Νέα

Ένωση Κεντρώων - Bασίλης Λεβέντης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pavlosp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 189K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Δεν είναι αυτή...

Και νομίζω έγινε αυτή η εκπομπή κατόπιν εορτής για να διασκεδαστεί η μαλακία του προικοθήρα (δεν γνωρίζω παρασκήνιο στο αν και ο ιδιοκτήτης του καναλιού ενεπλάκη στο να γίνει η εκπομπή που παραθέτεις...).

Σε εκείνη που λέω υπήρχε και κοινό.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Πότε εγινε αυτο?
Εγω την ειχα δει την εκπομπη, και τελειωνε κανονικα στην ωρα της, με τον Παναγιωτοπουλο να προσφερει πίτσες στον Λεβεντη.

Ετσι ειναι.

Και, χωρις να κατσω να δω τωρα το αρχειο του YT, θυμαμαι πολυ καλα τη φαση με τις γυμνες (ο Λεβεντης ΔΕΝ αποχωρησε).

Βεβαια, ο ΠΠ, παροτι ξεφτιλας και τελειωμενος, εχει κατηγορηθει υπερβολικα για εκεινη την εκπομπη.
Νομιζω οφειλεται στη σοβαροφανεια των Ελληνων - και του ιδιου του Λεβεντη. Θα μπορουσε ν' απαντησει με καφριλα στην καφριλα του Πανου, κερδιζοντας ποντους και εκθετοντάς τον ακομη περισσοτερο...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
Οσο ειχε το καναλι εκανε επισκεψεις σε επιχειρηματιες και τσιμπαγε (κατα τη δηλωση του) χαρτζηλικι?
Πως εκανε το καναλι οταν το πουλησε τι εισεπραξε;
An ξερει κανεις καλο ειναι να το γραψει κατι

ΣΙΓΟΥΡΑ ειχε εισπραξει καποια σοβαρα φραγκα απ' τον Κουρη (ή το Βρυωνη?), μαζι με τη δεσμευση να παιρνει πολυωρες εκπομπες, βραδυ  Σ/Κ. Γενικως, καλο ντιλ.
Τα ποσά δεν υπαρχει περιπτωση να τα μαθουμε...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
ΣΙΓΟΥΡΑ ειχε εισπραξει καποια σοβαρα φραγκα απ' τον Κουρη (ή το Βρυωνη?), μαζι με τη δεσμευση να παιρνει πολυωρες εκπομπες, βραδυ  Σ/Κ. Γενικως, καλο ντιλ.
Τα ποσά δεν υπαρχει περιπτωση να τα μαθουμε...

Ο λεβέντης κάποια στιγμή θα πρέπει να αφήσει και αυτός το κλάμα και να βγει και να μιλήσει δημόσια για όλα αυτά. Τις ύβρεις, τους καρκίνους που ευχόταν κλπ. Δείχνει ένα λαικίστικο πρόσωπο. Βλέπω στα Social media έχει δημιουργηθεί ένα σοβαρό ρεύμα εναντίον του και δεν εννοώ συστημικό αλλά από φιλελευθερους. Έχει κάποια λογική ομολογώ.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
η ψηφος στο Λεβεντη δεν ειναι ψηφος εμπιστοσυνης αλλα ψηφος αντιδρασης...

και τη θεωρω πολυ λιγοτερο επικινδυνη απο τη ψηφο αντιδρασης στα χρυσα αυγα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
η ψηφος στο Λεβεντη δεν ειναι ψηφος εμπιστοσυνης αλλα ψηφος αντιδρασης...

και τη θεωρω πολυ λιγοτερο επικινδυνη απο τη ψηφο αντιδρασης στα χρυσα αυγα

Και εγώ μέχρι πρότεινος ήμουν με Λεβέντη φίλε μου. Ωστόσο δεν ζούμε σε γυάλα. Βλέπουμε, ακούμε. Είναι λάθος να ψηφίζουμε από ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Πρέπει να ψηφίζουμε σχέδια, προγράμματα κλπ. Δεν νομίζω ο Λεβέντης να ανήκει σε αυτά τα άτομα που έχουν σχέδιο. Μόνο από αντίδραση δε λέει. Με καταλαβαίνεις.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
σε καταλαβαινω φιλε ,

εχεις δει εσυ κανενα προγραμμα δλδ σε κανενα κομμα?

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
σε καταλαβαινω φιλε ,

εχεις δει εσυ κανενα προγραμμα δλδ σε κανενα κομμα?

Ναι Ηλία έχω δει. Δράση, Δημιουργία Ξανά, Ποτάμι (με επιφυλάξεις). Αυτοί πρέπει να ενωθούν. Ναι δεν συμφωνώ σε όλα. Αλλά μπες και αν διαφωνείς σε κάτι πες μου.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
για ποταμι λεω μονο πως αν εχει συμμετοχη στη κυβερνηση απο λαμπρακισταν θα γινουμε μπομπολισταν  :2on1:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
για ποταμι λεω μονο πως αν εχει συμμετοχη στη κυβερνηση απο λαμπρακισταν θα γινουμε μπομπολισταν  :2on1:

Ναια υτό με το μπομπολιστάν μας μάρανε. Γιατί ο Λεβέντης δεν έβριζε τον Αλαφούζο από το πρωί μέχρι το βράδυ; Δεν έβρζε τον Χατζηνικολάου; τον Κυριακού; Τώρα γιατί πάει σε όλους αυτούς; Τι ξαφνικά δεν είναι διαπλεκομενοι και κακοί;

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Ναια υτό με το μπομπολιστάν μας μάρανε. Γιατί ο Λεβέντης δεν έβριζε τον Αλαφούζο από το πρωί μέχρι το βράδυ; Δεν έβρζε τον Χατζηνικολάου; τον Κυριακού; Τώρα γιατί πάει σε όλους αυτούς; Τι ξαφνικά δεν είναι διαπλεκομενοι και κακοί;

ναι ρε κ εγω για ανισορροπο τον εχω το μπιλακο,

αλλα οχι οτι εχει σεβαστο προγραμμα το ποταμι ...

Επισκέπτης
στάνταρ ψήφος αντίδρασης κ κουλαμάρας ο Λεβέντης.Αν κ μου είναι συμπαθής σιγά μην τον σταυρώσω κιόλας όταν ζητούμενο είναι η σταθερή διακυβέρνηση της χώρας.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.473
Πόντοι
2.356
στάνταρ ψήφος αντίδρασης κ κουλαμάρας ο Λεβέντης.Αν κ μου είναι συμπαθής σιγά μην τον σταυρώσω κιόλας όταν ζητούμενο είναι η σταθερή διακυβέρνηση της χώρας.

Ακριβώς έτσι λέω και εγώ.

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

τι θα ψηφισεις εσυ ?

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
Νέοπας μαλλον θα εισαι για να ρωτάς τον Λέγκολας τι θα ψηφίσει

για το κρεας που βαζεις στο κωλο σου εισαι γνωστη  οχι για τα πολιτικα σου πιστευω....

αντε πες τι θα ψηφισεις

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ο ανθρωπος πουκοροιδευαμε και χλευαζαμε τοσα χρονια ειναι πολυ ποιο λιγο μαλακας απο αυτα τα ζώα που ψηφιζαμε τοσα χρόνια.....
και λεει και σωστα πράματα...
σε τι ο μειμαρακης.γενηματα,τσιπρας λαφαζανης,θεοδωρακης ειναικ αλύτεροι???
μόλις μπηκα στην ιστοσελίδα του και ειδα μια συντεντευξη του στο κοντρα
μιλαμε απο τις καλυτερες συνεντευξεις μετα την μεταπολίτευση.....
:rockon: :rockon: :rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

crybaby.gif
crybaby.gif
crybaby.gif