Νέα

Ενοχλήθηκε το Κ.Κ.Ε που ο Καρατζαφέρης κυνήγησε Λαθρομετανάστη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
Σιγα τα καπιταλιστικα προιοντα!
ΜΠΑΜΙΕΣ διαφημιζει!

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
αντε παλι απο την αρχη
δεν ειμαι κομμουνιστης
απλα λεω οτι η Ελλαδα μας πριν απο 30 χρονια ηταν στον πατο απο σχεδον ολες τις αποψεις
οι κομμουνιστικες χωρες της κεντρικης Ευρωπης ειχαν κκαποιο επιπεδο(υγεια,παιδεια,ασφαλεια,κτλ) που εμεις δεν ειχαμε
ασφαλως ηταν αρρωστο το καθεστως γι αυτο κατερευσε

Μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα!!! Δεν συγκρινεις ομοια πραγματα....Παντως το επιπεδο ζωης της ελλαδος απο το 1967 εως το 1989 ηταν καλυτερο της  Ρουμανιας. Αλλωστε δεν φταινε οι ρουμανοι που καποιοι φαγανε το σχεδιο Μαρσαλ... και εννοω τους πλουτοκρατες της τοτε εποχης...λεφτα που αν διαχειριζονταν καταλληλα θα ηταν αλλιως τα πραγματα.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Μαλλον δεν καταλαβες τι εγραψα!!! Δεν συγκρινεις ομοια πραγματα....Παντως το επιπεδο ζωης της ελλαδος απο το 1967 εως το 1989 ηταν καλυτερο της  Ρουμανιας. Αλλωστε δεν φταινε οι ρουμανοι που καποιοι φαγανε το σχεδιο Μαρσαλ... και εννοω τους πλουτοκρατες της τοτε εποχης...λεφτα που αν διαχειριζονταν καταλληλα θα ηταν αλλιως τα πραγματα.
ναι
Ρουμανια Βουλγαρια και πανω απο ολα Αλβανια ηταν σχεδον τριτοκοσμικες

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Δεν τα φάγανε τα λεφτά οι πλουτοκράτες της εποχής, τα φάγαν τα bonus που πέρναν για τη κατάδωση αριστερών και μή. Άλλο ένα μεγάλο πακέτο χαμένο

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Δεν τα φάγανε τα λεφτά οι πλουτοκράτες της εποχής, τα φάγαν τα bonus που πέρναν για τη κατάδωση αριστερών και μή. Άλλο ένα μεγάλο πακέτο χαμένο

μαθε για Μποδοσακη ΚΑΙ το ρολο του....τα bonus καταδωσης δεν αποδεικνυονται απο καπου. Εκτος αν αναφερεσε σε πατερα πρωην βουλευτη του ΠΑ.ΣΟ.Κ που ηταν ταγματασφαλιτης....και αυτο το λεω διοτι ο αντικομμουνισμος ηταν κατι που το αποδεχοταν και ο κεντρωος χωρος με το σοφοκλη βενιζελο και γεωργιο παπανδρεου

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φίλοι μου καλό βράδυ. Δυό-τρεις παρατηρησούλες και από εμένα. Αναφορικά με το κυρίως θέμα και την ενέργεια του Καρατζαφέρη έχω να πω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος διακατέχεται από  τόσο μεγάλες ψηφοθηρικές τάσεις που υπάρχει περίπτωση να το σκηνοθέτησε κιόλας.  :2funny:
Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι εάν δεν είχε εξασφάλιση ότι εάν ρημάξει το αυτοκίνητό του θα έχει πολύ εύκολα άλλο ή εάν δεν είχε τόσο πολλά λεφτά ώστε να μην τον νοιάζει ειλικρινά να δόσει τα λεφτά για τις ενδεχόμενες επισκευές δεν θα το έκανε. Όπως και να έχει δεν φοβάται μη χάσει ψήφους αφού ο καταδιωκόμενος ήταν ξένος χωρίς δικαίωμα ψήφου. Πάντως είναι προτιμότερη αυτή η συμπεριφορά από το να παρεμποδίσεις την αστυνομία να κάνει αυτό που πρέπει. Δεν νομίζω κανείς σόφρων άνθρωπος να θέλει να κυκλοφορούν στο δρόμο άνθρωποι χωρίς άδειες οδήγησης και με ανασφάλιστοι.
Όσον αφορά στην επικράτηση του στρατού στον εμφύλιο, ακόμη και οι ίδιοι έχουν δηλώσει:"Ευτυχώς που χάσαμε.". Πάντως οι Σοβιετικοί διπλωμάτες χρησιμοποιούσαν την εμφύλια σύρραξη εδώ για να αποκομίσουν ωφέλη από τη μη υποστήριξή της.

Φυλήςυχος Πολίτης

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Φίλοι μου καλό βράδυ. Δυό-τρεις παρατηρησούλες και από εμένα. Αναφορικά με το κυρίως θέμα και την ενέργεια του Καρατζαφέρη έχω να πω ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος διακατέχεται από  τόσο μεγάλες ψηφοθηρικές τάσεις που υπάρχει περίπτωση να το σκηνοθέτησε κιόλας.  :2funny:
Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι εάν δεν είχε εξασφάλιση ότι εάν ρημάξει το αυτοκίνητό του θα έχει πολύ εύκολα άλλο ή εάν δεν είχε τόσο πολλά λεφτά ώστε να μην τον νοιάζει ειλικρινά να δόσει τα λεφτά για τις ενδεχόμενες επισκευές δεν θα το έκανε. Όπως και να έχει δεν φοβάται μη χάσει ψήφους αφού ο καταδιωκόμενος ήταν ξένος χωρίς δικαίωμα ψήφου. Πάντως είναι προτιμότερη αυτή η συμπεριφορά από το να παρεμποδίσεις την αστυνομία να κάνει αυτό που πρέπει. Δεν νομίζω κανείς σόφρων άνθρωπος να θέλει να κυκλοφορούν στο δρόμο άνθρωποι χωρίς άδειες οδήγησης και με ανασφάλιστοι.
Όσον αφορά στην επικράτηση του στρατού στον εμφύλιο, ακόμη και οι ίδιοι έχουν δηλώσει:"Ευτυχώς που χάσαμε.". Πάντως οι Σοβιετικοί διπλωμάτες χρησιμοποιούσαν την εμφύλια σύρραξη εδώ για να αποκομίσουν ωφέλη από τη μη υποστήριξή της.

Φυλήςυχος Πολίτης

ειναι και αυτη μια αποψη!να εταξε ο καρατζαφερης καμμια πορτοκαλαδα στο γεωργιανο να πρεχει μες στην αθηνα μεχρι να πεσει πανω του και να τον πιασει......

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
ειναι και αυτη μια αποψη!να εταξε ο καρατζαφερης καμμια πορτοκαλαδα στο γεωργιανο να πρεχει μες στην αθηνα μεχρι να πεσει πανω του και να τον πιασει......
μηπως σ αρεσει σαν αντρας ο καρατζαφερης; αυτο ειναι το προβλημα σου; ψαχνεις φωτογραφιες του σε εφημεριδες και σ αρεσει να εκσπερματωνεις πανω τους; πρεπει να σε αναβει πολυ!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ωχ θεε μου.. τι αλλο θα ακουσω αποψε..

τριζουν τα κοκκαλα του βελουχιωτη.. :-

Tommaso φυσικά δεν βγήκε από το μυαλό μου αυτό. Τάδε έφη Λ. Κύρκος το 2006. Για του λόγου μου το αληθές: Τα κομμάτια που είναι σχετικά με αυτά που λέω είναι προς το τέλος

Φυλήςυχος Πολίτης

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Ωχ θεε μου.. τι αλλο θα ακουσω αποψε..

τριζουν τα κοκκαλα του βελουχιωτη.. :-

τριζουν τα κοκκαλα του βελουχιωτη.. σημαινει οτι αυτος σχεδιασε τα οχυρα ρουπελ? ΑΥΤΟς ΝΙΚΗΣΕ τους ιταλους στην Αλβανια?Ποις ειναι βελουχιωτης, ο θεος? Μαλλον χαρις σε αυτον οι συμμαχοι εδωσαν τα Δωδεκάνησα στην Ελλαδα τ0 49...Αυτος αποφασησε να παμε με τους συμμαχους το 40 ενω ο Μεταξας υπεγραφε την Συνθηκη Ριμπεντρωφ-Μολοτωφ...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Tommaso φυσικά δεν βγήκε από το μυαλό μου αυτό. Τάδε έφη Λ. Κύρκος το 2006. Για του λόγου μου το αληθές: Τα κομμάτια που είναι σχετικά με αυτά που λέω είναι προς το τέλος

Φυλήςυχος Πολίτης

Eφημεριδα Καθημερινη. δημοσιογραφος παπαχελας. πρωταγωνιστης ο απογοητευμενος Κυρκος.

Δυστηχως υπαρχουν ανθρωποι ,και οι ανθρωποι εχουν αδυναμιες.

αυτο δεν εχει καμμια σχεση με την επανασταση.

η οποια δεν πετυχε γιατι παρολο που ειχαν την λαικη βαση και πλειοψηφια,

παρεδωσαν την εξουσια στους αλλους.

απο τα ιστορικα λαθη. ;)

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
μηπως σ αρεσει σαν αντρας ο καρατζαφερης; αυτο ειναι το προβλημα σου; ψαχνεις φωτογραφιες του σε εφημεριδες και σ αρεσει να εκσπερματωνεις πανω τους; πρεπει να σε αναβει πολυ!

Το θεμα ειναι εαν εσυ σε καθε ποστ που κανω δεν παιρνει σαφη θεση αλλα πετας εξυπναδες...πραγμα βεβαια που με συμφερεις..στην τελικη θα κρινει το αρθρο της επισημης εφημεριδα του Κ.Κ.Ε? Και καλο θα ειναι να εχεις το θαρρος να πεις σε ποια ταση της αριστερας ανηκεις και οχι να κρυβεσαι πισω απο μια γενικοτερη αριστερη φιλοσοφια....

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Eφημεριδα Καθημερινη. δημοσιογραφος παπαχελας. πρωταγωνιστης ο απογοητευμενος Κυρκος.

απο τα ιστορικα λαθη. ;)

Επειδή ήμουν σίγουρος ότι θα το πήγαινες κατά εκεί, ότι θα προσπαθούσες δηλαδή να αμφισβητήσεις το κύρος ή την αντικειμενικότητα του μέσου που δημοσιεύει, του δημοσιογράφου που παίρνει τη συνέντευξη, αλλά και του στελέχους που δηλώνει το "Ευτυχώς που χάσαμε", προχωρώ λίγο παρακάτω με την άδειά σου. Θα ήθελες πραγματικά να δεις να ηττάται ο Ελληνικός Στρατός και να εκγαθιδρύεται στην Ελλάδα κομμουνιστικό καθεστώς με όλα τα παρελκόμενά του; Σαν ιδεολογία σου αρέσει; Σε εκφράζει;

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

απο τα ιστορικα λαθη. ;)

εαν δεν βιαζω την λογικη τοτε ο ριζοσπαστης ηταν παρανομος και η κομμουνιστικη ιδεολογια δεν ειχε μεγιστο τροπο διαδωσης. Τοτε δεν υπηρχαν ραδιοφωνα και τηλεορασης για να διαδοθει το κομμουνιστικο ευαγγελιο στις πλατιες μαζες. Οπως και σημερα που ο κοσμος ακολουθει την προσωποπαγη Ν.Δ και το προσωποπαγες Παπανδρεικο ΠΑ.ΣΟ.Κ ετσι και τοτε ο κεντρωος χωρος ακολουθουσε τυφλα τον Σοφοκλη Βενιζελο και τον Γεωργιο Παπανδρεου. Εαν θυμαμε καλα ο Γεωργιος Παπανδρεου εγινε Πρωθυπουργος οικουμενικης κυβερνησης με την υποστηριξη της Δεξιας. Εαν αθροισουμε τα ποσοστα της δεξιας και του Κεντρου τοτε εχουμε 70% μη κομμουνιστες, τοτε για ποια κομμουνιστικη πλειοψηφια μου μιλας? ειχαμε μια λαικη μειοψηφια που ηθελε βιαιως να παρει την εξουσια... Δες ΚΑΙ την δηλωσεις του Γρηγορη Φαρακου που δεν εχει διαραφει απο το Κ.Κ.Ε (ΟΠΟΤΕ δεν μπορειτε να τον βγαλετε οπορτουνιστη) και ηταν και γραμματεας του Κ.Κ.Ε

. gr/default. asp?pid=46& ct=6&artId= 249911

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
TROBOCOP:

robocop.jpg

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96

Ενω ο αρχηγος που ανεχεται μια ταση του κομματος του να πηγαινει στα Σκοπια για ....ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ....ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
ο Καρατζαφερης δεν ειναι Μιζαδορος....

<<Σημειώνεται ότι το διάστημα 2002-2004, όπου αφορά εν μέρει η εξέταση, Υπουργός Μεταφορών ήταν ο κ.Βερελής, ο οποίος και παραιτήθηκε πριν από λίγο. Ο ίδιος δήλωσε πάντως πως όλες οι αποφάσεις ελήφθησαν διακομματικά, υπενθυμίζοντας ότι στην επιτροπή που αποφάσισε την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συμμετείχαν βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. ''Ξέρουν όλοι όσοι γνωρίζουν το θέμα ότι δεν είχα την παραμικρή ανάμειξη. Ότι οι αποφάσεις πάρθηκαν από διακομματική επιτροπή με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του ΣΥΝ,'' τόνισε, μεταξύ άλλων, στην παραίτησή του.>>

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Ενω ο αρχηγος που ανεχεται μια ταση του κομματος του να πηγαινει στα Σκοπια για ....ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ....ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
ο Καρατζαφερης δεν ειναι Μιζαδορος....

όχι δεν είναι...καραγκιόζης είναι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom