alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Πότε εγινε αυτο?
Εγω την ειχα δει την εκπομπη, και τελειωνε κανονικα στην ωρα της, με τον Παναγιωτοπουλο να προσφερει πίτσες στον Λεβεντη.
Οσο ειχε το καναλι εκανε επισκεψεις σε επιχειρηματιες και τσιμπαγε (κατα τη δηλωση του) χαρτζηλικι?
Πως εκανε το καναλι οταν το πουλησε τι εισεπραξε;
An ξερει κανεις καλο ειναι να το γραψει κατι
ΣΙΓΟΥΡΑ ειχε εισπραξει καποια σοβαρα φραγκα απ' τον Κουρη (ή το Βρυωνη?), μαζι με τη δεσμευση να παιρνει πολυωρες εκπομπες, βραδυ Σ/Κ. Γενικως, καλο ντιλ.
Τα ποσά δεν υπαρχει περιπτωση να τα μαθουμε...
η ψηφος στο Λεβεντη δεν ειναι ψηφος εμπιστοσυνης αλλα ψηφος αντιδρασης...
και τη θεωρω πολυ λιγοτερο επικινδυνη απο τη ψηφο αντιδρασης στα χρυσα αυγα
σε καταλαβαινω φιλε ,
εχεις δει εσυ κανενα προγραμμα δλδ σε κανενα κομμα?
για ποταμι λεω μονο πως αν εχει συμμετοχη στη κυβερνηση απο λαμπρακισταν θα γινουμε μπομπολισταν
Ναια υτό με το μπομπολιστάν μας μάρανε. Γιατί ο Λεβέντης δεν έβριζε τον Αλαφούζο από το πρωί μέχρι το βράδυ; Δεν έβρζε τον Χατζηνικολάου; τον Κυριακού; Τώρα γιατί πάει σε όλους αυτούς; Τι ξαφνικά δεν είναι διαπλεκομενοι και κακοί;
στάνταρ ψήφος αντίδρασης κ κουλαμάρας ο Λεβέντης.Αν κ μου είναι συμπαθής σιγά μην τον σταυρώσω κιόλας όταν ζητούμενο είναι η σταθερή διακυβέρνηση της χώρας.
στάνταρ ψήφος αντίδρασης κ κουλαμάρας ο Λεβέντης.Αν κ μου είναι συμπαθής σιγά μην τον σταυρώσω κιόλας όταν ζητούμενο είναι η σταθερή διακυβέρνηση της χώρας.
τι θα ψηφισεις εσυ ?
Νέοπας μαλλον θα εισαι για να ρωτάς τον Λέγκολας τι θα ψηφίσει
ο ανθρωπος πουκοροιδευαμε και χλευαζαμε τοσα χρονια ειναι πολυ ποιο λιγο μαλακας απο αυτα τα ζώα που ψηφιζαμε τοσα χρόνια.....
και λεει και σωστα πράματα...
σε τι ο μειμαρακης.γενηματα,τσιπρας λαφαζανης,θεοδωρακης ειναικ αλύτεροι???
μόλις μπηκα στην ιστοσελίδα του και ειδα μια συντεντευξη του στο κοντρα
μιλαμε απο τις καλυτερες συνεντευξεις μετα την μεταπολίτευση.....