apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε τοσο σοβαρες κατηγοριες πρεπει να εχουν και αποδειξειςΝαι.
Αλλα δεν ειναι φημες.
Αληθεια ειναι.
τυπε τοσο σοβαρες κατηγοριες πρεπει να εχουν και αποδειξειςΝαι.
Αλλα δεν ειναι φημες.
Αληθεια ειναι.
Και ο Λιλας τις φωτο που βαζει πριν παει στρατο ειναι!λοιπον για να τελειωνει το θεμα,πουστης ειμουνα μικρος,οταν πηγα στρατο σταματησα
ασε θα τον χωσω μεσα τον καριολατυπε τοσο σοβαρες κατηγοριες πρεπει να εχουν και αποδειξεις
Και ο Λιλας τις φωτο που βαζει πριν παει στρατο ειναι!
2-0
Καριολης ειναι το σωστοασε θα τον χωσω μεσα τον καριολα
τυπε βαλτον στην φυλακαασε θα τον χωσω μεσα τον καριολα
ρε δεν εχεις δει το βιντεακι με τον τριαντη στο ερωτοδικειο που παιρνει ενας ακροατης και τον λεει....ο καριολαςΚαριολης ειναι το σωστο
Αγραμματη
3-0
τυπε βαλτον στην φυλακα
http://[URL unfurl="true"]www.blueeyedmonkey.net/wp-content/uploads/Monkey-Behind-bars-yelling_Africa.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε βαλτον στην φυλακα
http://[URL unfurl="true"]www.blueeyedmonkey.net/wp-content/uploads/Monkey-Behind-bars-yelling_Africa.jpg[/img[/URL]]
[/quote]εεετσι να τον γλεντησουνε
Οχι δεν το εχω δει.ρε δεν εχεις δει το βιντεακι με τον τριαντη στο ερωτοδικειο που παιρνει ενας ακροατης και τον λεει....ο καριολας
δεν μπορω να το βρω ρε γαμωτο....μιλαμε τρελο γελιο.. που ειναι ρε απολυτε;Οχι δεν το εχω δει.
Καριόλα λενε τον καναπε στα Τρικαλα
Ελατε καθίστε στην καριολα μας
καριολα λενε το κρεβατι σε ολη την ελλαδα.....το καριολα =πουτανα απο κει βγαινει.....απο το κρεβατι που γινεται η πραξηΟχι δεν το εχω δει.
Καριόλα λενε τον καναπε στα Τρικαλα
Ελατε καθίστε στην καριολα μας
και την κουνιστη καρεκλα λενε σε καποια μερηκαριολα λενε το κρεβατι σε ολη την ελλαδα.....το καριολα =πουτανα απο κει βγαινει.....απο το κρεβατι που γινεται η πραξη
οπως και η χαμουρα,η κουφαλα,η αρκουδα,η βρωμιαρα αλλα και η καθαρη..... και αλλες λεξεις που πηραν αλλο νοημα στην πορεια της γλωσσοπλασιας...
ναι ρε...τεραστιοςΑυτον λες?
Εθνικο τεκνο λεει!!!!!!!!!!!!!!!ναι ρε...τεραστιος
και καπου υπαρχει ενα βιντεο που παιρνει ενας ακροατης και του τα χωνειΕθνικο τεκνο λεει!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτος ειναι πουστης με διπλωμα!