dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 8.535
ναι αλλα εχετε τον ιδιο σχεδον τροπο γραφης κ τα ιδια πιστευω...μετα μιμειστε ο ενας τον αλλον ;)ψεματα λεει τυπε μην τον πιστευεις
διαλεξε ρεντ.
ναι αλλα εχετε τον ιδιο σχεδον τροπο γραφης κ τα ιδια πιστευω...μετα μιμειστε ο ενας τον αλλον ;)ψεματα λεει τυπε μην τον πιστευεις
οσο τυπος ειναι ο Ρεντναι αλλα εχετε τον ιδιο σχεδον τροπο γραφης κ τα ιδια πιστευω...μετα μιμειστε ο ενας τον αλλον ;)
διαλεξε ρεντ.
θα μου απαντησει ο ρεντ,οχι εσυ.οσο τυπος ειναι ο Ρεντ
τοσο ειναι κι ο απολυτος
σταματαμε εδω
τυπε γιατι με σνομπαρειςθα μου απαντησει ο ρεντ,οχι εσυ.
οχι μαν,απλα θελω απαντηση ρεντ να ξεροχυσω,τυπε γιατι με σνομπαρεις![]()
κ γω Κωστακη προσπαθησα να κανω κλωνο κ απετυχα..μιλαμε για πολλα κιλα looser,εγω ηθελα να κανω κλωνο με ονομα θωρηκτο καβλερωφ αλλα δεν γινοταν![]()
![]()
α συγνωμη τυπεοχι μαν,απλα θελω απαντηση ρεντ να ξεροχυσω,![]()
να σαι καλα μαν :-*α συγνωμη τυπε![]()
πως σε πηραν χαμπαρι τυπε;πηγε καρφωτη η δουλεια;κ γω Κωστακη προσπαθησα να κανω κλωνο κ απετυχα..μιλαμε για πολλα κιλα looser,![]()
![]()
οχι ρε,δεν μπορεσα εξ αρχης να τον φτιαξω...μαλωσα με τον εαυτο μου τι νικ να διαλεξω.πως σε πηραν χαμπαρι τυπε;πηγε καρφωτη η δουλεια;
οχι ρε,δεν μπορεσα εξ αρχης να τον φτιαξω...μαλωσα με τον εαυτο μου τι νικ να διαλεξω.![]()
γιατι τυπε να φτιαξεις εναν μονο;να φτιαξεις πολλους να εχεις μεγαλο σοι να σε υποστηριζει οταν μαλωνεις.....οχι ρε,δεν μπορεσα εξ αρχης να τον φτιαξω...μαλωσα με τον εαυτο μου τι νικ να διαλεξω.![]()
γιατι τυπε να φτιαξεις εναν μονο;να φτιαξεις πολλους να εχεις μεγαλο σοι να σε υποστηριζει οταν μαλωνεις.....
γιατι τυπε να φτιαξεις εναν μονο;να φτιαξεις πολλους να εχεις μεγαλο σοι να σε υποστηριζει οταν μαλωνεις.....
παρε παραδειγμα το νωντεικο.......μεγαλο σοι στο μπου
τυπε εχει καιρο να εμφανιστει ο μαβερικγλ μπες και συ με κανα κλωνο να τον βρισουμε μαζι![]()