Νέα

Ένα thread για τον apolyto!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Hamilcar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δεν ξέρω τύπε εγώ πάω στον Σουμπούντου πάνε και πολλοί διάσημοι πολιτικοί εκεί :wanker:
μη μας ζητησει τιποτα περιεργο τυπε για να φιαξει το μαγικο φιλτρο για να γυρισει ο απολυτος...τιποτα πεσμενες τριχες του σουκερα μετα απο ακαπωτο με μαυρη στη σωκρατους και τετοια...που θα τα βρουμε..... :S

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
μη μας ζητησει τιποτα περιεργο τυπε για να φιαξει το μαγικο φιλτρο για να γυρισει ο απολυτος...τιποτα πεσμενες τριχες του σουκερα μετα απο ακαπωτο με μαυρη στη σωκρατους και τετοια...που θα τα βρουμε..... :S
Θα μας δώσει ο ilias dionisiou τύπε  ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
που το ακουσες τυπε  :think: δεν τον εφαγε σμερνα που ελεγε ο μπιλλυς?  :think:
;) :coffee:

qDwLYsd.jpg

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.783
Πόντοι
3.656
Κάποιοι το  φάγανε το παλικάρι  :S

Πρέπει όσοι ξέρουν πράγματα να μιλήσουν.

τυπε και δεν αφησε κανενα ιχνος ο απολυτος πισω του,ενα μιουτ,ενα μπαν για να αρχισουμε να ψαχνουμε απο καπου  :S

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
...ξαφνικά βγαίνει απο το δωμάτιο μια 80χρονη εκδιδόμενη γυναίκα , με βαμμένο μαύρο μαλλί , πεσμένο στήθος, και μια κοιλιά τουμπανιασμένη , ίσως απο τον ασκίτη , ή το μεταβολικό σύνδρομο , ή ενδεχομένως απο την έκλυση αερίων σήψης στα έντερα... (too much !)

τέλοσπάντων θεώρησα ότι αυτό θα με ερέθιζε αρκετά και έτσι πόνταρα 10 μάρκες.

η γυναίκα μπήκε , και αντικρύζοντάς την κάπως καλύτερα περισσότερο φοβήθηκα παρά καύλωσα.
έβγαλε τις μαστικές της μάζες απο το σουτιέν , κάθησε ανάμεσα στα σκέλια μου και άρχισε να μου λείχει το γυμνό πέος.
κατάλαβα ότι δεν είχε δόντια καθόλου , και σε συνδυασμό ότι δεν μπορούσα να την αγγίξω παρά μόνο να θωπεύσω λίγο τις ζαρωμένες μαστικές κοιλότητες , βεβαιώθηκα ότι είναι αδύνατον να ερεθιστώ έτσι , όσο και αν έφερνα στο μυαλό διάφορες φαντασιακές εικόνες...
οι σπερμοκύστεις μου ήταν διατεταμένες , αλλά πόθος και στύση ήταν αδύνατον να εμφανιστούν, πιο πολύ απορούσα με τον εαυτό μου και σκεφτόμουν πως θα ξεφύγω απο την μαλακία που μόλις έκανα.

αυτοσυγκεντρώθηκα , δημιούργησα μια ημιστύση τόση όση χρειαζόταν για μια "σπερμοεκκένωση διαφυγής" ,
... απέβαλλα απο μέσα μου, το υγρό και το γεγονός ότι η γυναίκα δόνησε τις φωνητικές της χορδές βγάζοντας το ηχητικό μήνυμα: " ok baby ? " , κατάλαβα ότι το υγρό μου, απο τον στοματοφάρυγγα κατέληξε αισίως στον γαστρικό της ασκό.
...εξαφανίστηκα και στο δρόμο διαλογιζόμουν ότι μάλλον το χω κάψει τελείως, αφού βεβαιώθηκα για το γεγονός αυτό, περπατούσα πιο ήρεμος μπανίζοντας αδιάφορα τις καμπυλότητες διαφόρων περαστικών γυναικών...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο θεοτρελος  :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.185
Πόντοι
17.085
Επειδή κάποιοι διαδίδουν μαλακίες, ο apolytos ΔΕΝ ΜΠΑΝΝΑΡΙΣΤΗΚΕ από εμάς.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
...ξαφνικά βγαίνει απο το δωμάτιο μια 80χρονη εκδιδόμενη γυναίκα , με βαμμένο μαύρο μαλλί , πεσμένο στήθος, και μια κοιλιά τουμπανιασμένη , ίσως απο τον ασκίτη , ή το μεταβολικό σύνδρομο , ή ενδεχομένως απο την έκλυση αερίων σήψης στα έντερα... (too much !)

τέλοσπάντων θεώρησα ότι αυτό θα με ερέθιζε αρκετά και έτσι πόνταρα 10 μάρκες.

η γυναίκα μπήκε , και αντικρύζοντάς την κάπως καλύτερα περισσότερο φοβήθηκα παρά καύλωσα.
έβγαλε τις μαστικές της μάζες απο το σουτιέν , κάθησε ανάμεσα στα σκέλια μου και άρχισε να μου λείχει το γυμνό πέος.
κατάλαβα ότι δεν είχε δόντια καθόλου , και σε συνδυασμό ότι δεν μπορούσα να την αγγίξω παρά μόνο να θωπεύσω λίγο τις ζαρωμένες μαστικές κοιλότητες , βεβαιώθηκα ότι είναι αδύνατον να ερεθιστώ έτσι , όσο και αν έφερνα στο μυαλό διάφορες φαντασιακές εικόνες...
οι σπερμοκύστεις μου ήταν διατεταμένες , αλλά πόθος και στύση ήταν αδύνατον να εμφανιστούν, πιο πολύ απορούσα με τον εαυτό μου και σκεφτόμουν πως θα ξεφύγω απο την μαλακία που μόλις έκανα.

αυτοσυγκεντρώθηκα , δημιούργησα μια ημιστύση τόση όση χρειαζόταν για μια "σπερμοεκκένωση διαφυγής" ,
... απέβαλλα απο μέσα μου, το υγρό και το γεγονός ότι η γυναίκα δόνησε τις φωνητικές της χορδές βγάζοντας το ηχητικό μήνυμα: " ok baby ? " , κατάλαβα ότι το υγρό μου, απο τον στοματοφάρυγγα κατέληξε αισίως στον γαστρικό της ασκό.
...εξαφανίστηκα και στο δρόμο διαλογιζόμουν ότι μάλλον το χω κάψει τελείως, αφού βεβαιώθηκα για το γεγονός αυτό, περπατούσα πιο ήρεμος μπανίζοντας αδιάφορα τις καμπυλότητες διαφόρων περαστικών γυναικών...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom