Παιδιά καλησπέρα.
Αν κι έπεσε χοντρό δούλεμα από ορισμένους, επανέρχομαι:
(πάλι μισή ώρα πληκτρολόγηση....)
Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί 9 χρόνια...
Πάντα τα πηγαίνουμε καλά στο σεξ, μάλιστα αυτό πολλές φορές μας έχει βοηθήσει και σε περιόδους που είχαμε προβλήματα, στο να τα ξεπεράσουμε....
Δεν είναι καμιά κουκλάρα,(ούτε κι εγώ είμαι κανένα μοντέλο άλλωστε) αλλά είναι καμπυλάτη, με ολοστρόγγυλα βυζάκια, πλούσιο κώλο (όπως μου αρέσει δηλαδή,) απαλό δέρμα, με γλυκιά φατσούλα, και κυρίως πολύ θερμή στο κρεββάτι...
Κυριώτερο προσόν (για μένα ) ο πολύ στρογγυλλός και πεταχτός κώλος της , που παρότι είναι αρκετά μεγάλος, δεν έχει ίχνος κυταρρίτιδας, και πάντα καταφέρνει να με φτιάχνει.
Τον τελευταίο καιρό, λόγω κάποιων καταστάσεων (θάνατος κοντινού συγγενή σε μικρή ηλικία που μας ψυχοπλάκωσε, ), και οικογενειακή προσβολή από ίωση (από αυτές τις έντονες), που κράτησε σε μένα μια βδομάδα και στη σύζυγο 10 μέρες, είχαμε 15 μέρες να κάνουμε έρωτα....
Μόλις λοιπόν υποχώρησαν οι ιώσεις, άρχισα πάλι να νοιώθω τις δυνάμεις μου, και άρχισαν να έρχονται οι ''φουσκοθαλασσιές''...
Και η σύζυγος όμως φαινόταν και ήταν καλύτερα....
Προχθές το βράδυ λοιπόν, μόλις βάλαμε την πιτσιρίκα μας για ύπνο, μπήκε να κάνει ένα ντους, και βγαίνει μόνο με τα εσώρουχα, φορόντας ένα κόκκινο σετάκι, που της είχα κάνει δώρο και που της πάει πολύ, γιατί τονίζει πολύ τα ωραία της βυζάκια, και ιδίως την τουρλωτή της κωλάρα, την ώρα που έσκυβε για να φορέσει και τα υπόλοιπα ρούχα...
Αμέσως ένοιωσα να φουντώνω, αλλά δεν έκανα καμιά κίνηση.
Μετα, πήγα κι εγώ για ντούς, και βγήκα καθαρός και αρωματισμένος, ανανεωμένος μετά απο μια κουραστική μέρα στη δουλειά.
Η γυναίκα μου έβλεπε τηλεόραση στον καναπέ, και έκατσα δίπλα της ,και αυτή άπλωσε τα πόδια της πάνω μου όπως συνηθίζουμε χρόνια τώρα.
Εγώ που είχα φτιαχτεί με το προηγούμενο θέαμα, άρχισα να τη φιλάω πολύ σιγά και απαλά στο λαιμό, και να της λέω πόσο μου έλλειψε, κι αυτή άρχισε αμέσως να ανατριχιάζει...
''Έλα , σταμάτα, ξέρεις ότι είμαι κουρασμένη, ήταν δύσκολη μέρα'' μου είπε.
Εγω απτόητος συνέχισα, κατηφορίζοντας σιγά-σιγά πρός τα στηθάκια της, (περίπου 3-3,5 με ωραίες ρώγες που είναι τρομερά ευαίσθητες, και όταν τις φιλάω για μερικά λεπτά, πάντα τελειώνει), και άρχισα να πιπιλάω τις ρωγίτσες της, που αμέσως ορθόθηκαν σαν καρφάκια, και πλέον αυτή παραδόθηκε (χεχε), και άρχισε να με χαϊδεύει, να με φιλάει, και κολλάει το αφράτο σώμα της πάνω μου...
Σε μια στιγμή, μου τράβηξε το κεφάλι απο τα βυζάκια της και μου έδωσε ένα βαθύ και ρουφηχτο γλωσσόφιλο, ενώ ταυτόχρονα , όπως στεκόμουν από πάνω της, κι αυτή ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ, άρχισε να μου χαϊδέυει την έτσι κι αλλοιώς σκληρή ψωλή μου έξω από τη φόρμα που φορούσα, και να με τρίβει στο σημείο ακριβώς κάτω απο τα μπαλλάκια μου, που ξέρει ότι με ερεθίζει τρομερά....
Αμέσως κατέβασα τη φόρμα, κι αυτή, όπως στεκόμουν από πάνω της όρθιος, με άρπαξε και άρχισε από κάτω μου ένα αργό, αλλά με μεγάλη πίεση και ρούφηγμα απο τα χειλάκια της τσιμπούκι, (ακάποτο φυσικά), ενώ ταυτόχρονα με είχε γραπώσει απο τα κωλομάγουλα, και τα κρατούσε λες και θα έφευγα (τρελλός ήμουν; που να πάω;) , ενώ εγώ της έλεγα πόσο μου έλλειψε όλες αυτές τις μέρες που δεν την είχα αγγίξει, και της χάιδευα το μουνάκι, και τα βυζάκια.....
Μετά από 3-4 λεπτά σε αυτό το στύλ, δεν άντεχε άλλο, κι όπως ήταν ξαπλωμένη στον καναπέ, μου γύρισε την ολοστρόγγυλη κωλάρα της στο πλάι, λέγοντας μου ''έλα αντρούλη μου, δεν αντέχω άλλο, έλα να σε σφίξω μέσα μου'', κι εγώ , που λατρεύω αυτή τη στάση, ήρθα πίσω της, και μπήκα όλος μέσα της, ανοίγοντας με τα χέρια μου το ένα κωλομάγουλο από τα χορταστικά της καπούλια, ενώ με το άλλο έπαιζα με τη μία της ρώγα....
Αυτό ήταν, δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα άλλο, τα έκανε όλα μόνη της... έσφιγγε, (έχει πολύ σφιχτό μουνάκι), κουνιώταν μπρός - πίσω, χαλάρωνε, με έπαιρνε όλο μέσα, κι εγώ ....απολάμβανα τη φάση!
Με μερικές κινήσεις (είπαμε , είχαμε μέρες να κάνουμε έρωτα), άρχισε να τελειώνει, ένοιωθα τους μύες από το μουνάκι της να ανοιγοκλείνουν, και ξεπερνόντας κάθε ηθικό φραγμό, (συνήθως δεν λέει πολλά), μου έλεγε ''σου χύνω αντρούλη μου, αχ μου λειψες, χύνω στην παλουκάρα μου'' (έτσι τη λέει χαιδευτικά).
Εγώ άντεχα λίγο ακόμα, αλλά καβλωμένος όπως ημουν, και υπο την επίδραση τη δική της, με μερικές βαθειές κινήσεις, τέλειωσα κι εγώ μέσα στο ζεστό μουνάκι που με φιλοξενεί τοσα χρόνια.....
Μείναμε για λίγα λεπτά έτσι, χωρίς να βγώ από μέσα της, απολαμβάνοντας το αίσθημα χαλάρωσης, μετα από λίγο όμως η απαλότητα και η ζέστη της, σε συνδυασμό με την ωραία θέα του ζουμερού της κώλου, άρχισαν πάλι να με ''ανεβάζουν'', και σιγά-σιγα άρχισα πάλι να τη χαιδεύω και να κινούμαι αργά μέσα της...
Προς έκπληξη μου, έδειξε να το απολαμβάνει,(δεν περίμενα να έχει όρεξη για δεύτερο γύρο έτσι γρήγορα) βγάζοντας μικρούς αναστεναγμούς κάβλας, και γύρισε σιγά-σιγά, βάζοντας τα γόνατα της πάνω στο κάθισμα του καναπέ, χωρίς να βγώ από μέσα της.
Έτσι τώρα στεκόμουν όρθιος πίσω της, με την ξανα έτοιμη ψωλή μου μέσα της, κι αυτή, γονατιστή πάνω στον καναπέ, να μου προσφέρει την απίστευτη θέα του τελείως τουρλωμένου κώλου της, που ήξερε πόσο μου αρέσει.
Κρατώντας πότε τα υπέροχα τουρλωμένα κωλομάγουλα της, και πότε τα βυζάκια της , άρχισα ένα αργό - αργό πήδημα, ψυθιρίζοντας της στο αυτί πόσο με καβλώνει η κωλάρα της, που τόσα χρόνια την ξεσκίζω, (τρελλένεται όταν της το λέω αυτό) αλλά πάλι δεν κράτησε πολύ, και γρήγορα ένοιωσα το μουνάκι της να συσπάται, και να έχει πλημμυρίσει απο τα υγρά της...
Εγώ , μετα από κάμποσες γρήγορες και δυνατές κινήσεις, τραβήχτηκα, και ξανατέλειωσα απάνω σκριβώς στο βαθύ χώρισμα του κώλου της, ενώ της φιλούσα το λαιμό, και της έλεγα στο αυτί πόσο την αγαπάω και πόσο γουστάρω το αφράτο κωλαράκι της....
Απόψε λέω να επανάλαβω την προσπάθεια.....
Και μόνο που σας τα έγραψα και τα θυμήθηκα, ήταν το καλύτερο αφροδισιακό, και έτσι είμαι πάλι.....''όρθιος'' και έτοιμος για νέο γύρο!
Ελπίζω να σας έφτιαξα, η φάση είναι εντελώς πραγματική, και κουράστηκα να τα γράψω, ελπίζω να μην κουραστήκατε στο διάβασμα...
Υ.Γ. Αυτά τα ίδια ξαναέγραψα περίπου και χθές, φανταστήτε τι έπαθα όταν κόλλησε το σάιτ στην αποστολή, κι απο πάνω με δουλεύατε κιόλας
ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ! ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΩ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΚΑΤΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ.......