Νέα

Εννιάχρονη πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε τον εκπαιδευτή της στην σκοποβολη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Judge Dred89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 232
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vilabong

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
0
οι ανθρωποι το παιζουν νταβατζηδες ολης της ανθρωποτητας.μαθαινουν σε 9χρονα να πυροβολουν με ουζι.ελεος

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
μετα μας φαινεται παραξενο που 16χρονα μπαιουνε μεσα στην ταξη των σχολειων τους και γαζωνουν οσους βρουνε μπροστα τους...

Επισκέπτης
ενω εμεις που δεν εχουμε οπλα καθομαστε και μας σκοτωνουνε σαν κοτες..οι Αμερικανοι δεν ειναι βλακες που επιτρεπουν την οπλοφορια..ειναι θεμα προσωπικης ασφαλεια του καθενος

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
153
Πόντοι
16
Τι έκανε ο μαλάκας ο εκπαιδευτής?  :think:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το να πεσει δλδ καμμια αποβολη δια παντοs , στουs νταηδεs δεν παιζει???Η θα πρεπει το καθε παιδι να μαθαινει ολη την λιστα των πολεμικων τεχνων μπαs και φτασει στο απολυτηριο?

Tυπε αμα το πιτσιρικι πάει να παραπονεθει ομως θα του βγάλουν την λαδια οτι καρφώνει κοσμο και οτι ειναι ρουφιάνος ειδικα αν η παρέα με τους τραμπούκους έχει εδραιωθεί στο σχολειο τοτε ειναι ευκολο να πείσει και τους υπολοιπους / υπολοιπες οτι κανουν απλα ενα αστειάκι και ειναι άκακοι και τελικα ο πιτσιρικας ειναι ρουφιάνος παρα το αντιθετο. Ξέρεις τωρα σε μερικα κωλοσχολεια που έχει κωλοπαιδα τι γινεται.

Δεν ειπαμε να κάνει κάτι κακο απλα εκει που θα του έρθει ο άλλος να του τη βγει κανενα σπρωξιμο "φυγε φιλε τραβα σε κανεναν αλλον να κανεις το μαγκα... μη με ακουμπας δε γουσταρω" καμια λαβη στο χέρι να του το μαγκωσει λιγο ισα ισα να νιώσει ο αλλος οτι δεν τον παιρνει και θα δεις που αμα δει οτι δεν τον παιρνει θα σταματήσει.

Giorgos_Papadopoulos

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
822
Πόντοι
1.590
Αν του έδιναν ένα M249 οπλοπολυβόλο σε full auto με δίποδο πιο ασφαλές θα ήταν... πήγε ο άλλος και του έδωσε UZI σε full αυτόματος (ούτε καν κατά ριπάς) χωρίς κοντάκι και στεκόταν και δίπλα του αντί από πίσω. Τα 'θελε ο κώλος του.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αν του έδιναν ένα M249 οπλοπολυβόλο σε full auto με δίποδο πιο ασφαλές θα ήταν... πήγε ο άλλος και του έδωσε UZI σε full αυτόματος (ούτε καν κατά ριπάς) χωρίς κοντάκι και στεκόταν και δίπλα του αντί από πίσω. Τα 'θελε ο κώλος του.

ψΗΛΈ δεν έχει σχέση το οπλο , αλλα το γεγονος οτι δεν τηρηθηκε τουλαχιστον ένας ..... οχι παραπανω ... ένας κανονας ασφαλειας οταν κρατας στο χέρι σου οπλο ειτε ειναι περιστροφο ειτε καραμπινα ειτε ουζι ειτε δεν ξερω και εγω τι. Εκτος του οτι το ουζι ειναι σκατο οπλο απο μονο του γιατι μπορει να ριξει και με τα κλειστρα πισω αν θυμαμαι καλα. Δεν σκοτωνουν τα οπλα αλλα οι ανθρωποι που χρησιμοποιούν τα οπλα. Τα οπλα απο μονα τους δεν κάνουν τιποτα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Η 9χρονη τράβηξε την σκανδάλη, και από την εκπυρσοκρότηση το χέρι της στρέφεται στην κατεύθυνση που βρίσκεται ο εκπαιδευτής, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Πηγή: Εννιάχρονη πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε τον εκπαιδευτή της στην σκοποβολή με ένα ούζι [εικόνες & βίντεο] | Ειδήσεις και νέα με άποψη
Αυτο δεν γινεται ποτε. Δεν πρέπει να γινεται ποτε βασικά. Το όπλο δεν το στρέφεις ποτε εκτος του ασφαλους τομέα. Διαλέγεις εναν ασφαλή τομέα και το όπλο κοιταει προς τα εκει δεν το στρεφω ουτε προς τον εκπαιδευτη μου ουτε προς το συναδελφο μου ουτε προς το μερος μου γιατι εχω δει και τέτοια έχει ενας το όπλο πάει να τραβήξει τα κλειστρα και το όπλο κοιταει την κοιλιά του μια μλκια να γινει θα υπάρξει τραυματισμος ακομα και θάνατος.

Οποιον βλέπεις να το κάνει αυτο του παιρνεις το οπλο και τον κατσαδιάζεις κιολας. Ειναι άσχετος και θα προκαλέσει ατυχημα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν υπάρχει καμία λογική στο γεγονός ενός εννιαχρονου που μαθαίνει σκοποβολή

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
H σκοποβολη ειναι ένα αθλημα χωρις οριο ηλικιας. Το γεγονος οτι κάποιοι πιάνουν όπλα ενω δεν ξέρουν να τα χειριζονται ή δεν τους δειχνουν πως να τα χειριστουν ειναι το προβλημα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τυπε και εγω ετσι πιστευω :rockon:

Φιλε αν ξερεις μια πολεμικη τεχνη οκ δε τη χρησιμοποιεις εναντιον αλλων αλλα απο την αλλη δεν σε πειραζει κανεις. Πιστευω δεν ειναι μεμπτο να τη χρησιμοποιησεις για αυτοαμυνα. Ο Μπολντης πιστευω ηταν σωστος σε αυτο το θεμα. Ηξερε πως να χειριστει τη γνωση του

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
H σκοποβολη ειναι ένα αθλημα χωρις οριο ηλικιας. Το γεγονος οτι κάποιοι πιάνουν όπλα ενω δεν ξέρουν να τα χειριζονται ή δεν τους δειχνουν πως να τα χειριστουν ειναι το προβλημα.
άθλημα κ παπαριες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η 9χρονη τράβηξε την σκανδάλη, και από την εκπυρσοκρότηση το χέρι της στρέφεται στην κατεύθυνση που βρίσκεται ο εκπαιδευτής, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Πηγή: Εννιάχρονη πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε τον εκπαιδευτή της στην σκοποβολή με ένα ούζι [εικόνες & βίντεο] | Ειδήσεις και νέα με άποψη
Αυτο δεν γινεται ποτε. Δεν πρέπει να γινεται ποτε βασικά. Το όπλο δεν το στρέφεις ποτε εκτος του ασφαλους τομέα. Διαλέγεις εναν ασφαλή τομέα και το όπλο κοιταει προς τα εκει δεν το στρεφω ουτε προς τον εκπαιδευτη μου ουτε προς το συναδελφο μου ουτε προς το μερος μου γιατι εχω δει και τέτοια έχει ενας το όπλο πάει να τραβήξει τα κλειστρα και το όπλο κοιταει την κοιλιά του μια μλκια να γινει θα υπάρξει τραυματισμος ακομα και θάνατος.

Οποιον βλέπεις να το κάνει αυτο του παιρνεις το οπλο και τον κατσαδιάζεις κιολας. Ειναι άσχετος και θα προκαλέσει ατυχημα.

Ακριβως αυτο ειναι βασικος και απαραβατος κανονας ασφαλειας. Που αν δε τηρηθει οι επιπτωσεις ειναι αρκετα δυσαρεστες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom