You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εννιάχρονη πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε τον εκπαιδευτή της στην σκοποβολη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Judge Dred89
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 232
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε και εγω ετσι πιστευωO Μπολντης πχ που ξερει ταε κβον ντο τυπε και ειναι καλα προπονημενος δε θα ειχε ποτε τετοιου ειδους προβληματα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Επισκέπτης
ενω εμεις που δεν εχουμε οπλα καθομαστε και μας σκοτωνουνε σαν κοτες..οι Αμερικανοι δεν ειναι βλακες που επιτρεπουν την οπλοφορια..ειναι θεμα προσωπικης ασφαλεια του καθενος
Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Τι έκανε ο μαλάκας ο εκπαιδευτής?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Το να πεσει δλδ καμμια αποβολη δια παντοs , στουs νταηδεs δεν παιζει???Η θα πρεπει το καθε παιδι να μαθαινει ολη την λιστα των πολεμικων τεχνων μπαs και φτασει στο απολυτηριο?
Tυπε αμα το πιτσιρικι πάει να παραπονεθει ομως θα του βγάλουν την λαδια οτι καρφώνει κοσμο και οτι ειναι ρουφιάνος ειδικα αν η παρέα με τους τραμπούκους έχει εδραιωθεί στο σχολειο τοτε ειναι ευκολο να πείσει και τους υπολοιπους / υπολοιπες οτι κανουν απλα ενα αστειάκι και ειναι άκακοι και τελικα ο πιτσιρικας ειναι ρουφιάνος παρα το αντιθετο. Ξέρεις τωρα σε μερικα κωλοσχολεια που έχει κωλοπαιδα τι γινεται.
Δεν ειπαμε να κάνει κάτι κακο απλα εκει που θα του έρθει ο άλλος να του τη βγει κανενα σπρωξιμο "φυγε φιλε τραβα σε κανεναν αλλον να κανεις το μαγκα... μη με ακουμπας δε γουσταρω" καμια λαβη στο χέρι να του το μαγκωσει λιγο ισα ισα να νιώσει ο αλλος οτι δεν τον παιρνει και θα δεις που αμα δει οτι δεν τον παιρνει θα σταματήσει.
Giorgos_Papadopoulos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 822
- Πόντοι
- 1.590
Αν του έδιναν ένα M249 οπλοπολυβόλο σε full auto με δίποδο πιο ασφαλές θα ήταν... πήγε ο άλλος και του έδωσε UZI σε full αυτόματος (ούτε καν κατά ριπάς) χωρίς κοντάκι και στεκόταν και δίπλα του αντί από πίσω. Τα 'θελε ο κώλος του.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Αν του έδιναν ένα M249 οπλοπολυβόλο σε full auto με δίποδο πιο ασφαλές θα ήταν... πήγε ο άλλος και του έδωσε UZI σε full αυτόματος (ούτε καν κατά ριπάς) χωρίς κοντάκι και στεκόταν και δίπλα του αντί από πίσω. Τα 'θελε ο κώλος του.
ψΗΛΈ δεν έχει σχέση το οπλο , αλλα το γεγονος οτι δεν τηρηθηκε τουλαχιστον ένας ..... οχι παραπανω ... ένας κανονας ασφαλειας οταν κρατας στο χέρι σου οπλο ειτε ειναι περιστροφο ειτε καραμπινα ειτε ουζι ειτε δεν ξερω και εγω τι. Εκτος του οτι το ουζι ειναι σκατο οπλο απο μονο του γιατι μπορει να ριξει και με τα κλειστρα πισω αν θυμαμαι καλα. Δεν σκοτωνουν τα οπλα αλλα οι ανθρωποι που χρησιμοποιούν τα οπλα. Τα οπλα απο μονα τους δεν κάνουν τιποτα.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Η 9χρονη τράβηξε την σκανδάλη, και από την εκπυρσοκρότηση το χέρι της στρέφεται στην κατεύθυνση που βρίσκεται ο εκπαιδευτής, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.
Πηγή: Εννιάχρονη πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε τον εκπαιδευτή της στην σκοποβολή με ένα ούζι [εικόνες & βίντεο] | Ειδήσεις και νέα με άποψη
Αυτο δεν γινεται ποτε. Δεν πρέπει να γινεται ποτε βασικά. Το όπλο δεν το στρέφεις ποτε εκτος του ασφαλους τομέα. Διαλέγεις εναν ασφαλή τομέα και το όπλο κοιταει προς τα εκει δεν το στρεφω ουτε προς τον εκπαιδευτη μου ουτε προς το συναδελφο μου ουτε προς το μερος μου γιατι εχω δει και τέτοια έχει ενας το όπλο πάει να τραβήξει τα κλειστρα και το όπλο κοιταει την κοιλιά του μια μλκια να γινει θα υπάρξει τραυματισμος ακομα και θάνατος.
Οποιον βλέπεις να το κάνει αυτο του παιρνεις το οπλο και τον κατσαδιάζεις κιολας. Ειναι άσχετος και θα προκαλέσει ατυχημα.
Πηγή: Εννιάχρονη πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε τον εκπαιδευτή της στην σκοποβολή με ένα ούζι [εικόνες & βίντεο] | Ειδήσεις και νέα με άποψη
Αυτο δεν γινεται ποτε. Δεν πρέπει να γινεται ποτε βασικά. Το όπλο δεν το στρέφεις ποτε εκτος του ασφαλους τομέα. Διαλέγεις εναν ασφαλή τομέα και το όπλο κοιταει προς τα εκει δεν το στρεφω ουτε προς τον εκπαιδευτη μου ουτε προς το συναδελφο μου ουτε προς το μερος μου γιατι εχω δει και τέτοια έχει ενας το όπλο πάει να τραβήξει τα κλειστρα και το όπλο κοιταει την κοιλιά του μια μλκια να γινει θα υπάρξει τραυματισμος ακομα και θάνατος.
Οποιον βλέπεις να το κάνει αυτο του παιρνεις το οπλο και τον κατσαδιάζεις κιολας. Ειναι άσχετος και θα προκαλέσει ατυχημα.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
o boltemort πρεπει να εχει φαει πολυ φαπα στο σχολειο τυπε
Γιατι το λες αυτο ρε φιλε? Το ξερεις προσωπικα το παιδι? Που το βγαλες αυτο το συμπερασμα ετσι αβιαστα?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
τυπε και εγω ετσι πιστευω
Φιλε αν ξερεις μια πολεμικη τεχνη οκ δε τη χρησιμοποιεις εναντιον αλλων αλλα απο την αλλη δεν σε πειραζει κανεις. Πιστευω δεν ειναι μεμπτο να τη χρησιμοποιησεις για αυτοαμυνα. Ο Μπολντης πιστευω ηταν σωστος σε αυτο το θεμα. Ηξερε πως να χειριστει τη γνωση του
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
άθλημα κ παπαριεςH σκοποβολη ειναι ένα αθλημα χωρις οριο ηλικιας. Το γεγονος οτι κάποιοι πιάνουν όπλα ενω δεν ξέρουν να τα χειριζονται ή δεν τους δειχνουν πως να τα χειριστουν ειναι το προβλημα.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Η 9χρονη τράβηξε την σκανδάλη, και από την εκπυρσοκρότηση το χέρι της στρέφεται στην κατεύθυνση που βρίσκεται ο εκπαιδευτής, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.
Ακριβως αυτο ειναι βασικος και απαραβατος κανονας ασφαλειας. Που αν δε τηρηθει οι επιπτωσεις ειναι αρκετα δυσαρεστες
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
άθλημα κ παπαριες
Eσυ τωρα τι θες και χωνεσαι? Μπορεις να τζασεις σε παρακαλω πολυ?
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αφού με παρακαλεις πολύ..Eσυ τωρα τι θες και χωνεσαι? Μπορεις να τζασεις σε παρακαλω πολυ?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
άθλημα κ παπαριες
Ασε τις βλακειες η σκοποβολη ειναι ολυμπιακο άθλημα.