Νέα

ενα σπανιο βιντεο απο τα παιδια της νυχτας! ΑΦΡΟΔΙΤΗ!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
[vimeo]]
δειτε το βιντεακι ειναι απο την εκπομπη του Κωστα Μυλωνα στις αρχες της 10ετιας του 90!
A, ρε Κωσταρα σε παρακολουθουσα ανελλειπως οταν ημουν μαθητης λυκειου..ηταν η καλυτερη μεταμεσονυκτια εκπομπη στην τηλεοραση..
        :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Επισκέπτης
μετα το 7 λεπτο αρχιζει η συνεντευξη της Αφροδιτης..η Αφροδιτη ειναι τρανς και την ειχε ο μυλωνας στην εκπομπη του..Αξεχαστες εποχες!  :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.462
Πόντοι
25.467
μετα το 7 λεπτο αρχιζει η συνεντευξη της Αφροδιτης..η Αφροδιτη ειναι τρανς και την ειχε ο μυλωνας στην εκπομπη του..Αξεχαστες εποχες!  :rockon:

Την είχατε "γνωρίσει";

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

αχ ρε τύπε και να ήξερες τι μου θύμισες τώρα

theovas

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς τι απέγινε η Αφροδίτη;

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96
ηταν καλη? ελεγε παντως οτι κωλο δεν εδινε..αληθευει?

πολύ καλή ήταν όντως δεν έδινε κώλο
η εποχή τότε ήταν πριν έρθουν η καραβιές με της ρωσίδες και  καλά μουνιά και καλές στο δωμάτιο ήταν ελάχιστες

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
δειτε το βιντεακι ειναι απο την εκπομπη του Κωστα Μυλωνα στις αρχες της 10ετιας του 90!
A, ρε Κωσταρα σε παρακολουθουσα ανελλειπως οταν ημουν μαθητης λυκειου..ηταν η καλυτερη μεταμεσονυκτια εκπομπη στην τηλεοραση..
        :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Πάνε οι εποχές αυτές....

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.330
Πόντοι
5.435
συμπάσχω με τον μπουζόκλειδο... μαζί την είχαμε  :knockinb: Για την ακρίβεια πρώτα μπήκε ο μπουζό και έδωσε το πράσινο φως και μετά εγώ. Αργότερα μάθαμε ότι ήταν τρανς  :grin:

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
τα νειατα σου προφανως! οπως θυμηθηκα και γω τα δικα μου! ωραιες και ξεγνοιαστες εποχες!
Ωραίες εποχές που σε ξεφτίλιζαν τραβελόπουστες καυλιάρη μου;Και τώρα υπάρχουν τραβελάκια βρε,δεν χρειάζεται να πηγαίνεις στην Ομόνοια και να ψωνίζεις Πάκιδες για να σε βολεύουν.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
φιλοι Συναγωνιστες τι μου θυμισατε .
Η Αφροδιτη ηταν για μενα καλυτερη κατά πολύ από την Χειλουδακη δουλευε στην φυλης και επρεπε να ησουν πολύ κολλητος για να φας γκροβερακι .
Ο μαλακας ο Τραγκας της ειχε κανει δυο εκπομπες που ελεγε την ιστορια της και στην τελευταια αποκαλυπτότανε ότι δεν ηταν κοριτσι και ο Τραγκας δηθεν επεφτε από τα συννεφα μαλακιες . Ειχε βαλει 22 λεπτα πορνο και στο τελος το καταλαβαινε για αυτό και ο Κωστας ο Μυλωνας του τα ειχε χωσει πολύ ασχημα. Τωρα για την Αφροδιτη αν εμπαινες μεσα και της εδειχνες ότι την θεωρούσες γυναικα περναγες φανταστικα καποιος φιλος που πηγαινε συνεχεια και στον Μυλωνα και εβλεπε ζωντανες τις εκπομπες του από το στουντιο στον ταυρο ξερω ότι εβγαινε με την Αφροδιτη και ηταν φανταστικη. Αυτά και καλο βραδυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom