Νέα

Ένα Σαββατοκύριακο στο παρελθόν ή στο μέλλον. Που θα πάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κερδίσατε ένα Σαββατοκύριακο στο παρελθόν ή στο μέλλον. Ταξίδι στο χρόνο λοιπόν. Διαλέξτε προορισμό,για τη μεταφορά θα χρειαστούν μόνο 2 χιλιοστά του δευτερολέπτου.
Φύγαμεεεεεεε.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
1 λεπτό φίλε.....να κλείσω την βαλίτσα μου....

Επισκέπτης
Η ουσία αυτού του θέματος είναι το ποιό γεγονός θα ήθελε ο καθένας να δει στο παρελθόν και ποιό στο μέλλον!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Εγκατέλειψαν τραυματίες σε τροχαίο!
,
Tου Κώστα Προδρομίδη

Την Κυριακή 27/01/2008 γύρω στις 2:00 το μεσημέρι συνέβη ατύχημα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού. Στο ατύχημα εμπλέκεται μια μαύρη μηχανή Kawasaki Ninja ZX-10R μαύρου χρώματος και αυτοκινήτου τα στοιχεία του οποίου δεν έχουμε μάθει ακόμα.
Δυστυχώς το παλικάρι που οδηγούσε την μηχανή βρίσκεται με διάσειση στο νοσοκομείο και η κοπέλα συνεπιβάτης στην εντατική μετά από αφαίρεση σπλήνας και δεν μπορούν να δώσουν καμία πληροφορία. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να στείλει μήνυμα ...
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Επισκέπτης
Στο παρελθόν θα ήθελα να παρευρίσκομαι μπροστά στην συνάντηση του Αττίλα του Ούνου με τον Πάπα. Μια συνάντηση που άλλαξε τη ροή της ιστορίας καθώς χωρίς να ξέρουμε τι ειπώθηκε, ο Αττίλας τελικά δεν μπήκε στην Ιταλία (και δεν την κατέκτησε όπως θα γινόταν 1000%) αλλά γύρισε πίσω...

Στο μέλλον την τελευταία εβδομάδα ύπαρξης της ανθρώπινης φυλής . Είμαι περίεργος να δω με ποιόν τρόπο εξαφανιζόμαστε

HammerHead

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
0
θα'δινα και την ψυχή μου για να γινόμουν πάλι 10 χρονών ,και φυσικά να μην θυμόμουν τίποτα από τα χρόνια που μεσολάβησαν, απλά όταν φτάσω πάλι στην ηλικία που είμαι να έχω τις διπλές αναμνήσεις!!!!  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Στο παρελθόν θα ήθελα να παρευρίσκομαι μπροστά στην συνάντηση του Αττίλα του Ούνου με τον Πάπα. Μια συνάντηση που άλλαξε τη ροή της ιστορίας καθώς χωρίς να ξέρουμε τι ειπώθηκε, ο Αττίλας τελικά δεν μπήκε στην Ιταλία (και δεν την κατέκτησε όπως θα γινόταν 1000%) αλλά γύρισε πίσω...

Στο μέλλον την τελευταία εβδομάδα ύπαρξης της ανθρώπινης φυλής . Είμαι περίεργος να δω με ποιόν τρόπο εξαφανιζόμαστε
Οντως αποτελει μυστηριο, αλλα καποιοι λενε οτι ο Παπας του εταξε την Κωσταντινουπολη :huh:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Οσο για μενα θα φανει ρηχο, αλλα αν μπορουσα να γυρισω ενα Σαββατοκυριακο πισω, θα ηθελα να παω σε μια και μονο συναυλια

[youtube=425,350]8E1DXOngU20[/youtube]

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Επειδη δεν μπορουμε να αλλαξουμε τιποτα απο το παρελθον,θα ηθελα απλα να παω οποιοδηποτε ΣΚ μπροστα.Αλλα βεβαια να ξαναγυριζα πισω.Ετσι μονο μπορεις να αλλαξεις,το παρον και το μελλον σου.
ΑΑΑ,ξεχασα,και να μπορουσα να εφερνα μαζι μου πισω και τα αποτελεσματα απο το στοιχημα
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
stabit και εγώ γουστάρω Ελβις πολύ! Πρωτοπόρος ο άνθρωπος τι να λέμε τώρα!  :rockon:

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ελβις= Rock& Roll.

Συνημμένα

• sacred_heart_of_elvis_small.gif
    sacred_heart_of_elvis_small.gif
    87,5 KB · Εμφανίσεις: 20

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Το σαββατοκύριακο που γνώρισα την γυναίκα μου. πριν απο πολλα χρονια βεβαια
ήταν το καλυτερο που εχω περασει

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Μαλλον ενα σαββατοκυριακο σαν εκεινο που εζεισε ο john travolta στην ταινα Saturday night fever το '77.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom