Νέα

Ένας Νέγρος αναπτύσσεται πάνω μου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teLXiNa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 180
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

θάνατος

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
5
Πόντοι
6
τελικά ο συνάδελφος που έβγαλε το ''νέγρο'' πηγέ σε γιατρό, έχουμε καθόλου νέα,

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Αυτα ειναι τα παρασημα....

Συνημμένα

• Dharma-moutza.png
    Dharma-moutza.png
    50,3 KB · Εμφανίσεις: 26
  • decaward2.jpg
    decaward2.jpg
    21,2 KB · Εμφανίσεις: 21

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Χθες το βράδυ έχοντας ξεντυθεί για μπάνιο και έχοντας κάτσει στη λεκάνη για χοντρό, ψηλάφισα την περιοχή μου, δεξιό μπούτι, στη χαραμάδα με το δεξί μου όρχι και εντόπισα αυτό:

v96Dp.jpg

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙ ΣΑΣ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑΝΑΙ HPV

Να σημειώσω οτι ήμουν άρρωστος χθες, με πυρετό 38 σε κάποια φάση. Δεν νομίζω να υπήρχε 2-3 μέρες πριν αυτό πάνω μου και να μην το είχα εντοπίσει.

Φυσικά θα κλείσω ραντεβού με δερματολόγο απλά θέλω μια πρώτη γνώμη
ελια πρεπει να ναι φιλος...τα κονδυλωματα ειναι αλλιως ...πανε στο γιατρο κι ασε τα σαιτ...

ΟΠΑ ΛΑΘΟΣ ,αμα λες οτι εγινε ξαφνικα παιζει να ναι και κονδυλωμα ,οπως και να χει στο γιατρο...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
παιδια αυτος ο τυπος με το κονδυλωμα θα πεθανει τωρα ε?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Η νεκρώσιμη ακολουθία είναι ποίημα του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους υμνογράφους της Εκκλησίας αλλά και ένας από τους σπουδαιότερους θεολόγους όλων των εποχών. Η νεκρώσιμη ακολουθία αποτελεί την συμπύκνωση, με ανυπέρβλητο ποιητικό τρόπο, της χριστιανικής διδασκαλίας περί του θανάτου και της ζωής. "Όντως φοβερότατον το του θανάτου μυστήριο" γράφει ο Άγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός. Αλλά το φαινόμενο του θανάτου είναι μυστήριο, όσο μυστήριο είναι και το φαινόμενο της ζωής. Είναι γνωστά τα υπαρξιακά ερωτήματα "γιατί υπάρχουμε, από πού ξεκινάμε, που πηγαίνουμε". Ο χαρακτήρας της νεκρώσιμης ακολουθίας είναι διφυής. Από τη μια τονίζεται η ματαιότητα των εγκοσμίων και η μηδαμινότητα του ανθρώπου. Όμως ο τάφος αναδίδει την αληθινότητα του όντος. Δηλαδή το γεγονός του θανάτου βοηθεί τον άνθρωπο να έλθει σε αυτοσυναίσθηση και αυτογνωσία. Η συμφιλίωση με το θάνατο είναι δείγμα μεγάλης σοφίας και αυτό είναι πράγμα δύσκολο. Με το θάνατο ραγίζει βέβαια η καρδιά του ανθρώπου, και αυτού ακόμη του πιστού, όμως δεν κυριεύει την ψυχή του η απελπισία. Διότι, όπως λέει και ο Απόστολος Παύλος, οι Χριστιανοί δεν είναι όπως και οι λοιποί "οι μή έχοντες ελπίδα". Το γεγονός της Αναστάσεως είναι αυτό που συνέχει τον πιστό. Ο άγιος από αυτή τη ζωή βιώνει εμπειρικά το γεγονός της Αναστάσεως και αυτό είναι που δίνει την άλλη διάσταση στη νεκρώσιμη ακολουθία. "Ο θάνατός Σου Κύριε αθανασίας γέγονε πρόξενος". "Μακαρία η οδός, ή πορεύει σήμερον, ότι ητοιμάσθη σοι τόπος αναπαύσεως". Τα λόγια αυτά απευθύνονται στο νεκρό και ψάλλονται στον χαρμόσυνο τρίτο ήχο. Το σώμα θα εναποτεθεί στο μνήμα αλλά η ψυχή θα εξακολουθεί να ζει και μετά τη νέκρωση του σώματός της.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι αν κάποιος πεθάνει κατά τη διάρκεια της Διακαινήσιμης εβδομάδας, η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεσθεί μέσα στο κλίμα της αναστάσιμης χαράς. Αντί των νεκρωσίμων ιδιομέλων ψάλλονται οι καταβασίες του Πάσχα και το εξαποστειλάριον "Σαρκί υπνώσας ως θνητός", αντί δε του "Δεύτε τελευταίον ασπασμόν", ψάλλεται το "Αναστάσεως ημέρα".

:rockon: :2funny: :rockon: :2funny: :rockon: :2funny:

:priest:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Στο γιατρο  και γρηγορα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Τωρα  .....ησυχασε :grin: :grin: :grin: :grin:

colonos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Θήλωμα είναι. Οφείλεται στον ιό ΗΡV. Δεν είναι τίποτα. Πήγαινε σε ένα δερματολόγο. Μπορεί να μη χρειαστεί καν να το αφαιρέσεις αν δεν έχεις και αλλού.

OP
OP
teLXiNa

teLXiNa

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Εν τω μεταξυ ο φιλος με την αρχικη ερωτηση εξαφανιστηκε. Προφανως γκουγκλαρει τα κονδυλωματα.

In fact διαβάζω το thread και γελάω σαν μαϊμού

εντιτ: προς τον παθοντα: οπωσδηποτε σημερα στο δερματολογο....εχω ενα μικρο ενδιασμο για το αν ειναι τελικα κονδυλωμα, το χρωμα λιγο με μπερδευει....  αναμενουμε νεα σου...

Θήλωμα είναι. Οφείλεται στον ιό ΗΡV. Δεν είναι τίποτα. Πήγαινε σε ένα δερματολόγο. Μπορεί να μη χρειαστεί καν να το αφαιρέσεις αν δεν έχεις και αλλού.

Το μεσημέρι έψαξα να κλείσω ραντεβού στο συγγρό αλλά είδα οτι δεν συνεργάζεται με το τετραψήφιο που καλείς για να κλείσεις ραντεβού φωνητικά. Το τηλέφωνο του συγγρού για ραντεβού λειτουργεί Δε-Παρ μέχρι τις 14:00 και δεν το πρόλαβα.

Απ'ότι ξέρω έχει 24ωρη εφημερία και λέω να πάω να με δει ένας γιατρός να μου πει μια δυο λέξεις να ξέρω κάτι επίσημα. Βέβαια ακούω οτι θα περιμένω αρκετές ώρες αναμονή και παίζει να μου πουν και κλείσε ραντεβού χωρίς να το δει κανείς.

Απ'την άλλη δεν ξέρω πόσες μέρες μετά θα μου κλείσουν ραντεβού την Δευτέρα αν πάρω τηλ για ραντεβού στο συγγρό.

Σκέφτομαι για εξωτερικό ιατρείο αλλά είναι η επίσκεψη... Anyway αν έχετε κάποιον καλό γιατρό να μου προτείνετε ειδικά από κέντρο Αθήνα στείλτε μου ένα ξερό pm να δω τι θα κάνω

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
οχι ρε...πρωτα σου κοβουν τ αρχιδια χωρις αναισθησια και μετα το μπουτσο...μετα πεθαινεις
αυτο ειναι το κακο με τα καρκινικα κονδυλωματα σου κοβουν αλλα μελη που χρειαζεσαι!

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
οταν ξυριζεστε μην πατε να γαμησετε μετα απο 2 μερεσ οι ποροι ειναι ανοιχτοι και ποτιζουν τα υγρα εκει την πατανε οι πιο πολλυ

σωστος,ασε που μπορει να εχεις κοπει σε καποιο σημειο χωρις να το καταλαβεις και τα πραγματα 8α γινουν ακομα πιο επικυνδηνα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
μετά από μια μέρα είναι ακόμα ανοιχτοί οι πόροι; :think:
Χόλι κραπ

OP
OP
teLXiNa

teLXiNa

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Μόλις γύρισα από συγγρό

Δεν είχε ούτε τρελή ουρά, ούτε χάλια κόσμο. Ακόμη και γονείς με παιδάκια ήταν

Η εξέταση έδειξε οτι είναι ΕΛΙΑ

:humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg: :humpleg:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μόλις γύρισα από συγγρό

Χαιρομαι πολυ για σενα φιλε, αλλα ειναι δυνατον μια ελια να δημιουργηθηκε σε λιγες μερες, οπως μας ειπες??

colonos

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Καλά έκανες και πήγες στο νοσοκομείο. Για θήλωμα το πέρασα γιατί είχα και εγώ κάτι παρόμοιο.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Μόλις γύρισα από συγγρό

να ραντισεις για δακο. ειναι η εποχη του τωρα...

OP
OP
teLXiNa

teLXiNa

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρομαι πολυ για σενα φιλε, αλλα ειναι δυνατον μια ελια να δημιουργηθηκε σε λιγες μερες, οπως μας ειπες??

Λογικά όχι, που σημαίνει οτι είχε περισσότερες μέρες ίσως και μήνα και δεν το είχα προσέξει; Ήταν μικρότερη; Δεν ξέρω

Πάντως είναι ελιά, το διπλοτσεκάρισαν οι γιατροί πήγα και κοντά στον φακό να ζουμάρουν, μου είπαν απλά δν το είχα προσέξει

Η σύμπτωση με την ανακάλυψη σε συνδιασμό με τον πυρετό με ανησύχησε

Είναι άκακος ο nigga man τελικά

Βέβαια το ξανακοιτάω και το ξανακοιτάω, έχει κάτι το άρρωστο σαν όψη για ελιά. Τι να πω.. Ίσως το γράψω εκεί πιο δίπλα, ή να πάω και σε έναν 2ο δερματολόγο για confirmation

Επισκέπτης
Ακομα κι ενας άσχετος μπορουσε να δει οτι αυτο το πραμα ειναι ελιά αλλα φενεται οτι μερικοι εχετε μανια καταδιοξεως με τα κονδιλοματα κι οτι δειτε κονδιλομα το βαφτιζετε. αμα δεν ξερετε τουλαχιστον μη μιλατε και τρομαζετε τον κοσμο χωρις λογο  :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ακομα κι ενας άσχετος μπορουσε να δει οτι αυτο το πραμα ειναι ελιά αλλα φενεται οτι μερικοι εχετε μανια καταδιοξεως με τα κονδιλοματα κι οτι δειτε κονδιλομα το βαφτιζετε. αμα δεν ξερετε τουλαχιστον μη μιλατε και τρομαζετε τον κοσμο χωρις λογο  :jerking:

Ενω εσυ που εισαι σχετικος, αν σου πουν οτι αυτο δεν υπηρχε πριν δυο τρεις μερες, θα παει το μυαλο σου στην ελια. Αν ελεγες χθες οτι ειναι ελια, θα σε παραδεχομουν. Τωρα εισαι μετα χριστον προφητης. Αρα οτι κι αν πεις ειναι ανευ σημασιας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom