gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
θα βαλω την ερι να φτιαξει σταρικαι ελιες και τσουσκες μην ξεχασεις να εχει στα σαραντα
θα βαλω την ερι να φτιαξει σταρικαι ελιες και τσουσκες μην ξεχασεις να εχει στα σαραντα
αυριο εχουμε τα σαραντα ,θα γευματισουμε με ψαροσουπα
θα βαλω την ερι να φτιαξει σταρι
να βαλει και ροδια μεσαθα βαλω την ερι να φτιαξει σταρι
αυριο εχουμε τα σαραντα ,θα γευματισουμε με ψαροσουπα
τα κανουμε λιγο νωριτερα λογω εορτωνποια σαραντα τυπε,ουτε τα εικοσι δεν ειναι.βιαστηκες να τον θαψεις τον τυπο
τα κανουμε λιγο νωριτερα λογω εορτων
μπαινει ο ρεντμαν ;)στις εννια του μακαριτη αλλος μπαινει μες το σπιτι τυπε.αυτο θες να μας πεις; :S
μπαινει ο ρεντμαν ;)
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε,ο απολυτος θα επιστρεψει και η γη θα τρεμει!Ηταν λογικο καποια στιγμη να σταματησει να γραφει, εγραφε ανελιπως καθε μερα εδω και δε ξερω και εγω ποσα χρονια. Πιστευω οτι καποια στιγμη βαρεθηκε και κουραστηκε να απανταει σε καθε θεμα στο bourdela.com. Το πιο πιθανο ειναι να βρηκε κατι αλλο να γεμιζει τις ωρες του, αλλα ειμαι σιγουρος οτι συνεχιζει να παρακολουθει τις συζητησεις εδω μεσα με καποιο κλωνο.
Παντως ειχε χιουμορ και ηταν ιδιαιτερα αγαπητος ;)
δεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε,ο απολυτος θα επιστρεψει και η γη θα τρεμει!
αρκει να βρεις τον κωδικο μαν.......PASSWORD RECOVERY και ετσδεν υπαρχουν κλωνοι στο σαιτ τυπε,ο απολυτος θα επιστρεψει και η γη θα τρεμει!
H χοντρη με κατουρισε σημερα. Την εχω βαλει και με κατουσαει . Σας το κανει αυτο η γυναίκα σας
δεν θυμαμαι το e-mail τυπε,κανε τα κουμαντα σου και βρες τοαρκει να βρεις τον κωδικο μαν.......PASSWORD RECOVERY και ετσ
γραφει σαν ρεντ τωρα...βαρεθηκε το νικ απολυτος.Ηταν λογικο καποια στιγμη να σταματησει να γραφει, εγραφε ανελιπως καθε μερα εδω και δε ξερω και εγω ποσα χρονια. Πιστευω οτι καποια στιγμη βαρεθηκε και κουραστηκε να απανταει σε καθε θεμα στο bourdela.com. Το πιο πιθανο ειναι να βρηκε κατι αλλο να γεμιζει τις ωρες του, αλλα ειμαι σιγουρος οτι συνεχιζει να παρακολουθει τις συζητησεις εδω μεσα με καποιο κλωνο.
Παντως ειχε χιουμορ και ηταν ιδιαιτερα αγαπητος ;)
θα του κανει μνημόσυνο ο Αντισθένης;Aυριο κλεινουμε 1 μηνα ακριβως απο το τελευταιο login του Απολυτου. :S