Νέα

Eνδιαφέρον για μπουρδελοπάρτυ!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Αγαπητοί συνμπουρδελιάρηδες μάζευα λεφτά καιρό τώρα για τα προσεχώς γενέθλια μου(επιτέλους βρήκα και ερημικό χώρο που δεν θα υπάρχει πρόβλημα :cheesy:) τα οποία θα ήθελα να τα εορτάσω κάπως special(αντροπαρέα στο σπίτι και κάποια επαγγελματία)!!! ;)
Το πρόγραμμα θα το ήθελα με κάποιο στριπτίζ για όλους από την κόπελα και μετά ιδιάιτερη περιποίηση μαζί μου :knockinb:!!! :grin:
Ακούω προτάσεις και αναμενόμενο κατά προσέγγιση κόστος(με pm ή χωρίς αν δεν υπάρχει πρόβλημα)!!! :cheesy:
Σύμφωνα με έναν ίσως λανθασμένο υπολογισμό μου το κόστος θα ανέλθει γύρω στα 400-500euro(100-150euro το στριπτίζ :tits2: και 250-300 euro το  :fuck1: with me) ή κάνω λάθος;;;!!! :think: :S
Προσωπικά σκέφτομαι κάποια στριπτιτζού(σε κανένα ρεπό της γιατί μέσω μαγαζιού τζίφος,το έψαξα).Προτείνετε καμία,όνομα και σε ποιο μαγαζί δουλεύει,δυστυχώς μιλάμε για Θεσσαλονίκη :(!!!
Υ.Γ.Να αναφέρω οτί δεν είμαι μπάτσος :police:,να μην το αναφέρω δεν ξέρω αν έχει σημασία!!! :2funny: :2funny: :2funny:

:helpplea: :helpplea: :helpplea:

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Για να σας προλλάβω είχα ανοίξει και ένα θέμα για διατάραξη κοινής ησυχίας και οι κυρώσεις,κάτι τέτοια τελοσπάντων!!! :grin:
Ο χώρος επιτέλους βρέθηκε και δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Καλά αν τσοντάρει και κανένας άλλος θα γίνει ωραία φάση!!! :dancing:
Υ.Γ.Μπορώ να πω οτί αυτό το θέμα αν δεν υπάρχει ήδη μπορεί να εξελιχθεί σε έναν καλό οδηγό!!! ;)

Συγγνώμη για την ταλαιπορία της διαγραφής η συγχώνευσης αν έχει ήδη παίξει κάτι παρόμοιο(έριξα μία παιταχτή ματία και δεν βρήκα κάτι)!!!

aidiodoulos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χρόνια σου πολλά φίλε μου! Να τα εκατοστήσεις, πάντα τέτοια!!! :)

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16

mlion164

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αν και περασαν τα γεννεθλια του φιλου για καποιον αλλο εχω την ιδεα την οποια πηγα να την πραγματοποιησω αλλα εκαναν πισω οι φιλοι του κουμπαρου μου.λοιπον ενοικιαση κοτερο το οποιο βγαινει στα 1000ε δηλ 100 ευρο τον καθενα γιατι ειμασταν 10 και απο 50 εως 100 ευρο το ατομο για πουτανες.εχω και τηλ για το κοτερο και φωτο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom