baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
δε γουσταρεις τις παρτουζεςΑμα ειναι με αλλα 3 ατομα οχι δε μου κανει δε θελω κοινοχρηστο μπανιο!
δε γουσταρεις τις παρτουζεςΑμα ειναι με αλλα 3 ατομα οχι δε μου κανει δε θελω κοινοχρηστο μπανιο!
Οχι >δε γουσταρεις τις παρτουζες
και πολυ καλα κανεις....σαν το πρωινο δεν εχει!!!!!
αλλαξε ονομα τοτε
γυναικορανταρ εχεις ρε πλευ μποιαλλαξε ονομα τοτε
φαινεται καλη περιπτωσηγυναικορανταρ εχεις ρε πλευ μποι
Να ξαναρωτήσω με συμπλήρωση: εσύ σε μονόκλινο και μοίρασμα μπάνιου-τουαλέτας με άλλο ένα άτομο (και τα υπόλοιπα ως έχουν);Αμα ειναι με αλλα 3 ατομα οχι δε μου κανει δε θελω κοινοχρηστο μπανιο!
Αναλογα τη τιμη και εαν εχει πρωινοΝα ξαναρωτήσω με συμπλήρωση: εσύ σε μονόκλινο και μοίρασμα μπάνιου-τουαλέτας με άλλο ένα άτομο (και τα υπόλοιπα ως έχουν);
Σου ειπα ως έχουν τα άλλα, δηλ 5€ και χρήση κουζίνας-τραπεζαρίας free.Αναλογα τη τιμη και εαν εχει πρωινο
Εχεις ξενοδοχειο εσυ;Σου ειπα ως έχουν τα άλλα, δηλ 5€ και χρήση κουζίνας-τραπεζαρίας free.
Όχι, αλλά προσπαθώ να βρω τον "παλμό" στην Ελλάδα μας.Εχεις ξενοδοχειο εσυ;
[size=10pt]ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]Αναλογα τη τιμη και εαν εχει πρωινο
τι εφαγες για πρωινο σημερα?Εχεις ξενοδοχειο εσυ;
Ναι...........αλλα δεν ξερειs τι θα παραγγειλει για πρωινο, ουτε ποσο χρεωνεταιφαινεται καλη περιπτωση
μ'ενα πρωινο καθαρισες
ασε που δε χρειαζεται να πληρωσω και ξενοδοχειο ;)
με τοσα που εφαγες ηθελες να φας παλι? ολα τα εφαγες...αυριο πρωι παλιΑυγο τυρι κεικ καφε χυμο πορτοκαλι γαλα μαρμελαδα ψωμι ζαμπον μετα δε ξαναφαγα
ξεχασες παστουρμα, λακερδα και πηχτη...Αυγο τυρι κεικ καφε χυμο πορτοκαλι γαλα μαρμελαδα ψωμι ζαμπον μετα δε ξαναφαγα
ξεχασες παστουρμα, λακερδα και πηχτη...
ξεχασες παστουρμα, λακερδα και πηχτη...
τι μλκ εισαι!!!φαινεται καλη περιπτωση
μ'ενα πρωινο καθαρισες
ασε που δε χρειαζεται να πληρωσω και ξενοδοχειο ;)