dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
ναι αλλα εχετε τον ιδιο σχεδον τροπο γραφης κ τα ιδια πιστευω...μετα μιμειστε ο ενας τον αλλον ;)ψεματα λεει τυπε μην τον πιστευεις
διαλεξε ρεντ.
ναι αλλα εχετε τον ιδιο σχεδον τροπο γραφης κ τα ιδια πιστευω...μετα μιμειστε ο ενας τον αλλον ;)ψεματα λεει τυπε μην τον πιστευεις
οσο τυπος ειναι ο Ρεντναι αλλα εχετε τον ιδιο σχεδον τροπο γραφης κ τα ιδια πιστευω...μετα μιμειστε ο ενας τον αλλον ;)
διαλεξε ρεντ.
θα μου απαντησει ο ρεντ,οχι εσυ.οσο τυπος ειναι ο Ρεντ
τοσο ειναι κι ο απολυτος
σταματαμε εδω
τυπε γιατι με σνομπαρειςθα μου απαντησει ο ρεντ,οχι εσυ.
οχι μαν,απλα θελω απαντηση ρεντ να ξεροχυσω,τυπε γιατι με σνομπαρεις
κ γω Κωστακη προσπαθησα να κανω κλωνο κ απετυχα..μιλαμε για πολλα κιλα looser,εγω ηθελα να κανω κλωνο με ονομα θωρηκτο καβλερωφ αλλα δεν γινοταν
α συγνωμη τυπεοχι μαν,απλα θελω απαντηση ρεντ να ξεροχυσω,
να σαι καλα μαν :-*α συγνωμη τυπε
πως σε πηραν χαμπαρι τυπε;πηγε καρφωτη η δουλεια;κ γω Κωστακη προσπαθησα να κανω κλωνο κ απετυχα..μιλαμε για πολλα κιλα looser,
οχι ρε,δεν μπορεσα εξ αρχης να τον φτιαξω...μαλωσα με τον εαυτο μου τι νικ να διαλεξω.πως σε πηραν χαμπαρι τυπε;πηγε καρφωτη η δουλεια;
οχι ρε,δεν μπορεσα εξ αρχης να τον φτιαξω...μαλωσα με τον εαυτο μου τι νικ να διαλεξω.
γιατι τυπε να φτιαξεις εναν μονο;να φτιαξεις πολλους να εχεις μεγαλο σοι να σε υποστηριζει οταν μαλωνεις.....οχι ρε,δεν μπορεσα εξ αρχης να τον φτιαξω...μαλωσα με τον εαυτο μου τι νικ να διαλεξω.
γιατι τυπε να φτιαξεις εναν μονο;να φτιαξεις πολλους να εχεις μεγαλο σοι να σε υποστηριζει οταν μαλωνεις.....
γιατι τυπε να φτιαξεις εναν μονο;να φτιαξεις πολλους να εχεις μεγαλο σοι να σε υποστηριζει οταν μαλωνεις.....
παρε παραδειγμα το νωντεικο.......μεγαλο σοι στο μπου
τυπε εχει καιρο να εμφανιστει ο μαβερικγλ μπες και συ με κανα κλωνο να τον βρισουμε μαζι