Νέα

Eνας χρόνος χωρίς τον Αλέξανδρο/ Μαράου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σε λίγες μέρες θα έχει περάσει ένας χρόνος που μετακόμησε σε άλλη γειτονία ο Αλέξανδρος.

Στις 12/3/2009 ύστερα από πολύ σύντομη μάχη με την επάρετο ασθένια ο Αλέξανδρος, κοιμήθηκε αφήνοντας πίσω του πολλόυς ανθρώπους που τον αγάπησαν.

Ας θυμηθούμε -εμεις οσοι τον γνωρίσαμε από κοντά ή από το διαδίκτιο- στιγμές που ζήσαμε με τον Αλέξανδρο.
Η μνήμη είναι ιερή και το να μνημονευουμε είναι μια μορφή προσευχής.

ΥΓ. Το σκέφτηκα πολύ να ανοίξω το θρεντ στο μπουρδέλα, αφού δυστηχώς υπάρχουν καποιοι σκατοψυχοι εδώ μεσα, αλλά οι φίλοι του ΜΑράου ειναι πολύ περισσότεροι

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18

MSN-Emoticon-sad-182.gif

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Σε λίγες μέρες θα έχει περάσει ένας χρόνος που μετακόμησε σε άλλη γειτονία ο Αλέξανδρος.

Στις 12/3/2009 ύστερα από πολύ σύντομη μάχη με την επάρετο ασθένια ο Αλέξανδρος, κοιμήθηκε αφήνοντας πίσω του πολλόυς ανθρώπους που τον αγάπησαν.

Ας θυμηθούμε -εμεις οσοι τον γνωρίσαμε από κοντά ή από το διαδίκτιο- στιγμές που ζήσαμε με τον Αλέξανδρο.
Η μνήμη είναι ιερή και το να μνημονευουμε είναι μια μορφή προσευχής.

ΥΓ. Το σκέφτηκα πολύ να ανοίξω το θρεντ στο μπουρδέλα, αφού δυστηχώς υπάρχουν πολλοί σκατοψυχοι εδώ μεσα, αλλά οι φίλοι του ΜΑράου ειναι πολύ περισσότεροι

Τρικαρδε τελικα εσυ πρεπει να εικαι και ΠΟΛΥ φιλος για να
κανεις μια τετοια κινηση... και ΕΥΓΕ ΣΟΥ !!!!!

Ηταν τιμη μου που τον γνωρισα εστω και φευγαλεα και θα τον ευχαριστω σε ολη μου την ζωη....
Που με εκανε να ανοιξω οριζοντες οσον αφορα τις γνωριμιες στο νετ !!!
Ηταν ο Ανθρωπος που με φωναξε στο σπιτι του οντας αγνωστος εγω...
Και αυτος που με ενθαρυνε να βαλω ενα προσωπο σε καθε νικ που απευθυνθηκα εδω στο νετ οπως ακριβως μου ειπε τοτε...

Δεν εχω μετανοιωσει για καμια γνωριμια απο το νετ κι αυτο γιατι αυτος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ
με εκανε να κατανοησω οτι πισω απο καθε νικ ΥΠΑΡΧΕΙ μια ψυχη που περιμενει να ακουστει......
θελω να ευχαριστησω κι ΕΣΕΝΑ για το οτι ΕΣΥ ησουν αυτος που μου εμαθε το τσατ και ετσι μπορω να επικοινωνω με μερικους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
βλεπεις εχω και την κουφαμαρα που δεν μου επιτρεπει πολλα πολλα σε κατ' ιδιαν επικοινωνια...

Αιωνια του η μνημη σε αυτους που τον αγαπησαν οπως ηταν και ηταν πολυ γλυκος ανθρωπος (οι τρεις συναντησεις μας αυτο μου εδειξαν

Ας αναπαυεται εκει που βρισκεται .....

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Όνομα:  Marauder
Αξίωμα: Ανώτερος
Ημερομηνία εγγραφής: 18/04/08, 19:07
Τελευταία σύνδεση: 06/03/09, 11:11

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν ειχα την τιμη να τον γνωρισω αλλα μονο καλα λογια εχω ακουσει γι΄αυτον.

Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που τον σκεπαζει και να ειναι αναπαυμενη η ψυχη του.

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Ηταν τιμη μου που τον γνωρισα εστω και φευγαλεα και θα τον ευχαριστω σε ολη μου την ζωη....
Και αυτος που με ενθαρυνε να βαλω ενα προσωπο σε καθε νικ που απευθυνθηκα εδω στο νετ οπως ακριβως μου ειπε τοτε...

Αιωνια του η μνημη σε αυτους που τον αγαπησαν οπως ηταν και ηταν πολυ γλυκος ανθρωπος (οι τρεις συναντησεις μας αυτο μου εδειξαν

Ας αναπαυεται εκει που βρισκεται .....

Ενα ΕΥΓΕ σε σένα φίλε μου που με την ειληκρίνια σου μας έχεις κερδισει όλους.

Ο Αλέξανδρος ηταν ΑΝΘΡΩΠΟΣ (με όλα τα γράμματα κεφαλαία)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Αιωνία η μνήμη του !!!

ο μαραουντερ-αλεξανδρος ηταν ενας ανθρωπος με καρδια μικρου παιδιου !!!!

εχω συγκινηθει αυτη την στιγμη.

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Τον Αλέξανδρο τον γνώριζα από το 1992.

Χαθήκαμε χωρίς να υπάρξει καμια παρεξήγηση.

Βρεθήκαμε στο τσατ ρουμ του Μπουρδέλα.

Είχε πλάκα το ξαναντάμωμα μας. Ένα παράξενο ένστικτο με έκανε να τον θυμηθώ. Φυσικά συνηγωρούσαν και κάποια αληθινά στοιχεία. Του είπα ευθεόως ότι τον αναγνώρισα.

Μιλάγαμε άλλωστε και την ίδια γλώσσσα ως Κορφιάτες.
Μου αρνήθηκε ότι με ξέρει και αρχισε να μου ρίχνει παραπλανητικά στοιχεία.
Με κάλεσε στην αετοφωλία του και αφού μου έδωσε διευθυνση κλπ δεν είπε το ονομα στο κουδούνι.
Φυσικά και το βρήκα αμέσως.

Με υποδεχτικε με το μεγάλο του χαμόγελο και σκάσαμε στα γέλια αμέσως

"Βρε μινάρα - μου είπε- είσαι πολύ γατόνι"

Δυστηχώς όμως ύστερα  από κανενα τετραμηνο "αλλαξε γειτονιά" (μετακόμησε για πάνω)
Τον Αλέξανδρο τον εκτιμησα παρα πολύ στο δευτερο συναπάντημα μας (στο πρώτο το '92 ήμουνα λίγο ανώριμος)

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Δεν τον γνωρισα ποτε......
Aλλα απ'οτι εμαθα αυτος ηταν ο πρωτος που εκανε την αρχη
για τις συναντησεις μας..... με τις θρυλικες "παρτουζες" που διοργανωνε......

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Δεν τον γνωρισα ποτε......
Aλλα απ'οτι εμαθα αυτος ηταν ο πρωτος που εκανε την αρχη
για τις συναντησεις μας..... με τις θρυλικες "παρτουζες" διοργανωνε......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι υπήρξε μεγάλος "παρτουζίαρης"

Μόνο΄με συμμετοχή πολλών/ες το απολάμβανε.................

Αντε να διοργανόσουμε καμία παρτούζα στην μνήμη του

OP
OP
T

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Με επίτιμο προσκεκλημένο τη Τζούλια. :2funny:

Μπα δεν νομίζω οτι θα ήθελε κάτι τέτοιο

Καλή παρέα και ομορφες γυναικίες παρουσίες (οχι αναγκαστικά τύπου Τσουλας - ουπς σορρυ Τζούλιας)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι υπήρξε μεγάλος "παρτουζίαρης"

Μόνο΄με συμμετοχή πολλών/ες το απολάμβανε.................

Μην τα πετας ετσι αποτομα αυτα βρε συ .....

κοντεψε να μου βγει το ποπ κορν απο την μυτη

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
φίλε μου δεν γνώριζα τον Αλέξανδρο αλλά αν λάβω υπόψη μου τι έκανες ένα χρόνο μετά γι΄αυτόν, υποθέτω πως θα ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος.
να είσαι εσύ καλά καιο Θεός να ανπαύσει τη ψυχή του. 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
α ρε μαραουδακι..

Gamaomanoules2

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Απο τα θρεντ που μoy καβλωνουν ολοκληρωτικα το neocortex..
Συγχαρητηρια!

Καταρχας..Τρικαρδος..
ΥΓ. Το σκέφτηκα πολύ να ανοίξω το θρεντ στο μπουρδέλα, αφού δυστηχώς υπάρχουν καποιοι σκατοψυχοι εδώ μεσα, αλλά οι φίλοι του ΜΑράου ειναι πολύ περισσότεροι
Και ακομα περισσοτεροι αυτοι που η ζωη τους,ειναι τοσο αδεια που μπαινουν στα φορουμ και νομιζουν οτι τιμουν νεκρους
αναπολωντας "παρτουζες" και γνωριμιες 10+ ετων,
ουσιαστικα αναζητωντας παρομοιως αλλους  να νιωσουν οτι καποιος θα τους δωσει σημασια και προσοχη..

Τον Αλέξανδρο τον εκτιμησα παρα πολύ στο δευτερο συναπάντημα μας (στο πρώτο το '92 ήμουνα λίγο ανώριμος)
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνοπτικα γιατι οντως μπορει νασαι αγαθος η να εχεις  καποια καθυστερηση..

1)Σπαμαρεις με πληροφορια που δεν ενδιαφερει σχεδον κανενα στο φορουμ
2)Υπαρχουν πολλοι τροποι να τραβηξεις το ενδιαφερον σε ενα φορουμ,αφηνοντας την μνημη ενος νεκρου να την τιμα στον πραγματικο κοσμο ,το πραγματικο του περιβαλλον.
3)Στα παπαρια μας αν εισαι "γατονι" και απο "ενστικτο" τον αναγνωρισες σε εναν τσατ τον οιονδηποτε.
Καταλαβε οτι εισαι Ανωνυμος και απλα δεν υπαρχεις!
4)Το οτι βρεθηκε ενας αλλος μαλακοκαυλης απαλευτος με τη ζωη να στηριξει αυτα που λες ηταν βαση στατιστικων σχεδον σιγουρο,
το να αναφερεις οτι "¨μας εχεις κερδισει ολους" ειναι φαουλ.
Το σωστο ειναι να γραψεις "μας εχεις κερδισει ολους" στο δικο μου μικροκοσμο που εχω φτιαξει!
5)Τα comments ειναι υστερα απο μεγαλη προσπαθεια κατανοησης των γραφωμενων σου και απαντησης στον μεγιστο βαθμο ευγενειας και υψους που μπορω να αποδοσω.
6)Εχεις προβλημα.Ασχολησου σοβαρα.

Δημητρηςς..
Αν δεν εισαι κλωνος του τοπικ σταρτερ.
Και που να εφτιαχνε και μπλογκ δηλαδηςς..θα ηταν ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ φιλος γιατι τετοιες κινησεις δειχνουν την αληθινη εννοια της ..φιλιας! :jerking:

Μεγαλε.. :dancing:
πρεπει ναχεις φαει εργατωορες στο ΖΟΟ και στο ΦΑΤΣΑΜΠΟΥΚ για να βρεις μουνακια! :lheel:

Δεν μας ενδιαφερει οτι πας σε σπιτια αγνωστων που γνωριζεις ονλαιν,ουτε οτι βρηκες τροπο να παλαιψεις τη ζωη σου ανακαλυπτοντας τον πιο δειλο,κοινο,αδειο ..etc τροπο
επικοινωνιας στο ιντερνετ,τον ανωνυμο.
Νεο:οι οριζοντες σου δεν "ανοιξαν" γιατι απλα δεν "υπαρχουν".

κοντεψε να μου βγει το ποπ κορν απο την μυτη
Οντως ηταν τοσο γαματο το αστειο που ειπε που εισαι τυχερος που δεν σου εκατσε το "ποπ κορν" στο λαιμο,
να σου κοπει η ανασα,
να πεσεις κατω,να χτυπησεις το κεφαλι σου στο κομοδινο,να ζαλιστεις,
να χεστεις,να αιμοραγησεις πολυ απο το κεφαλι,να ερθει ο σκυλος να γλυψει το αιμα,
να αρχισει να τρωει την πληγη γιατι τον εχεις αταιστο και να πεθανεις απο "μεζεκλικι" του πιο πιστου σου φιλου δλδςς..
Προσοχη στα ανεκδοτα δημητρηςς,ΠΡΟΣΟΧΗ!

Συνοπτικα..
1)ξεκινα να ανοιγεις οριζοντες offline.
2)Μη τρως ποπ κορν στο bourdela,δεν ξερεις τι μπορεις να παθεις..
3)Εχεις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ απο τον 1ο.
4)Παιξε λοττο αν βρεις θεραπεια!

Λοιποι (σκατοψυχοι και μη)
Καθημερινα ο καθε βλαμμενος φτιαχνει τοπικια στο σαιτ και ζητα συντροφια,προσοχη και οικτο,
Κλαψουνηδες που γραφουν κριτικες βριζοντας πουτανες,
απεγνωσμενοι
νομιζοντας οτι κανοντας χιλιαδες ποστς και αποκτωντας οικειοτητα με αλλους Loosers του ιδιου βεληνεκους αποκτουν υποσταση και σεβασμο,
πολλες αλλες κατηγοριες που το μονο που τους αξιζει ειναι μπινελικι και φτυσιμο.
Αυτα για οποιον καθηστερημενο νομιζει οτι τα σχολια μου στο τοπικ εχουν να κανουν με την μνημη ενος νεκρου ανθρωπου,που κατ εμε βεβηλωνουν και διασυρουν,
οι ανωνυμοι ηλιθιοι που σχολιαζουν "παρειστικα" τις συνηθειες του δημοσιως, εκθετωντας λεπτομερειες της ζωης του ιδιου.
RIP στην ανωνυμια του ανθρωπου.Τον ξεφτιλισαν αιωνιως στη google ενας βλακας που τον "τιμησε".
Disconnect.
:birdman:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Απο τα θρεντ που μoy καβλωνουν ολοκληρωτικα το neocortex..
Συγχαρητηρια!

Δημητρηςς..
Αν δεν εισαι κλωνος του τοπικ σταρτερ.Και που να εφτιαχνε και μπλογκ δηλαδηςς..θα ηταν ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ φιλος γιατι τετοιες κινησεις δειχνουν την αληθινη εννοια της ..φιλιας! :jerking:ειμαι ο κλωνος του αχαχουχας και η κινηση του με συγκινησε... και σιγουρα η αληθινη φιλια εχει πολλες προεκτασεις στην πραγματικη ζωη
Μεγαλε.. :dancing:
πρεπει ναχεις φαει εργατωορες στο ΖΟΟ και στο ΦΑΤΣΑΜΠΟΥΚ για να βρεις μουνακια! :lheel: σε πληροφορω οτι μπηκα για πολυ λιγο (σκασιλα σου θα μου πεις και ειναι απολυτα σεβαστο) και ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΜΜΑΝΤΙΚΟ..
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΩ ΜΟΥΝΑΚΙΑ !!!

Δεν μας ενδιαφερει οτι πας σε σπιτια αγνωστων που γνωριζεις ονλαιν,ουτε οτι βρηκες τροπο να παλαιψεις τη ζωη σου ανακαλυπτοντας τον πιο δειλο,κοινο,αδειο ..etc τροπο
επικοινωνιας στο ιντερνετ,τον ανωνυμο. ΩΡΑΙΑ λοιπον αφου δεν σε ενδιαφερει μην ασχολησαι....(καταλαβαινω πολυ καλα τι θες να πεις και σε ευχαριστω)
Νεο:οι οριζοντες σου δεν "ανοιξαν" γιατι απλα δεν "υπαρχουν".εδω εισαι λαθος κι αυτο γιατι δεν με ξερεις και εκτος αυτου εκει που φοβομουν γνωριμιες με νεα ατομα (εχοντας ακουσει πολλα για το ΝΕΤ) τωρα τα αποδεχομαι και ειναι μια εμπειρια κι αυτη
Οντως ηταν τοσο γαματο το αστειο που ειπε που εισαι τυχερος που δεν σου εκατσε το "ποπ κορν" στο λαιμο, πλακιτσα ηταν .....
να σου κοπει η ανασα,
να πεσεις κατω,να χτυπησεις το κεφαλι σου στο κομοδινο,να ζαλιστεις,
να χεστεις,να αιμοραγησεις πολυ απο το κεφαλι,να ερθει ο σκυλος να γλυψει το αιμα,
να αρχισει να τρωει την πληγη γιατι τον εχεις αταιστο και να πεθανεις απο "μεζεκλικι" του πιο πιστου σου φιλου δλδςς..
Προσοχη στα ανεκδοτα δημητρηςς,ΠΡΟΣΟΧΗ! καταλαβαινω τι θες να πεις αλλα ειναι και επιλογη μου

Συνοπτικα..
1)ξεκινα να ανοιγεις οριζοντες offline.πολυ ευκολο να το λες .....
2)Μη τρως ποπ κορν στο bourdela,δεν ξερεις τι μπορεις να παθεις.. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εχεις μεγαλη φαντασια γραψε βιβλιο
3)Εχεις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ απο τον 1ο.ΤΟ ΞΕΡΩ.... ευχαριστω κι εσυ το ιδιο !!!
4)Παιξε λοττο αν βρεις θεραπεια!Πολυ αισιοδοξο σε βρισκω

Λοιποι (σκατοψυχοι και μη)
Καθημερινα ο καθε βλαμμενος φτιαχνει τοπικια στο σαιτ και ζητα συντροφια,προσοχη και οικτο,
Κλαψουνηδες που γραφουν κριτικες βριζοντας πουτανες,
απεγνωσμενοι
νομιζοντας οτι κανοντας χιλιαδες ποστς και αποκτωντας οικειοτητα με αλλους Loosers του ιδιου βεληνεκους αποκτουν υποσταση και σεβασμο,
πολλες αλλες κατηγοριες που το μονο που τους αξιζει ειναι μπινελικι και φτυσιμο.
Αυτα για οποιον καθηστερημενο νομιζει οτι τα σχολια μου στο τοπικ εχουν να κανουν με την μνημη ενος νεκρου ανθρωπου,που κατ εμε βεβηλωνουν και διασυρουν,
οι ανωνυμοι ηλιθιοι που σχολιαζουν "παρειστικα" τις συνηθειες του δημοσιως, εκθετωντας λεπτομερειες της ζωης του ιδιου.
RIP στην ανωνυμια του ανθρωπου.Τον ξεφτιλισαν αιωνιως στη google ενας βλακας που τον "τιμησε".
Disconnect.
:birdman:

ΚΑΛΑ ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ .....

ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ?

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Θα θελατε να μας δωσεται περισσοτερες πληροφοριες για αυτον τον ανθρωπο ενα βιογραφικο του ας πουμε μιας και δεν τον ξερουν ολοι! Ηταν ενας απο τους συνιδρυτες του μπουρδέλα ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom