You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ένα τέλειο πήδημα που απολαύσατε τελευταία !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα JOHNNYDMAX
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 36
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
μας τσακισες γ@@@@@ την εγκυμοσηνη @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
καλό !
καλό !
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
JOHNNYDMAX χαιρομαι πραγματικα και ειλικρινα που απολαμβανεις τοσο εντονα το sex με την γυναικα σου , μετα απο 9 χρονια εγγαμου βιου ..και με παιδακι παρακαλω!!!Πολλα μπραβο και στους δυο σας , ευχομαι να νοιωθετε ετσι ο ενας για τον αλλον για πολλα πολλα χρονια ακομα......
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
τωρα διαβασα την ιστορια του τζονιμαξ!!πολυ καλη!!το καλυτερο ειναι που μετα απο τοσα χρονια γαμου καταφερνετε κ το απολαμβανετε τοσο!!happy family!!!
Φαντάζεστε, λέει, να είχαμε όλοι μας συζυγική ή γκομενική ζωή σαν του JOHNNYDMAX, τί αναδουλειές θα είχαν τα cg και τα μπουρδέλα;
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Παιδιά ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
Όντως στο σεξ τα πάμε καλά, μην φανταστείτε όμως ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, άγχος, νεύρα και όλα τα επακόλουθα αυτών!
(π.χ. μικρές περίοδοι μεταξύ μας ψυχρότητας), αλλά με τον καιρό τα ξεπερνάμε !
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, και συμβαίνουν φάσεις σαν κι αυτή που σας περιέγραψα!
και είπαμε : Στέιλτε και σεις καμιά ιστορία σας !
Όντως στο σεξ τα πάμε καλά, μην φανταστείτε όμως ότι δεν υπάρχουν προβλήματα, άγχος, νεύρα και όλα τα επακόλουθα αυτών!
(π.χ. μικρές περίοδοι μεταξύ μας ψυχρότητας), αλλά με τον καιρό τα ξεπερνάμε !
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, και συμβαίνουν φάσεις σαν κι αυτή που σας περιέγραψα!
και είπαμε : Στέιλτε και σεις καμιά ιστορία σας !
Επισκέπτης
Φιλε johnny, για να απολαυσεις ενα πηδημα, πρεπει να εισαι ερωτευμενος...Και εγω γιοκ ...Τα αλλα πηδηματα ειναι απλως για να ηρεμουνε τα νευρα και να σφιγγουν οι κοιλιακοι..
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Γράψτε και σεις κάτι δικό σας !
Δεν μπορεί, σε κάποιον θα έτυχε ένα πραγματικά καβλιάρικο πήδημα !
Εγώ πάντως μόλις μου τύχει, θα σας ξαναγράψω !
Είτε δικό, είτε ξένο....
Να σας θυμήσω την γυναίκα που μας καθαρίζει το μαγαζί, απο το θρέντ με τις γυναίκες που μας αναστατώνουν, ακόμα το παλέυω, κι έχω δημιουργήσει φιλικό περιβάλλον, αν τη στριμώξω πουθενά......θα σας ενημερώσω !
Δεν μπορεί, σε κάποιον θα έτυχε ένα πραγματικά καβλιάρικο πήδημα !
Εγώ πάντως μόλις μου τύχει, θα σας ξαναγράψω !
Είτε δικό, είτε ξένο....
Να σας θυμήσω την γυναίκα που μας καθαρίζει το μαγαζί, απο το θρέντ με τις γυναίκες που μας αναστατώνουν, ακόμα το παλέυω, κι έχω δημιουργήσει φιλικό περιβάλλον, αν τη στριμώξω πουθενά......θα σας ενημερώσω !
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
[
[/quote]
Μεγαλε Johnnyd οταν καταφερεις να μαμησεις την γυναικα που σου καθαριζει το μαγαζι δωσε και σε μενα τα φωτα σου γιατι γουσταρω να μαμησω ενα 25χρονο Πουμανακι που μας καθαριζει το σπιτι ...αλλα κωλυομαι για ...οικογενειακους λογους!!!!
[/quote]
Μεγαλε Johnnyd οταν καταφερεις να μαμησεις την γυναικα που σου καθαριζει το μαγαζι δωσε και σε μενα τα φωτα σου γιατι γουσταρω να μαμησω ενα 25χρονο Πουμανακι που μας καθαριζει το σπιτι ...αλλα κωλυομαι για ...οικογενειακους λογους!!!!
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Μάλλον Ρουμανάκι εννοείς...ε;
Να σαι σίγουρος ότι αν τα καταφέρω θα σας τα γράψω !
Να σαι σίγουρος ότι αν τα καταφέρω θα σας τα γράψω !
mparmpoutsala
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Το έκανα, αλλά με γύρισε στην αρχή, με το μύνημα κενό, δηλ.χωρίς κέιμενο....από τότε ότι γράφω το κάνω copy πριν το στείλω, ωστε να μην το χάσω ότι και να γίνει.....
thanks για τα κάλά σου λόγια.....
Δεν κάνει τίποτε, πάντα τέτοια
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Ερωτηση για να ξέρω σφιχτό μουνί και με παιδί γίνεται?
Πιστεψέ με φίλε, γίνεται.
Έχω γνωρίσει και γυναίκες χωρίς παιδί, που δεν ήταν τόσο σφιχτές.....
Παίζει ρόλο πιστεύω η μυική ''κατασκευή'' στην περιοχή, και όσον αφορά τη γυναίκα μου, ίσως παίζει ρόλο και το ότι γέννησε με καισαρική....
Πάντως καμία διαφορά στο θέμα αυτό , όσον αφορά τη γέννα, είναι το ίδιο όπως πρίν....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις