redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Aυτή είναι καλή πρόταση ;)Με τίποτα τύπε...
Προτειμώ ΝΔ - ΠΟΤΑΜΙ στη κυβέρνηση με ψηφο ανοχής από ΠΑΣΟΚ - ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
Aυτή είναι καλή πρόταση ;)Με τίποτα τύπε...
Προτειμώ ΝΔ - ΠΟΤΑΜΙ στη κυβέρνηση με ψηφο ανοχής από ΠΑΣΟΚ - ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
Aυτή είναι καλή πρόταση ;)
Απόψε, γύρω στις 22:30 με 22:45, σύντομη παρέμβαση του υποψηφίου της Ένωσης Κεντρώων στην Α΄ Αθηνών, Δήμου Δανέλλα ,στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Πολιτική Επικαιρότητα" .
Αν βγει ο πρωτος ο ΣΥΡΙΖΑ, βλεπω να κανει κυβέρνηση με ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.
Kαταρχήν σίγουρα θα βγεί πρώτος,αδιαφιλονίκητο αυτό.Κατα δεύτερο με ΛΑΕ αποκλείεται.Με ΑΝΕΛ αν μπουν ή Πασοκοδημαραίους και Λεβέντη,ελπίζω όχι με κολοπόταμο πάντως αν κ όλα παίζουν.
Δεν θα κάνει η Ένωση Κεντρώων συγκυβέρνηση με Σύριζα ρε τύπε :SΑν βγει ο πρωτος ο ΣΥΡΙΖΑ, βλεπω να κανει κυβέρνηση με ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ και ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.
Δεν θα κάνει η Ένωση Κεντρώων συγκυβέρνηση με Σύριζα ρε τύπε :S
Η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο είπε θα δώσει ψήφο ανοχής σε οποιαδήποτε κυβέρνηση εάν δεν βγαίνουν τα κουκιά αρκεί να γίνουν οι 9 μεταρρυθμίσεις της Ένωσης Κεντρώων..
Προσωπικά δεν νομίζω ότι θα συμμετάσχει σε κυβέρνηση η Ένωση Κεντρώων
Εσύ ρε στέκα κάθε μέρα αλλάζεις απόψεις πρέπει να το κοιτάξεις αυτό..
O Τσύριζα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει με τον Δραχμαζάνη κυβέρνησηΣταθερός είμαι ρε τυπε.
Αλλο τι προτειμώ και μαλλον αλλο τι θα συμβεί.
Kάλα εσύΣΥΡΙΖΑ+ΑΝΕΛ+ΛΕΒΕΝΤΗΣ θα με έψηνε.
O Τσύριζα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει με τον Δραχμαζάνη κυβέρνηση
Εγώ βλέπω ηΝΔ και Σύριζαή ΝΔ Πασόκ Ποτάμι
Δεν θα κρατήσει μια τέτοια κυβέρνηση τύπε ούτε 5 μήνεςή ΣΥΡΙΖΑ με ΠΟΤΑΜΙ - ΠΑΣΟΚ να δεινουν ψήφο ανοχής χωρίς συμμετοχή σε κυβέρνηση.
ΣΥΡΙΖΑ+ΑΝΕΛ+ΛΕΒΕΝΤΗΣ θα με έψηνε.
ή ΣΥΡΙΖΑ με ΠΟΤΑΜΙ - ΠΑΣΟΚ να δεινουν ψήφο ανοχής χωρίς συμμετοχή σε κυβέρνηση.
Καμένο χαρτί ο Καμμένος τύπε Δεν έβαλε υποψήφιο και τον μιμάμο μεγάλο πλήγμα για το κόμμα...Πήγε να το παίξει μάγκας ο μιμάκος τότε με την δωροδοκία και τώρα βρέθηκε αυτός μπλεγμένος με offshore ο τσιφούταρος με τις τιράντεςτο χειρότερο σενάριο.Ας μη δουλευόμαστε αν δεν μπει ο Καμμένος αναγκαστικά με τους κολομπένηδες κ τις φώφες κ τα κολορυάκια θα αναγκαστεί.Ελπίζω πάντα να μπει ο ψεκασμένος κ να ψηθεί κ ο Λεβέντης.
Δεν θα κρατήσει μια τέτοια κυβέρνηση τύπε ούτε 5 μήνες