You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ένα καλύτερο BOURDELA.COM! Η γνώμη σου μετράει
- Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 127K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
"η γνωμη σου μετραει" και τ' αρχιδια μου κουνιουνται.
Τελος παντων,
μετα την αναφορα μου στο προβλημα που εχουν οι φορμες, δεν κανουν escape καποιους χαρακτηρες με αποτελεσμα να μπλεκεται το κειμενο καποιου με το κωδικα php(στον client δε φτανει καν το κειμενο που γραφεις σε μερικα ποστ)
μετα την αναφορα μου στο προβλημα με τα ενσωματωμενα video απο το yt που δεν παιζουν με html
θα προσθεσω και το προβλημα αναγνωσης καποιων σελιδων του σαιτ λογω κακης ενσωματωσης του 2ου θεματος(εμφανισης).
Τελος παντων,
μετα την αναφορα μου στο προβλημα που εχουν οι φορμες, δεν κανουν escape καποιους χαρακτηρες με αποτελεσμα να μπλεκεται το κειμενο καποιου με το κωδικα php(στον client δε φτανει καν το κειμενο που γραφεις σε μερικα ποστ)
μετα την αναφορα μου στο προβλημα με τα ενσωματωμενα video απο το yt που δεν παιζουν με html
θα προσθεσω και το προβλημα αναγνωσης καποιων σελιδων του σαιτ λογω κακης ενσωματωσης του 2ου θεματος(εμφανισης).
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
Επιδιωκω να παω για το PhD κατα το LS2 (σελιδα 2 για να μαθεις τι ειναι το ls2)τσολια ποτε πας παλι ελβετια?
σκεφτομουνα ρε μαστορα να φτιαξω μια για android αλλα δεν εχω χρονο, εχω λιωσει με τα παλουκια της δουλειας, σε 2 βδομαδες παρουσιαζω στη στοκχολμη.φτιαξε μια εφαρμογη για windows 10 ρε μαλεα
Θα το δρομολογησω παντως να κανω μια προσπαθεια στο εγγυς μελλον αμα δεν με προλαβει καποιος αλλος.
φτιαξε για αντρόιντσκεφτομουνα ρε μαστορα να φτιαξω μια για android αλλα δεν εχω χρονο, εχω λιωσει με τα παλουκια της δουλειας, σε 2 βδομαδες παρουσιαζω στη στοκχολμη.
Θα το δρομολογησω παντως να κανω μια προσπαθεια στο εγγυς μελλον αμα δεν με προλαβει καποιος αλλος.
ετσι και αλλιως η Μάικροσοφτ,δίνει εργαλεία στα 10ρια για ευκολο πορτ εφαρμογων
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
θα σας πω και ενα μυστικο.
Παλιοτερα, οταν σταματησανε το τσατ, ξεκινησα να φτιαχνω ενα σε java για να μιλαμε.
Εφτασα σε ενα σημειο που σχεδον ειχα τελειωσει με πολλα πραγματα, ουσιαστικα μιλαγες μια χαρα και λογω σχεδιασμου δεν χρειαζοσουνα κανεναν ιδιαιτερο server για να δουλεψει.
Μετα επαναφερανε το τσατ, το αφησα, εξαφανιστηκε το τσατ και δεν ασχοληθηκα ξανα.
Παλιοτερα, οταν σταματησανε το τσατ, ξεκινησα να φτιαχνω ενα σε java για να μιλαμε.
Εφτασα σε ενα σημειο που σχεδον ειχα τελειωσει με πολλα πραγματα, ουσιαστικα μιλαγες μια χαρα και λογω σχεδιασμου δεν χρειαζοσουνα κανεναν ιδιαιτερο server για να δουλεψει.
Μετα επαναφερανε το τσατ, το αφησα, εξαφανιστηκε το τσατ και δεν ασχοληθηκα ξανα.
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
θα σας πω και ενα μυστικο.
το τσατ το εσβησε ο αντμιν για να μην χανει κλικ το σαιτ
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
θα μου στελνεις σοκολατες απ την ελβετια?θα σας πω και ενα μυστικο.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
δεν αξιζουν μια... κατι τυρια ομωςθα μου στελνεις σοκολατες απ την ελβετια?
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
εχει κατι καλες...δεν είναι μονο αυτές οι κλασικες...μας φερνουν κατι φιλοι μαςδεν αξιζουν μια... κατι τυρια ομως
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
δεν αξιζουν μια... κατι τυρια ομως
ποσα λεφτα θα βγαζεις εκει κ ποσα χαλας
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
ψοφα ρε σιχαμα επιτελουςποσα λεφτα θα βγαζεις εκει κ ποσα χαλας
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
ψοφα ρε σιχαμα επιτελους
παλι φθονος οταν ακους για καποιον που θελει να κανει κατι
το εκανες κ με τσολια κ με δυσκοληεγγραφη
φθονος-μανια-κακια-καταθλιψη ετσι πας
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
για το σερν υπαρχουν διαφορες κατηγοριες μισθοδοσιας,ποσα λεφτα θα βγαζεις εκει κ ποσα χαλας
ξεκιναν απο τα 3200, 3500, 4500, 5500 κ.ο.κ. αναλογα σε ποια κατηγορια βρισκεσαι, ποσα χρονια εμπειριας εχεις, ποσα χρονια δουλευεις, ποσα παιδια εχεις, αν εισαι παντρεμενος... αλλα ο μικροτερος ειναι του προπτυχιακου φοιτητη στα 3200 (φραγκα παντα)
το κοστος ζωης με φθηνο σπιτι(800 ενοικιο) ειναι γυρω στα 1200-1700 το μηνα, με λιγο πιο ακριβο σπιτι πας στα απο τα 1700 και οσο θες.
...και ενας σερβιτορος στη Γενευη που δουλευει μια πενταετια παιρνει γυρω στα 3-4 χιλιαρικα αν θυμαμαι καλα.
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
σε σιχαινομαι που κοιτας τις ζωες των αλλων απ την κλειδαροτρυπα ρε εμετεπαλι φθονος οταν ακους για καποιον που θελει να κανει κατι
το εκανες κ με τσολια κ με δυσκοληεγγραφη
φθονος-μανια-κακια-καταθλιψη ετσι πας
ιδιος ο εκτορ λοπεζ εισαι ρε γελοιε
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
σε σιχαινομαι που κοιτας τις ζωες των αλλων απ την κλειδαροτρυπα ρε εμετε
ιδιος ο εκτορ λοπεζ εισαι ρε γελοιε
αφου τον τσολια ρωτησα στα ισια ποια κλειδαροτρυπα λες ρε μανιοκαταθλιπτικε
Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
γλιτσας 41,καραφλας καπνιζει λακι στραικαφου τον τσολια ρωτησα στα ισια ποια κλειδαροτρυπα λες ρε μανιοκαταθλιπτικε
ντιμιτς 35 με τσεκουρι και τατου
μπιλυ 40 με σκουλαρηκι και πουκαμισο
ψοφα σιχαμα
dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
γλιτσας 41,καραφλας καπνιζει λακι στραικ
ντιμιτς 35 με τσεκουρι και τατου
μπιλυ 40 με σκουλαρηκι και πουκαμισο
ψοφα σιχαμα
λακι στραικ τσεκουρι σκουλαρηκι δεν τα εγραψα εγω
Btm_sub_Arren
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλη ιδεα πιστευω θα ηταν να φτιαξετε και ενα τσατ ρουμ για αμεση επικοινωνια για τα μελοι!
Και επισεις και μια αναζητηση με κριτιρια για τα μελοι!
Και επισεις και μια αναζητηση με κριτιρια για τα μελοι!
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 4K
?
- Απαντήσεις
- 23