θελουμε να βλεπουμε ποιοι βλεπουν το καθε θρεντ
νομιζω ειναι απαραιτητο για πολλους και διαφορους λογους
Δε Γίνεται Αυτό (ΔΓΑ).
Το απαγορεύει το ΔΝΤ.
θελουμε να βλεπουμε ποιοι βλεπουν το καθε θρεντ
νομιζω ειναι απαραιτητο για πολλους και διαφορους λογους
συγχωνευτηκαν ολα....που εινι το θρεντ μου με το τσατ;
αντισθενη αυτο να βαλεις στις κριτικες..... ;)πριν ξεκινησω να γραφω για τα σημερινα νεα απο τα στουντιο της λαρισας να επισημανω την αναγκη στις κριτικες απο κατω να υπαρχει η δυνατοτητα να ενεργοποιουμε επιλογη με τικαρισμα απλο αν η κοπελα κανει γυμνο στοματικο ως προγραμμα ή οχι.....πιστευω ειναι χρησιμο και πρακτικο για οποιον διαβαζει την κριτικη εκτος απο τα υπολοιπα προγραμματα πχ 69 ,ισπανικο κλπ..... ;)
ετσι ....και να μπαναριστουν και ολοι οι κλωνοι....να μεινουν μονο αυτοι που εχουν κριτικες.....Πολύ το χάρηκα που το σβησε. Κοκόνες κοτ κοτ κοτ έχουν καταντήσει
ετσι ....και να μπαναριστουν και ολοι οι κλωνοι....να μεινουν μονο αυτοι που εχουν κριτικες.....
σωστα...καποιοι κλωνοι απ τα παλια.....Να κρατηθούν κανα-δύο ως μέλη της παράδοσης...
σωστα...καποιοι κλωνοι απ τα παλια.....
ποια ολα? >συγχωνευτηκαν ολα....
tsat,tsatsoi κλπ....μηνες τωρα....εσυ ζεις ρε;ποια ολα? >
επιβαλλεται πια....Έκδοση του σάιτ για κινητά! Είναι πολλές φορές που θέλω να μπω και μου κολλάει τον browser - μάλλον είναι πολλά τα γράφικα και μένει απο μνήμη (nokia)
σωστο.....να ανοιχτει λοιπον ενα θεμα κριτικες πιατσας αθηνας γενικα ,αντε και ενα θεσσαλονικης.....δεν ειναι δυσκολο....γινεται....γνωμη μου μακαρι να ακουστει θα πρεπει να μπουνε και κριτικες απο πιατσες
πχ σολωνος, βερατζερου, βαθης, συγγρου, καβαλας κτλ
ετσι θα υπαρχει και πληροφορηση και σε αυτους που ασχολουνται με το pick up αθλημα
θα μπορει πχ καποιος να γραφει ονομα κοπέλας, περιγραφη, που πιατσαρει (ακριβες σημειο), που τη γαμαει, τιμες, ωρα και μερα συναντησης