Κερδίσατε ένα Σαββατοκύριακο στο παρελθόν ή στο μέλλον. Ταξίδι στο χρόνο λοιπόν. Διαλέξτε προορισμό,για τη μεταφορά θα χρειαστούν μόνο 2 χιλιοστά του δευτερολέπτου.
Φύγαμεεεεεεε.
Εγκατέλειψαν τραυματίες σε τροχαίο!
,
Tου Κώστα Προδρομίδη
Την Κυριακή 27/01/2008 γύρω στις 2:00 το μεσημέρι συνέβη ατύχημα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού. Στο ατύχημα εμπλέκεται μια μαύρη μηχανή Kawasaki Ninja ZX-10R μαύρου χρώματος και αυτοκινήτου τα στοιχεία του οποίου δεν έχουμε μάθει ακόμα.
Δυστυχώς το παλικάρι που οδηγούσε την μηχανή βρίσκεται με διάσειση στο νοσοκομείο και η κοπέλα συνεπιβάτης στην εντατική μετά από αφαίρεση σπλήνας και δεν μπορούν να δώσουν καμία πληροφορία. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι να στείλει μήνυμα ...
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΣΤΟ SITE ΣΑΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!
Στο παρελθόν θα ήθελα να παρευρίσκομαι μπροστά στην συνάντηση του Αττίλα του Ούνου με τον Πάπα. Μια συνάντηση που άλλαξε τη ροή της ιστορίας καθώς χωρίς να ξέρουμε τι ειπώθηκε, ο Αττίλας τελικά δεν μπήκε στην Ιταλία (και δεν την κατέκτησε όπως θα γινόταν 1000%) αλλά γύρισε πίσω...
Στο μέλλον την τελευταία εβδομάδα ύπαρξης της ανθρώπινης φυλής . Είμαι περίεργος να δω με ποιόν τρόπο εξαφανιζόμαστε
θα'δινα και την ψυχή μου για να γινόμουν πάλι 10 χρονών ,και φυσικά να μην θυμόμουν τίποτα από τα χρόνια που μεσολάβησαν, απλά όταν φτάσω πάλι στην ηλικία που είμαι να έχω τις διπλές αναμνήσεις!!!!
Στο παρελθόν θα ήθελα να παρευρίσκομαι μπροστά στην συνάντηση του Αττίλα του Ούνου με τον Πάπα. Μια συνάντηση που άλλαξε τη ροή της ιστορίας καθώς χωρίς να ξέρουμε τι ειπώθηκε, ο Αττίλας τελικά δεν μπήκε στην Ιταλία (και δεν την κατέκτησε όπως θα γινόταν 1000%) αλλά γύρισε πίσω...
Στο μέλλον την τελευταία εβδομάδα ύπαρξης της ανθρώπινης φυλής . Είμαι περίεργος να δω με ποιόν τρόπο εξαφανιζόμαστε
Επειδη δεν μπορουμε να αλλαξουμε τιποτα απο το παρελθον,θα ηθελα απλα να παω οποιοδηποτε ΣΚ μπροστα.Αλλα βεβαια να ξαναγυριζα πισω.Ετσι μονο μπορεις να αλλαξεις,το παρον και το μελλον σου.
ΑΑΑ,ξεχασα,και να μπορουσα να εφερνα μαζι μου πισω και τα αποτελεσματα απο το στοιχημα