memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ο αντισθενης μαλλον αφου ειναι μπαναρισμενος απο ip ;)εσυ τον μπαναρες ρε τον απολυτο?
ο αντισθενης μαλλον αφου ειναι μπαναρισμενος απο ip ;)εσυ τον μπαναρες ρε τον απολυτο?
Ποιος ηταν αυτός ο απόλυτος ρε παιδιά;
δεν τον πολυθυμαμαι
τοτε γιατι στο προφιλ σου ειναι στους φιλους σου ?θα είχε μικρή παρουσια στο σάιτ δεν μου λέει κατι
και μαλλον υστερα απο ρουφιανεμα του αλεξ ;)ο αντισθενης μαλλον αφου ειναι μπαναρισμενος απο ip ;)
εγώ παιδιά ,είχα προηγούμενα απο παλιά όταν με μουταρεεσυ τον μπαναρες ρε τον απολυτο?
τοτε γιατι στο προφιλ σου ειναι στους φιλους σου ?
και μαλλον υστερα απο ρουφιανεμα του αλεξ ;)
δεν εχει δικαιωματα για ban ip ο γλιτσας δηλαδη τυπε?ο αντισθενης μαλλον αφου ειναι μπαναρισμενος απο ip ;)
κριμα σε ειχα για καλο παιδι ;)εγώ παιδιά ,είχα προηγούμενα απο παλιά όταν με μουταρε
Το χρωστούσα στον αβραμη
παλι ρουφ ο αλεξ ?και μαλλον υστερα απο ρουφιανεμα του αλεξ ;)
οχι τυπε τον γλ τον εχουνε για να σφουγκαριζει τα χυσια απο τα τσοντοθρεντδεν εχει δικαιωματα για ban ip ο γλιτσας δηλαδη τυπε?
είναι χακαρισμενο το προφίλ μου μαντοτε γιατι στο προφιλ σου ειναι στους φιλους σου ?
αφου του πηγαινε συνεχεια κοντρα για τη σωτηρια που μας κανει ο σαμαρας τυπε ;)παλι ρουφ ο αλεξ ?
ωραια, ποιος θα πεινασει?ο λαος θελει απολυτο. Να κανουμε απεργια πεινας σαν του ρωμανου? :S
αφου του πηγαινε συνεχεια κοντρα για τη σωτηρια που μας κανει ο σαμαρας τυπε ;)
ο παπαζολης κλασικάωραια, ποιος θα πεινασει?
δεν ξερω πολλα απο υπολογιστεςείναι χακαρισμενο το προφίλ μου μαν
ο γλ ειναι ο ταμηλος μαν ;)λες ο gl να είναι ο σαμαρας τυπε?
και τον κοτοσταμουλη εχει τυπε ;) λες?τοτε γιατι στο προφιλ σου ειναι στους φιλους σου ?