Νέα

ενοικιαση ακινητου ή πωληση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alekos26
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 51
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alekos26

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Like
210
Πόντοι
21
καλησπερα σας θα ηθελα μια γνωμη για το εξης.εχω μια υπογεια γκαρσονιερα  ξενοικιαστη εδω και 2 μηνες 28 τ,μ.χρειαζεται επισκευη-βαψιμο.αν βαλω τα χρηματα που απαιτουνται καπου 2000 ευρω  δεν ξερω αν θα ενοικιαστει ποσο  σε ποιον.απο την αλλη να την πουλησω δεν πιστευω οτι θα επιανε πανω απο 15000 ευρω.οσο μενει ετσι πληρωνω παγια-κοινοχρηστα καπου 50 ευρω τον μηνα κατα μεσο ορο με το χαρατσι.οικονομικη αναγκη αμεση δεν εχω.περιμενει κανεις να καλυτερευσει η αγορα-ενοικιαση ακινητων η προσπαθει να πουλησει τωρα;

bull4cuck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
845
Πόντοι
366
καλησπερα σας θα ηθελα μια γνωμη για το εξης.εχω μια υπογεια γκαρσονιερα  ξενοικιαστη εδω και 2 μηνες 28 τ,μ.χρειαζεται επισκευη-βαψιμο.αν βαλω τα χρηματα που απαιτουνται καπου 2000 ευρω  δεν ξερω αν θα ενοικιαστει ποσο  σε ποιον.απο την αλλη να την πουλησω δεν πιστευω οτι θα επιανε πανω απο 15000 ευρω.οσο μενει ετσι πληρωνω παγια-κοινοχρηστα καπου 50 ευρω τον μηνα κατα μεσο ορο με το χαρατσι.οικονομικη αναγκη αμεση δεν εχω.περιμενει κανεις να καλυτερευσει η αγορα-ενοικιαση ακινητων η προσπαθει να πουλησει τωρα;

Αν θέλεις την γνώμη μου, πούλα την όσο πιο γρήγορα μπορείς. Κάνε της ένα συμμάζεμα, για να είναι πιο εμφανίσιμη (το ποσό που θα δώσεις, μάλλον θα το πάρεις πίσω στο τίμημα) και πούλα. Η ανάγκη του κόσμου για ρευστό έχει δημιουργήσει απίστευτες ευκαιρίες στην αγορά και σε λίγο με 20 χιλιάρικα θα προσφέρονται γκαρσονιέρες ρετιρέ, οπότε η δικιά σου θα βγει εκτός αγοράς και δεν θα πουληθεί ποτέ.
Δεν ξέρω αν σε απογοήτευσα, αλλά προσπάθησα να είμαι ειλικρινής στο ερώτημα που έθεσες.

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
θα συμφωνησω με τον Κιμωνα!!!!αμεση πωληση!!οσο λιγοτερα πλεον εχει κανεις τοσο καλυτερα!!!εχε υποψην σου οτι αν και κενη η γκαρσονιερα τρεχουν δημοτικα τελη,δημοτικοι φοροι,χαρατσι ΔΕΗ και ΤΑΠ!!!απο το 2014 θα γινει ενιαιος φορος ακινητου με αυξηση + τα κερατιατικα του Δημου τα οποια αν εχεις κοψει το ρευμα θα πληρωσεις με προσαυξηση 200%!!!!
ΑΓΑΠΟΥΛΑ???ΠΟΥΛΑ!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Πουλα την ,αν βρεις κανεναν βεβαια..Καλα για 15000 μην περιμενεις να τα πιασεις.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
πουλα την οσο κανει...μην την σκοτωσεις...αλλιως επισκευη και προσπαθησε να την ενοικιασεις....πιστευεις οτι θα την νοικιασεις ευκολα αμα κανεις τις επισκευες?και πες οτι βρεις...θα πληρωνει ο νοικαρης? :S

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
50
Πόντοι
16

Δωστο σε ένα μεσιτικό και πούλα το όσο όσο...

50 ευρώ τον μήνα πάγια έξοδα;  :new_shocked:

600 καυτά ευρουλάκια τον χρόνο φεύγουν από την τσέπη σου χωρίς λόγο φίλε μου.

Με τα 15 χιλιάρικα σκέψου πόσες δουλειές θα κάνεις.

Η αγορά ακινήτου δεν θα φτιάξει ούτε σε 5 χρόνια. Εν τω μεταξύ θα σου έχουν φύγει απο την τσέπη 3 χιλιάρικα για χαρατσια και κοινοχρηστα....

Ύστερα από 5 χρόνια δεν θα σου δίνουν ούτε 10 χιλιάρικα για το ακίνητο αυτό.

Πούλα σήμερα και έτσι και βρεις τον πελάτη να σου δώσει τα 15 χιλιάρικα, να τον σκεπάζεις κάθε μέρα να μη σου κρυώσει, μέχρι να γίνει το συμβόλαιο.

Φιλικά.

;)

idolent13

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
βαλε μεσα 20 πακιστανια την μερα με εισοδο 4 ευρω...ουτε επισκευες ουτε τπτ...αθηνα ειναι τυπε?

idolent13

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Mια χαρα τυπε...μια αγγελια ομονοια κ πλουτισες...αλλιως στο αγοραζω εγω αυριο 7000...ποια περιοχη τυπε?

prowler7

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Κριτικές
29
Like
177
Πόντοι
2.945
για κανενα στουντιακι ψαξτο να το νοικιασεις!!!ειναι τα μονα που πληρωνουν αφου εχουν κι εσοδα!!! :) :)

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
αμεση πωληση χωρις πολλα πολλα

idolent13

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
χωρισε το στη μεση τυπε...10 πακιστανια στο ενα ,αποθηκη για abidas στην αλλη...ξυπνανε,σακουλα στον ωμο και εξω για δουλεια...

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.960
Πόντοι
496
Πουλας, χωρις να σκοτωσεις, και εννοειται δε βαζεις ουτε ενα γιουρο απο τη τσεπη σου.
Ας το φτιαξει αυτος που 8α βρε8ει να το παρει και κοψε του και κατι για να μη λεει.
Δηλ. τι, να το ανακαινισεις και να περιμενεις αυτη την εποχη να βρεις καποιον να σου
αναγνωρισει τη δαπανη - κοπο? :2funny:Αστο δε παιζει ;)

idolent13

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
σιγα μην του πληρωσουν και χαρατσι ρε φιλε...τοση που ειναι η προσφορα στην αθηνα αν το αφησει οπως το λες 43.50ευρω θα ναι το ενοικιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom