You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 189K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ακουγα τη "συνεντευξη" Λεβεντη, στο Χιο...
Μηνας Απριλιος κ' προεβλεπε:
Υπογραφη Μνημονιου απο Τσιπρα - βρεξει-χιονισει (με οποιουσδηποτε ορους!), παραιτηση Βαρουφακη ("ΔΕΝ θα δεχτει Μνημονιο"), εκλογες μεταξυ Ιουνιου - Σεπτεμβριου του '15, με λιστες και ΧΩΡΙΣ την Κωνσταντοπουλου στις λιστες!!!
Μαλιστα, πετυχε με ανατριχιαστικη ακριβεια και τη ρητορικη Τσιπρα περι "εκβιασμου" (κατα λεξη).
Φοβερα πραγματα.
Γραφικος - ξεγραφικος, χαιρομαι που θα μπει στη Βουλη, στη θεση του ΓΑΠ.
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ακουγα τη "συνεντευξη" Λεβεντη
Μηνας Απριλιος κ' προεβλεπε:
Υπογραφη Μνημονιου απο Τσιπρα - βρεξει-χιονισει (με οποιουσδηποτε ορους!), παραιτηση Βαρουφακη ("ΔΕΝ θα δεχτει Μνημονιο"), εκλογες μεταξυ Ιουνιου - Σεπτεμβριου του '15, με λιστες και ΧΩΡΙΣ την Κωνσταντοπουλου στις λιστες!!!
Μαλιστα, πετυχε με ανατριχιαστικη ακριβεια και τη ρητορικη Τσιπρα περι "εκβιασμου" (κατα λεξη).
Φοβερα πραγματα.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.114
- Πόντοι
- 1.686
Ε αν μπει στη βουλη δεν μπορει να εχει λιγοτερους απο δεκα ρε τύπε
Αν κάποιο κόμμα πάρει 3% , θα έχει το 3% των 250 βουλευτών που είναι 7 βουλευτές
ή 8 , ανάλογα με τα "υπόλοιπα ".
Άρα συμφωνείς ότι θα πάρει 4 % !
Ας μπει στη Βουλή, και κάποιος που εργάστηκε για πολλά χρόνια.
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Ας μπει στη Βουλή, και κάποιος που εργάστηκε για πολλά χρόνια.
που εργαστηκε ρε λαλακη ο ψυχακιας;
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εγω τον υπολογίζω να πάει κοντα στο 3% γυρω στο 2,5%-2,7% αν και μπορει να κανει την εκπληξη .Ο Λεβέντης θα ξεπεράσει το 5% !
Μιλησα σημερα μαζι του και μου ειπε οτι θα με βάλει στη λίστα για της λεπτομέριες σημερα θα πάνε συνεργάτες μου να τον συναντήσουν .
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Έστειλες βιογραφικό Δημήτρη; Άκουσα ότι από τα πολλά βιογραφικά που στέλνουν για υποψηφιότητες έχουν πέσει οι serversΕγω τον υπολογίζω να πάει κοντα στο 3% γυρω στο 2,5%-2,7% αν και μπορει να κανει την εκπληξη .
Μιλησα σημερα μαζι του και μου ειπε οτι θα με βάλει στη λίστα για της λεπτομέριες σημερα θα πάνε συνεργάτες μου να τον συναντήσουν .
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!!!!Εγω τον υπολογίζω να πάει κοντα στο 3% γυρω στο 2,5%-2,7% αν και μπορει να κανει την εκπληξη .
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
πορνομεταναστη σε ποια περιφερεια θα σε βαλει?
maximos555
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Εγω τον υπολογίζω να πάει κοντα στο 3% γυρω στο 2,5%-2,7% αν και μπορει να κανει την εκπληξη .
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
πορνομεταναστη σε ποια περιφερεια θα σε βαλει?
philippnav
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
@ jhonny64, πολιτικός μηχανικός είναι και μέχρι σημερα δεν εχει σταματησει να εργαζεταιπου εργαστηκε ρε λαλακη ο ψυχακιας;
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Εγω τον υπολογίζω να πάει κοντα στο 3% γυρω στο 2,5%-2,7% αν και μπορει να κανει την εκπληξη .
θα φερεις την εννοια του εθνικογαμισμου στη βουλη Δημητρη?!
ελπιχω να ειναι το πρωτο σου μέλημα εφοσον μπεις
philippnav
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Είσαι σίγουρος οτι δεν μίλησες με τον Μητσικώστα? Αει, ρε νούμερο που θες να σε βάλει ο Λεβέντης στη λίστα του κόματος. Α, τωρα που το θυμηθηκα, εκείνη τη μογγόλα "πριντσέσσα" που σου πουλάει πρόλογο για girlfriend, την πηδάς ακόμη στον παλιο καναπε ή αγοράσατε διπλό κρεβάτι να γαμιόσαστε σαν άνθρωποι σε εκείνο το κλειστοφοβικό διαμέρισμα-τρώγλη με την ρουστικ Σοβιετική επίπλωση από τον καιρό του Μπρέσνιεφ?Μιλησα σημερα μαζι του και μου ειπε οτι θα με βάλει στη λίστα
...50 χρονών μαντράχαλος (που το παιζεις και τζοβενο κρυβοντας 10-15 χρονια) με μπάκα και τριχωτη πλατη πιθηκου, ακομη ρε μυαλο δεν εβαλες. Ρε, τοσα χρονια Ρωσσία, ΕΝΑ καλο μουνι ρε δεν γαμησες! ΕΝΑ ρε! ΕΝΑ μόνο για δειγμα! Ολο σε κατι σαπιες πας και ρίχνεις τα μουτρα σου, σε πρεζακια, σε ξοφλημενες ανω των 40 και τις πληρώνεις κιόλας άχρηστε που θες να αυτοαποκαλείσαι και γαμίκος! Μονο μοστρα μποτες απο σαλαχια ξερεις και σωβρακα απο αλιγατορες. Εχεις γινει το ανεκδοτο που γελανε όλοι και θελεις να πολιτευτεις κιόλας, νούμερο! Και νομίζεις κιόλας οτι σου τηλεφωνησε και ο Λεβεντης!
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
δημητρη το επιθετο σου να μας πεις να σε σταυρωσουμε
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Είσαι σίγουρος οτι δεν μίλησες με τον Μητσικώστα? Αει, ρε νούμερο που θες να σε βάλει ο Λεβέντης στη λίστα του κόματος. Α, τωρα που το θυμηθηκα, εκείνη τη μογγόλα "πριντσέσσα" που σου πουλάει πρόλογο για girlfriend, την πηδάς ακόμη στον παλιο καναπε ή αγοράσατε διπλό κρεβάτι να γαμιόσαστε σαν άνθρωποι σε εκείνο το κλειστοφοβικό διαμέρισμα-τρώγλη με την ρουστικ Σοβιετική επίπλωση από τον καιρό του Μπρέσνιεφ?
...50 χρονών μαντράχαλος (που το παιζεις και τζοβενο κρυβοντας 10-15 χρονια) με μπάκα και τριχωτη πλατη πιθηκου, ακομη ρε μυαλο δεν εβαλες. Ρε, τοσα χρονια Ρωσσία, ΕΝΑ καλο μουνι ρε δεν γαμησες! ΕΝΑ ρε! ΕΝΑ μόνο για δειγμα! Ολο σε κατι σαπιες πας και ρίχνεις τα μουτρα σου, σε πρεζακια, σε ξοφλημενες ανω των 40 και τις πληρώνεις κιόλας άχρηστε που θες να αυτοαποκαλείσαι και γαμίκος! Μονο μοστρα μποτες απο σαλαχια ξερεις και σωβρακα απο αλιγατορες. Εχεις γινει το ανεκδοτο που γελανε όλοι και θελεις να πολιτευτεις κιόλας, νούμερο! Και νομίζεις κιόλας οτι σου τηλεφωνησε και ο Λεβεντης!