντης παρακαλουσε τον Μπογδανο για να τεθει επικεφαλης στο ψηφοδελτιο επικρατειας της Ενωσης Κεντρωων!!! :s&m_3:
ΕΛΕΟΣ!!! :vomit:
Να τον χαιρεστε τον προεδραρα σας!!! :vomit:
Εσύ με Ανατολάκη,Βάνα Μπάρμπα,Αλέφαντο,Έφη Σαρρή,Παπαμιχαηλ,Βαίτση κλπ κ μιλάς;;;

MpourdeliarisMitsos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2014
Like
2
Πόντοι
1
μαστορα, αυτη η ξανθια αριστερα στο πανελ ποια ειναι? εχουμε καμια πληροφορια επιπλεον?

Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτή:

Δήμητρα Γουσέτη: [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]Η «Λεβέντισσα» των Κυκλάδων[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
Επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του νομού Κυκλάδων με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη
Η 29χρονη Δήμητρα Γουσέτη, ή αλλιώς η ωραιότερη ίσως παρουσία ανάμεσα στα πρόσωπα των «wannabe» βουλευτών της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης, είναι το πρόσωπο που ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, “έχρισε” επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του νομού Κυκλάδων.

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2015/09/17/gouseti%202.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=Fit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMDkvMTcvZ291c2V0aSBjcm9wLmpwZw%3d%3d&t=0&w=1000&h=1000[/img[/URL]]

Μπράβο στον Πρόεδρο ! !  Καλή επιλογή ! !

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Και όμως…ΑΥΤΟΣ ο τύπος θέλει να μπει στη Βουλή!! Δείτε την απίστευτη ΓΚΑΦΑ του Β.ΛΕΒΕΝΤΗ, που κυριολεκτικά…μπέρδεψε στα μπούτια του!!

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ήταν… καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Και ο παρουσιαστής περίμενε, περίμενε, περίμενε, ώσπου ο καλεσμένος εμφανίστηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή… Τι είχε συμβεί

Ο Βασίλης Λεβέντης μπερδεύτηκε, όπως φάνηκε κι αντί να πάρει ταξί για το κανάλι του Αμαρουσίου, έφτασε στο Πικέρμι στα στούντιο του Alpha, όπου και ζητούσε τον Γιώργο Παπαδάκη.

Εκεί όμως του εξήγησαν ότι έχει κάνει λάθος και ότι είχε… μπερδέψει τα κανάλια μεταξύ τους. Με τα λεπτά να περνούν, ο Βασίλης Λεβέντης έκανε πραγματικό ράλι προκειμένου να φθάσει εγκαίρως και να μη “στήσει” τον παρουσιαστή και την εκπομπή όπου ήταν καλεσμένος. Πραγματικά έφθασε στο νήμα και βγήκε “αέρα” χωρίς κανείς τελικά να καταλάβει το παραμικρό.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε το βλημα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Ο Λεβέντης εξηγεί γιατί έβαλε όλο του το σόι στα ψηφοδέλτια
Παραδέχεται ο Βασίλης Λεβέντης ότι έξι μέλη της οικογένειάς του, εκτός από τον ίδιο, είναι υποψήφιοι με την Ενωση Κεντρώων και δίνει τη δική του εξήγηση για την οικογενεικοκρατεία στο κόμμα του...

«Εμείς καταδικάζουμε την οικογενειοκρατία», τονίζει μιλώντας στο karfitsa.gr ο Βασίλης Λεβέντης και συμπληρώνει για τους συγγενείς του, υποψηφίους.  «Οι συγγενείς μου δεν είναι σε εκλόγιμες θέσεις. Στα Γρεβενά την έδρα δεν θα την πάρουμε. Στο Επικρατείας έβαλα δεύτερο στη λίστα τον αδερφό μου που είναι και ιδρυτικό μέλος της Ένωσης Κεντρώων. Αυτή που μπορεί να εκλεγεί είναι η ανιψιά μου που ηγείται του ψηφοδελτίου των Δωδεκανήσων. Οι υποψήφιοι της Ρόδου απαίτησαν να μπει πρώτη»! «Και να βγει η ανιψιά μου θα παραιτηθεί σε ένα εξάμηνο υπέρ του δευτέρου» σχολιάζει.

Στην εκλογική περιφέρεια της Καβάλας κατεβαίνει υποψήφια η σύζυγός του κ. Λεβέντη, Αναστασία Μεντεσίδου που είναι πρώτη στη λίστα. «Εάν κερδηθεί η έδρα της Καβάλας τότε μετά από έξι μήνες και η σύζυγός μου θα παραιτηθεί» αναφέρει ο κ. Λεβέντης.

«Μάχομαι την οικογενειοκρατία τριάντα χρόνια. Έχω και αδερφό που είναι καθηγητής στη Νομική και θα μπορούσα να τον βάλω πρώτο στο Επικρατείας. Αλλά δεν το έκανα. Η Βουλή θα έχει έναν Λεβέντη. Σας το υπόσχομαι. Κανείς από τους συγγενείς μου δεν βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση εκτός από την ανιψιά μου. Εάν κατηγορηθώ ότι έβαλα στη Βουλή μια νέα κοπέλα τριάντα ετών επειδή δεν έβαλα γέρους, τι να σας πω… Αυτοί που μας κατηγορούν δεν ξέρουν το ποιόν μας. Δεν κοιτούν τους Καραμανλήδες και τους Παπανδρέου που έχουν γεμίσει τη Βουλή. Η επίθεση προέρχεται από τα συστημικά κόμματα. Αυτοί μιλούν για μένα. Θα τους κάψει ο Θεός… » καταλήγει ο κ. Λεβέντης.

ρε το αρχιλαμογιο

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.674
Πόντοι
6.515
λετε να σπρωχνει την ξανθια καλονη ο προεδρος?  :orchestra:

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Εξαιρώντας τον ούτως ή άλλως μουρλό/ψυχοπαθή/διεστραμμένο/ανισόρροπο/εγκεφαλικά ανάπηρο/ναυάγιο ψηφοφόρο της Χ.Α., του ΚΚΕ, της Λ.Α.Ε. (καλά όχι ότι του ΣΥΡΙΖΑ πως απέχει από δαύτους), υπάρχει και χειρότερος ψηφοφόρος... Αυτός του Λεβέντη.
Ο γνωστός Λεβεντο-Μαλάκας.
Ιδίως δε, και ύστερα από την εμφάνιση (στα ψηφοδέλτια) όπου βρίσκεται το μισό του σόι και κατηγορώντας ο ΙΔΙΟΣ τα 30 προηγούμενα χρόνια τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. ως κόμματα της οικογενειοκρατίας.
Αυτοί οι οποίοι θα φέρουν (αν φέρουν) τον Τσίπρα ξανά στην εξουσία με ανυπολόγιστο επιπλέον κόστος στην χώρα μέχρι και με την ολική της καταστροφή.

11998798_10207767132841862_1159167376287194097_n.jpg
12038512_10207767134121894_6883040906589329002_n.jpg

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
[facebook][/facebook]  Γουσέτη-Δήμητρα

Πατηστε και κανα λικε μηπως παρει καμμια ψηφο παραπανω

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
αν καποιος ψηφισει λεβεντη ειναι μαλακας -αυτος που ψηφισε τσιπρα τι ειναι??? :o

και σε πληροφορω οτι δεν εμεινε ανοιχτο μαγαζι στη γειτονια μου απο τοτε που εγιναν c.c

εκλεισαν για καλοκαιρι αλλα δεν ανοιξαν ποτε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom