redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
η αλλη ρωταει αμα θα εχει πρωινο ρε τυπε :Sτυπε δεν εχουν καταλαβει μαλλον τι χοτελι θελει να ανοιξει ο χανιωτης ;)
η αλλη ρωταει αμα θα εχει πρωινο ρε τυπε :Sτυπε δεν εχουν καταλαβει μαλλον τι χοτελι θελει να ανοιξει ο χανιωτης ;)
αυτη νομιζει οτι θα παει στο χιλτον τυπεη αλλη ρωταει αμα θα εχει πρωινο ρε τυπε :S
Τωρα καταλαβα δε μπορω να μεινω σε τετοιο ξενοδοχειο!Ισως για μια δυο φορες ενταξει!Εκτος εαν με εχεις υπο την προστασια σου!υπαλληλους βγαλτους.εγω και η φιλη μου θα το δουλευουμε και για βοηθεια τοξοβολες να τις δινω χαρτζηλικι
ρε παχτη 24/7 ειναιυπαλληλους βγαλτους.εγω και η φιλη μου θα το δουλευουμε και για βοηθεια τοξοβολες να τις δινω χαρτζηλικι
Τωρα καταλαβα!Και εσυ με παρεξηγησες!η αλλη ρωταει αμα θα εχει πρωινο ρε τυπε :S
τυπε οι τοξοβολες δεν κοιμουνταιρε παχτη 24/7 ειναι
πως θα το δουλευετε μονοι σας
ποιος θα καθαριζει τα δωματια
το βραδυ η ρεσεψιον θα ειναι μπατε μεσα ολοι
εκτος και αν εισαι βαμπιρ και δεν κοιμασε
ρε τυπε τι να καθαρισει;ρε παχτη 24/7 ειναι
πως θα το δουλευετε μονοι σας
ποιος θα καθαριζει τα δωματια
το βραδυ η ρεσεψιον θα ειναι μπατε μεσα ολοι
εκτος και αν εισαι βαμπιρ και δεν κοιμασε
οκ μαν θα το κλεισει η διωξη πανω στο μηνατυπε οι τοξοβολες δεν κοιμουνται
ασε που ειναι αναλωσιμες
τις συριγγεςρε τυπε τι να καθαρισει;
τις καποτεςρε τυπε τι να καθαρισει;
μια φορα την μερα θελειτις καποτες
απ'οτι καταλαβεςτις καποτες
τυπε ο χανιωτης δεν ειναι κανας τυχαιοςοκ μαν θα το κλεισει η διωξη πανω στο μηνα
αθλητριεςΟι τοξοβολες τι ειναι?
το ειχε αναγκη ο μπουρδελοκοσμος τυπε,χαμηλες τιμες,εχεμυθια,καθαριοτητα και διακριτικοτηταο χανιωτης θα γινει ο νεος σαβογιας
επιτελους ελειψε απτο χωρο ενα τετοιο χοτελι
ελευθερες σκοπευτριες..Οι τοξοβολες τι ειναι?
το ειχε αναγκη ο μπουρδελοκοσμος τυπε,χαμηλες τιμες,εχεμυθια,καθαριοτητακαι διακριτικοτητα
Οι τοξοβολες τι ειναι?