Νέα

Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 189K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Όχι Άλεξ δεν ξέρω εσύ;

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537

Ακουγα τη "συνεντευξη" Λεβεντη, στο Χιο...

Μηνας Απριλιος κ' προεβλεπε:
Υπογραφη Μνημονιου απο Τσιπρα - βρεξει-χιονισει (με οποιουσδηποτε ορους!), παραιτηση Βαρουφακη ("ΔΕΝ θα δεχτει Μνημονιο"), εκλογες μεταξυ Ιουνιου - Σεπτεμβριου του '15, με λιστες και ΧΩΡΙΣ την Κωνσταντοπουλου στις λιστες!!!
Μαλιστα, πετυχε με ανατριχιαστικη ακριβεια και τη ρητορικη Τσιπρα περι "εκβιασμου" (κατα λεξη).

Φοβερα πραγματα.

Γραφικος - ξεγραφικος, χαιρομαι που θα μπει στη Βουλη, στη θεση του ΓΑΠ.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ακουγα τη "συνεντευξη" Λεβεντη

Μηνας Απριλιος κ' προεβλεπε:
Υπογραφη Μνημονιου απο Τσιπρα - βρεξει-χιονισει (με οποιουσδηποτε ορους!), παραιτηση Βαρουφακη ("ΔΕΝ θα δεχτει Μνημονιο"), εκλογες μεταξυ Ιουνιου - Σεπτεμβριου του '15, με λιστες και ΧΩΡΙΣ την Κωνσταντοπουλου στις λιστες!!!
Μαλιστα, πετυχε με ανατριχιαστικη ακριβεια και τη ρητορικη Τσιπρα περι "εκβιασμου" (κατα λεξη).

Φοβερα πραγματα.
 :rockon: :rockon:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.114
Πόντοι
1.686
Ε αν μπει στη βουλη δεν μπορει να εχει λιγοτερους απο δεκα ρε τύπε

Αν κάποιο κόμμα πάρει 3% , θα έχει το 3% των 250 βουλευτών που είναι 7 βουλευτές
ή 8 , ανάλογα με τα "υπόλοιπα ".

Άρα συμφωνείς ότι θα πάρει 4 % !  :rockon:

Ας μπει στη Βουλή, και κάποιος που εργάστηκε για πολλά χρόνια.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο Λεβέντης θα ξεπεράσει το 5% !
Εγω τον υπολογίζω να πάει κοντα στο 3% γυρω στο 2,5%-2,7% αν και μπορει να κανει την εκπληξη  :).
  Μιλησα σημερα μαζι του και μου ειπε οτι θα με βάλει στη λίστα  :) για της λεπτομέριες σημερα θα πάνε συνεργάτες μου να τον συναντήσουν  :).

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγω τον υπολογίζω να πάει κοντα στο 3% γυρω στο 2,5%-2,7% αν και μπορει να κανει την εκπληξη  :).
  Μιλησα σημερα μαζι του και μου ειπε οτι θα με βάλει στη λίστα  :) για της λεπτομέριες σημερα θα πάνε συνεργάτες μου να τον συναντήσουν  :).
Έστειλες βιογραφικό Δημήτρη; Άκουσα ότι από τα πολλά βιογραφικά που στέλνουν για υποψηφιότητες έχουν πέσει οι servers

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!!!! :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
πορνομεταναστη σε ποια περιφερεια θα σε βαλει?

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

θα φερεις την εννοια του εθνικογαμισμου στη βουλη Δημητρη?!

ελπιχω να ειναι το πρωτο σου μέλημα εφοσον μπεις

philippnav

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Μιλησα σημερα μαζι του και μου ειπε οτι θα με βάλει στη λίστα
Είσαι σίγουρος οτι δεν μίλησες με τον Μητσικώστα? Αει, ρε νούμερο που θες να σε βάλει ο Λεβέντης στη λίστα του κόματος. Α, τωρα που το θυμηθηκα, εκείνη τη μογγόλα "πριντσέσσα" που σου πουλάει πρόλογο για girlfriend, την πηδάς ακόμη στον παλιο καναπε ή αγοράσατε διπλό κρεβάτι να γαμιόσαστε σαν άνθρωποι σε εκείνο το κλειστοφοβικό διαμέρισμα-τρώγλη με την ρουστικ Σοβιετική επίπλωση από τον καιρό του Μπρέσνιεφ?

...50 χρονών μαντράχαλος (που το παιζεις και τζοβενο κρυβοντας 10-15 χρονια) με μπάκα και τριχωτη πλατη πιθηκου, ακομη ρε μυαλο δεν εβαλες. Ρε, τοσα χρονια Ρωσσία, ΕΝΑ καλο μουνι ρε δεν γαμησες! ΕΝΑ ρε! ΕΝΑ μόνο για δειγμα! Ολο σε κατι σαπιες πας και ρίχνεις τα μουτρα σου, σε πρεζακια, σε ξοφλημενες ανω των 40 και τις πληρώνεις κιόλας άχρηστε που θες να αυτοαποκαλείσαι και γαμίκος! Μονο μοστρα μποτες απο σαλαχια ξερεις και σωβρακα απο αλιγατορες. Εχεις γινει το ανεκδοτο που γελανε όλοι και θελεις να πολιτευτεις κιόλας, νούμερο! Και νομίζεις κιόλας οτι σου τηλεφωνησε και ο Λεβεντης!

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
β αθηνων ο πορνομεταναστης  :rockon: :rockon: :rockon: :tooth:

τζονυ ετοιμασου  :tooth:

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
δημητρη το επιθετο σου να μας πεις να σε σταυρωσουμε :rockon:  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Είσαι σίγουρος οτι δεν μίλησες με τον Μητσικώστα? Αει, ρε νούμερο που θες να σε βάλει ο Λεβέντης στη λίστα του κόματος. Α, τωρα που το θυμηθηκα, εκείνη τη μογγόλα "πριντσέσσα" που σου πουλάει πρόλογο για girlfriend, την πηδάς ακόμη στον παλιο καναπε ή αγοράσατε διπλό κρεβάτι να γαμιόσαστε σαν άνθρωποι σε εκείνο το κλειστοφοβικό διαμέρισμα-τρώγλη με την ρουστικ Σοβιετική επίπλωση από τον καιρό του Μπρέσνιεφ?

...50 χρονών μαντράχαλος (που το παιζεις και τζοβενο κρυβοντας 10-15 χρονια) με μπάκα και τριχωτη πλατη πιθηκου, ακομη ρε μυαλο δεν εβαλες. Ρε, τοσα χρονια Ρωσσία, ΕΝΑ καλο μουνι ρε δεν γαμησες! ΕΝΑ ρε! ΕΝΑ μόνο για δειγμα! Ολο σε κατι σαπιες πας και ρίχνεις τα μουτρα σου, σε πρεζακια, σε ξοφλημενες ανω των 40 και τις πληρώνεις κιόλας άχρηστε που θες να αυτοαποκαλείσαι και γαμίκος! Μονο μοστρα μποτες απο σαλαχια ξερεις και σωβρακα απο αλιγατορες. Εχεις γινει το ανεκδοτο που γελανε όλοι και θελεις να πολιτευτεις κιόλας, νούμερο! Και νομίζεις κιόλας οτι σου τηλεφωνησε και ο Λεβεντης!

:coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee: :coffee:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
για παρτυ του θα ετοιμασω και τα βιντεακια του με ολες τις δηλωσεις του  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom