alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εισαι ακαρδος :-στ αρχιδια μας , ας προσεχε
Εισαι ακαρδος :-στ αρχιδια μας , ας προσεχε
Με τον Σλαβυ ειχαμε καποιες διαφορες στο παρελθον, αλλα τις λυσαμε σαν αντρες και τα βρηκαμε.
Πλεον τον θεωρω αδερφο
λυπαμαι φιλε , αλλα πρεπει να φυγει.. δεν θα σου λειψει καθολου
η αληθεια ειναι οτι το σαητ δεν θα αντεξει τετοια απωλεια...
λακης33, απολυτος, αχαχου, κιγκ τζεημς κ.α .... rip!!
Στην οποια φυσικα θα προεδρευω τύπεΜε εμενα μοντ να ξερετε οτι δε θα επιτρεπονται βρωμομουνα στο σαιτ.
Εκτος και αν περασουν απο ειδικη επιτροπη πρωτα
Προσφατως χασαμε και την Ερη τύπε
Δεν ειμαι καθολου σκληρος τύπε και μαλιστα σκοπευω να κανω και ρουσφετιαΔε σε εχω παρακολουθησει και πολυ τυπε, αλλα για ολιγον τι αισθηματια και πιρφορο σε κοβω :S
Η κριτικη επιτροπη πρεπει να αποτελειται απο ακραιους χυστες
Αν εισαι σκληρος, μετα χαρας να σε βαλω
Εχει τεσσερις μερες να εμφανισθει.
Ανησυχω παρα πολυ
Εχει τεσσερις μερες να εμφανισθει.
Ανησυχω παρα πολυ
Κι αν επαθε κατι κακο???
Εισαι ακαρδος :-
Δε σε εχω παρακολουθησει και πολυ τυπε, αλλα για ολιγον τι αισθηματια και πιρφορο σε κοβω :S
Η κριτικη επιτροπη πρεπει να αποτελειται απο ακραιους χυστες
Αν εισαι σκληρος, μετα χαρας να σε βαλω
Με εμενα μοντ να ξερετε οτι δε θα επιτρεπονται βρωμομουνα στο σαιτ.
Εκτος και αν περασουν απο ειδικη επιτροπη πρωτα
Ναι, κάτι θα γίνει γι' αυτό.Αντισθένη πες σε όποιο developer έχεις να βάλει φίλτρο που αρχικά να μην τραβάει ποστς από τραβελοκατηγορίες/τρανς κτλ και να είναι διαθέσιμο σε όποιον το κλικάρει να βλέπει από αυτές.
Μπαίνουμε να διαβάσουμε και πετάγονται στην αρχική το 1/3 να αφορά τραβέλια κτλ.
Στα @@ μου τι κάνει ο καθένας αλλά το default θα έπρεπε να είναι αντρικό.
Όποιος γουστάρει αγοράκια ένα κλικ.
Τί εννοείς ακριβώς; Μπορείς να κοιτάς και στα section ξεχωριστά ή να βάζεις καταχωρίσεις στα αγαπημένα.επειδη οι κριτικες ανεβαινουν γρηγορα κ φευγουν ακομη ποιο γρηγορα απ τη κεντρικη σελιδα υπαρχει τροπος να βλεπω τις βρισκω ευκολα ?
θελω να πω οτι επειδη οι νεες κριτικες ανεβαινουν γρηγορα οι προηγουμενες δε μενουν αρκετα στη κεντρικη σελιδα του μπουρδελα.κομ ωστε να τις δαβαζω -αλλοτε προλαβαινω αλλοτε οχι-Ναι, κάτι θα γίνει γι' αυτό.
Τί εννοείς ακριβώς; Μπορείς να κοιτάς και στα section ξεχωριστά ή να βάζεις καταχωρίσεις στα αγαπημένα.