καλησπερα σας θα ηθελα μια γνωμη για το εξης.εχω μια υπογεια γκαρσονιερα ξενοικιαστη εδω και 2 μηνες 28 τ,μ.χρειαζεται επισκευη-βαψιμο.αν βαλω τα χρηματα που απαιτουνται καπου 2000 ευρω δεν ξερω αν θα ενοικιαστει ποσο σε ποιον.απο την αλλη να την πουλησω δεν πιστευω οτι θα επιανε πανω απο 15000 ευρω.οσο μενει ετσι πληρωνω παγια-κοινοχρηστα καπου 50 ευρω τον μηνα κατα μεσο ορο με το χαρατσι.οικονομικη αναγκη αμεση δεν εχω.περιμενει κανεις να καλυτερευσει η αγορα-ενοικιαση ακινητων η προσπαθει να πουλησει τωρα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ενοικιαση ακινητου ή πωληση;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alekos26
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 51
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bull4cuck
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 845
- Πόντοι
- 366
καλησπερα σας θα ηθελα μια γνωμη για το εξης.εχω μια υπογεια γκαρσονιερα ξενοικιαστη εδω και 2 μηνες 28 τ,μ.χρειαζεται επισκευη-βαψιμο.αν βαλω τα χρηματα που απαιτουνται καπου 2000 ευρω δεν ξερω αν θα ενοικιαστει ποσο σε ποιον.απο την αλλη να την πουλησω δεν πιστευω οτι θα επιανε πανω απο 15000 ευρω.οσο μενει ετσι πληρωνω παγια-κοινοχρηστα καπου 50 ευρω τον μηνα κατα μεσο ορο με το χαρατσι.οικονομικη αναγκη αμεση δεν εχω.περιμενει κανεις να καλυτερευσει η αγορα-ενοικιαση ακινητων η προσπαθει να πουλησει τωρα;
Αν θέλεις την γνώμη μου, πούλα την όσο πιο γρήγορα μπορείς. Κάνε της ένα συμμάζεμα, για να είναι πιο εμφανίσιμη (το ποσό που θα δώσεις, μάλλον θα το πάρεις πίσω στο τίμημα) και πούλα. Η ανάγκη του κόσμου για ρευστό έχει δημιουργήσει απίστευτες ευκαιρίες στην αγορά και σε λίγο με 20 χιλιάρικα θα προσφέρονται γκαρσονιέρες ρετιρέ, οπότε η δικιά σου θα βγει εκτός αγοράς και δεν θα πουληθεί ποτέ.
Δεν ξέρω αν σε απογοήτευσα, αλλά προσπάθησα να είμαι ειλικρινής στο ερώτημα που έθεσες.
θα συμφωνησω με τον Κιμωνα!!!!αμεση πωληση!!οσο λιγοτερα πλεον εχει κανεις τοσο καλυτερα!!!εχε υποψην σου οτι αν και κενη η γκαρσονιερα τρεχουν δημοτικα τελη,δημοτικοι φοροι,χαρατσι ΔΕΗ και ΤΑΠ!!!απο το 2014 θα γινει ενιαιος φορος ακινητου με αυξηση + τα κερατιατικα του Δημου τα οποια αν εχεις κοψει το ρευμα θα πληρωσεις με προσαυξηση 200%!!!!
ΑΓΑΠΟΥΛΑ???ΠΟΥΛΑ!!!
ΑΓΑΠΟΥΛΑ???ΠΟΥΛΑ!!!
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 41
- Πόντοι
- 366
Πουλα την ,αν βρεις κανεναν βεβαια..Καλα για 15000 μην περιμενεις να τα πιασεις.καλησπερα σας θα ηθελα μια γνωμη για το εξης.εχω μια υπογεια γκαρσονιερα ξενοικιαστη εδω και 2 μηνες 28 τ,μ.χρειαζεται επισκευη-βαψιμο.αν βαλω τα χρηματα που απαιτουνται καπου 2000 ευρω δεν ξερω αν θα ενοικιαστει ποσο σε ποιον.απο την αλλη να την πουλησω δεν πιστευω οτι θα επιανε πανω απο 15000 ευρω.οσο μενει ετσι πληρωνω παγια-κοινοχρηστα καπου 50 ευρω τον μηνα κατα μεσο ορο με το χαρατσι.οικονομικη αναγκη αμεση δεν εχω.περιμενει κανεις να καλυτερευσει η αγορα-ενοικιαση ακινητων η προσπαθει να πουλησει τωρα;
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 97
- Πόντοι
- 376
πουλα την οσο κανει...μην την σκοτωσεις...αλλιως επισκευη και προσπαθησε να την ενοικιασεις....πιστευεις οτι θα την νοικιασεις ευκολα αμα κανεις τις επισκευες?και πες οτι βρεις...θα πληρωνει ο νοικαρης? :Sκαλησπερα σας θα ηθελα μια γνωμη για το εξης.εχω μια υπογεια γκαρσονιερα ξενοικιαστη εδω και 2 μηνες 28 τ,μ.χρειαζεται επισκευη-βαψιμο.αν βαλω τα χρηματα που απαιτουνται καπου 2000 ευρω δεν ξερω αν θα ενοικιαστει ποσο σε ποιον.απο την αλλη να την πουλησω δεν πιστευω οτι θα επιανε πανω απο 15000 ευρω.οσο μενει ετσι πληρωνω παγια-κοινοχρηστα καπου 50 ευρω τον μηνα κατα μεσο ορο με το χαρατσι.οικονομικη αναγκη αμεση δεν εχω.περιμενει κανεις να καλυτερευσει η αγορα-ενοικιαση ακινητων η προσπαθει να πουλησει τωρα;
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 50
- Πόντοι
- 16
Δωστο σε ένα μεσιτικό και πούλα το όσο όσο...
50 ευρώ τον μήνα πάγια έξοδα;

600 καυτά ευρουλάκια τον χρόνο φεύγουν από την τσέπη σου χωρίς λόγο φίλε μου.
Με τα 15 χιλιάρικα σκέψου πόσες δουλειές θα κάνεις.
Η αγορά ακινήτου δεν θα φτιάξει ούτε σε 5 χρόνια. Εν τω μεταξύ θα σου έχουν φύγει απο την τσέπη 3 χιλιάρικα για χαρατσια και κοινοχρηστα....
Ύστερα από 5 χρόνια δεν θα σου δίνουν ούτε 10 χιλιάρικα για το ακίνητο αυτό.
Πούλα σήμερα και έτσι και βρεις τον πελάτη να σου δώσει τα 15 χιλιάρικα, να τον σκεπάζεις κάθε μέρα να μη σου κρυώσει, μέχρι να γίνει το συμβόλαιο.
Φιλικά.
;)
gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
ΘΕΟΣ!!Κάνε 30 τα πάκια με 3€ τη μέρα!!Θα θησαυρίσεις!!βαλε μεσα 20 πακιστανια την μερα με εισοδο 4 ευρω...ουτε επισκευες ουτε τπτ...αθηνα ειναι τυπε?
ναι στην αθηνα ειναιβαλε μεσα 20 πακιστανια την μερα με εισοδο 4 ευρω...ουτε επισκευες ουτε τπτ...αθηνα ειναι τυπε?
ναι στην αθηνα ειναι
Ποσο τη νοικιαζεις τυπε ετσι οπως ειναι, για αποθηκη.
α, και πες μας αν θες και σε ποια περιοχη, εστω περιπου...
txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.960
- Πόντοι
- 496
Πουλας, χωρις να σκοτωσεις, και εννοειται δε βαζεις ουτε ενα γιουρο απο τη τσεπη σου.
Ας το φτιαξει αυτος που 8α βρε8ει να το παρει και κοψε του και κατι για να μη λεει.
Δηλ. τι, να το ανακαινισεις και να περιμενεις αυτη την εποχη να βρεις καποιον να σου
αναγνωρισει τη δαπανη - κοπο?
Αστο δε παιζει ;)
Ας το φτιαξει αυτος που 8α βρε8ει να το παρει και κοψε του και κατι για να μη λεει.
Δηλ. τι, να το ανακαινισεις και να περιμενεις αυτη την εποχη να βρεις καποιον να σου
αναγνωρισει τη δαπανη - κοπο?

gmakro
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2012
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
Εχεις άκρες τυπε, να βαλουμε και καμια άλλη μάρκα???