Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.329
- Πόντοι
- 12.756
μπαχαλακηδες τυπε :S
και εσυ εισαι μεσα σε αυτους ;)
μπαχαλακηδες τυπε :S
ρε μη γαματε το θεμα με
οχι ρε τυπε εγω δεν μπαχαλευω ποτέκαι εσυ εισαι μεσα σε αυτους ;)
τυπε χανιωτη ανοιξου και κανε κινηση... ;) καλη επιτυχια,φωναξε μας να βοηθησουμε εμεις στην ανακαινηση και στο συμαζεμα ,πιανουν τα χερια μας,θα το κανουμε κουκλι ;)παιδια σκεφτομαι να νοικιασω το παρακατω ξενοδοχειο 6000 το μηνα τι λετε αξιζει να το παρω?
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, πολύ κοντά στην πλατεία Ομόνοιας, ενοικιάζεται, για οποιαδήποτε χρήση, , αποτελούμενο από 3 ορόφους και ισόγειο, 39 δωμάτια, για χρήση 12 ετών. Κατάλληλο και για σχολή. Μπορεί να συνενωθεί με διπλανό κτίριο, πρώτου και δεύτερου ορόφου από 270μ2 ο κάθε όροφος. Χρίζει ανακαίνησης.€ 6.000
6000 ενοικιοτυπε χανιωτη ανοιξου και κανε κινηση... ;) καλη επιτυχια
οχι ρε τυπε εγω δεν μπαχαλευω ποτέ
με παρεξηγησες :S
μεχικανοι μαζι με αιγυπτιο και ντουμπαιανο να ψαχνουν τραπεζα?
καταλαβα :S
χαχαχχαχαχχαχαχχαχχα ρε προβληματα που εχει ο κοσμος!!!!!!!!Πορτοκαλαδα και κεικ θα εχει κανενα τσαι?
Το αστειο που το βρηκες εσυ?χαχαχχαχαχχαχαχχαχχα ρε προβληματα που εχει ο κοσμος!!!!!!!!
τυπε με σωστη διαχειρηση και καλο μαρκετινγκ μπορει να βγαλει λεφτα ;)τυπε μην το παρεις θα μπεις σολο μεσα!
Ολα αυτα που ανεφερες ειναι πιο ακριβα απο τον περγαμο.
Και δε ξερω εαν εχουν δωρεαν ιντερνετ.Βεβαια υπαρχει και το αριστοτελης απεναντι!
εγω παντως μια φορα εμεινα στο athens city στη πατησιων πολυ χλιδατο και πρωινο φανταστικο δωματιο μεσα με 22 ευρω!ηταν αρκετα μακρυα απο ομονοια βεβαια!
Asxeto με το θεμα φιλε μου αλλα δεν εχω σπιτι στην Αθηνα που να μεινω σε καμια πλατεια?Καλα εσυ στα ξενοδοχεια περνας τον καιρο σου?
και στου χανιωτη το ξενοδοχειο θα πας;Asxeto με το θεμα φιλε μου αλλα δεν εχω σπιτι στην Αθηνα που να μεινω σε καμια πλατεια?
Μήπως η σωστή ερώτηση είναι "Επενδύω 6000 μηνιαίως και ζητώ κέρδος (τουλάχιστον) 600 Ευρώ;"
γεμισε δικηγορους το σαιτ τυπεειναι δικιγορος η μεσσαλινα να την προσεχετε
γιατι να μην παει τυπε?και στου χανιωτη το ξενοδοχειο θα πας;
το σαιτ εχει επιπεδο τυπε τι το περασες;γεμισε δικηγορους το σαιτ τυπε