Απο τα θρεντ που μoy καβλωνουν ολοκληρωτικα το neocortex..
Συγχαρητηρια!
Καταρχας..Τρικαρδος..
ΥΓ. Το σκέφτηκα πολύ να ανοίξω το θρεντ στο μπουρδέλα, αφού δυστηχώς υπάρχουν καποιοι σκατοψυχοι εδώ μεσα, αλλά οι φίλοι του ΜΑράου ειναι πολύ περισσότεροι
Και ακομα περισσοτεροι αυτοι που η ζωη τους,ειναι τοσο αδεια που μπαινουν στα φορουμ και νομιζουν οτι τιμουν νεκρους
αναπολωντας "παρτουζες" και γνωριμιες 10+ ετων,
ουσιαστικα
αναζητωντας παρομοιως αλλους να νιωσουν οτι καποιος θα τους δωσει σημασια και προσοχη..
Τον Αλέξανδρο τον εκτιμησα παρα πολύ στο δευτερο συναπάντημα μας (στο πρώτο το '92 ήμουνα λίγο ανώριμος)
Αντε να διοργανόσουμε καμία παρτούζα στην μνήμη του
Ας θυμηθούμε -εμεις οσοι τον γνωρίσαμε από κοντά ή από το διαδίκτιο- στιγμές που ζήσαμε με τον Αλέξανδρο.
Συνοπτικα γιατι οντως μπορει νασαι αγαθος η να εχεις καποια καθυστερηση..
1)Σπαμαρεις με πληροφορια που δεν ενδιαφερει σχεδον κανενα στο φορουμ
2)Υπαρχουν πολλοι τροποι να τραβηξεις το ενδιαφερον σε ενα φορουμ,αφηνοντας την μνημη ενος νεκρου να την τιμα στον πραγματικο κοσμο ,το πραγματικο του περιβαλλον.
3)Στα παπαρια μας αν εισαι "γατονι" και απο "ενστικτο" τον αναγνωρισες σε εναν τσατ τον οιονδηποτε.
Καταλαβε οτι εισαι Ανωνυμος και απλα δεν υπαρχεις!
4)Το οτι βρεθηκε ενας αλλος μαλακοκαυλης απαλευτος με τη ζωη να στηριξει αυτα που λες ηταν βαση στατιστικων σχεδον σιγουρο,
το να αναφερεις οτι "¨μας εχεις κερδισει ολους" ειναι φαουλ.
Το σωστο ειναι να γραψεις "μας εχεις κερδισει ολους" στο δικο μου μικροκοσμο που εχω φτιαξει!
5)Τα comments ειναι υστερα απο μεγαλη προσπαθεια κατανοησης των γραφωμενων σου και απαντησης στον μεγιστο βαθμο ευγενειας και υψους που μπορω να αποδοσω.
6)Εχεις προβλημα.Ασχολησου σοβαρα.
Δημητρηςς..
Αν δεν εισαι κλωνος του τοπικ σταρτερ.
Τρικαρδε τελικα εσυ πρεπει να εικαι και ΠΟΛΥ φιλος για να
κανεις μια τετοια κινηση... και ΕΥΓΕ ΣΟΥ !!!!!
Και που να εφτιαχνε και μπλογκ δηλαδηςς..θα ηταν ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ φιλος γιατι τετοιες κινησεις δειχνουν την αληθινη εννοια της ..φιλιας!
Που με εκανε να ανοιξω οριζοντες οσον αφορα τις γνωριμιες στο νετ !!!
Μεγαλε..
πρεπει ναχεις φαει εργατωορες στο ΖΟΟ και στο ΦΑΤΣΑΜΠΟΥΚ για να βρεις μουνακια!
Ηταν ο Ανθρωπος που με φωναξε στο σπιτι του οντας αγνωστος εγω...
Και αυτος που με ενθαρυνε να βαλω ενα προσωπο σε καθε νικ που απευθυνθηκα εδω στο νετ οπως ακριβως μου ειπε τοτε...
Δεν μας ενδιαφερει οτι πας σε σπιτια αγνωστων που γνωριζεις ονλαιν,ουτε οτι βρηκες τροπο να παλαιψεις τη ζωη σου ανακαλυπτοντας τον πιο δειλο,κοινο,αδειο ..etc τροπο
επικοινωνιας στο ιντερνετ,τον ανωνυμο.
Νεο:οι οριζοντες σου δεν "ανοιξαν" γιατι απλα δεν "υπαρχουν".
κοντεψε να μου βγει το ποπ κορν απο την μυτη
Οντως ηταν τοσο γαματο το αστειο που ειπε που εισαι τυχερος που δεν σου εκατσε το "ποπ κορν" στο λαιμο,
να σου κοπει η ανασα,
να πεσεις κατω,να χτυπησεις το κεφαλι σου στο κομοδινο,να ζαλιστεις,
να χεστεις,να αιμοραγησεις πολυ απο το κεφαλι,να ερθει ο σκυλος να γλυψει το αιμα,
να αρχισει να τρωει την πληγη γιατι τον εχεις αταιστο και να πεθανεις απο "μεζεκλικι" του πιο πιστου σου φιλου δλδςς..
Προσοχη στα ανεκδοτα δημητρηςς,ΠΡΟΣΟΧΗ!
Συνοπτικα..
1)ξεκινα να ανοιγεις οριζοντες offline.
2)Μη τρως ποπ κορν στο bourdela,δεν ξερεις τι μπορεις να παθεις..
3)Εχεις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ απο τον 1ο.
4)Παιξε λοττο αν βρεις θεραπεια!
Λοιποι (σκατοψυχοι και μη)
Καθημερινα ο καθε βλαμμενος φτιαχνει τοπικια στο σαιτ και ζητα συντροφια,προσοχη και οικτο,
Κλαψουνηδες που γραφουν κριτικες βριζοντας πουτανες,
απεγνωσμενοι
νομιζοντας οτι κανοντας χιλιαδες ποστς και αποκτωντας οικειοτητα με αλλους Loosers του ιδιου βεληνεκους αποκτουν υποσταση και σεβασμο,
πολλες αλλες κατηγοριες που το μονο που τους αξιζει ειναι μπινελικι και φτυσιμο.
Αυτα για οποιον καθηστερημενο νομιζει οτι τα σχολια μου στο τοπικ εχουν να κανουν με την μνημη ενος νεκρου ανθρωπου,που κατ εμε βεβηλωνουν και διασυρουν,
οι ανωνυμοι ηλιθιοι που σχολιαζουν "παρειστικα" τις συνηθειες του δημοσιως, εκθετωντας λεπτομερειες της ζωης του ιδιου.
RIP στην ανωνυμια του ανθρωπου.Τον ξεφτιλισαν αιωνιως στη google ενας βλακας που τον "τιμησε".
Disconnect.