Νέα

Ένα καλύτερο BOURDELA.COM! Η γνώμη σου μετράει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να ψηφίζουμε αν μια κριτική μας βοήθησε

• Ναι

Ψήφοι: 220 91,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 20 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    240
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Καλό αυτό με τα sections. Πολύ καλό...

Έχετε σκεφτεί, να εφαρμόσετε κάτι σαν mybourdela.com, δλδ να έχει ο χρήστης προεπιλογές τι θέλει να βλέπει αφού κάνει log on.

Π.χ. να ορίζει section που θα πηγαίνει κατ'ευθείαν, καλό θα ήταν να μπορεί να συνδυάζει sections, ή ακόμη καλύτερα να αποκλείει sections?

Ακόμη καλύτερα θα ήταν να μπορούσε ο χρήστης στο mybourdela.com να ορίσει φίλτρα για αντικείμενα που δεν θέλει να βλέπει.

(Λίγο πολύ ο καθένας έχει προσδιορίσει από που σκάνε τα αδιάφορα posts, τα αδιάφορα threads κλπ κλπ)

Γαμάτο θα ήταν...θα γινόταν πάλι χρηστικό μπουρδελοsite και όχι cosmopolitan που είναι τώρα.

Άσε που θα έπεφταν και μερικές μύτες, θα σπάγανε μερικά καλάμια κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ

Καλό θα ήταν αυτό με τα sections αλλά είναι στατικό.
Δεν ξέρεις που θα σκάσει ένα thread (που θα το ανοίξει κάποιος) και κυρίως δεν ξέρεις αν κάποιο thread θα εξελιχθεί σε μπουρδέλο.

Πιθανόν το καλλίτερο θα ήταν να μπορούσες να προσδιορίζεις ορισμένες λέξεις κλειδιά και αν αυτές οι λέξεις περιέχονται σε ένα thread τότε το thread αυτόματα πετιέται στα σκουπίδια.

Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει για ορισμένους users. Αν ένας user που έχεις καθορίσει συμμετέχει σε ένα thread πάνω από ένα threshold πχ με πάνω από 3% των συνολικών posts τότε το thread πετιέται στα σκουπίδια.

Το καλλίτερο μάλλον θα ήταν να λειτουργούσε η βαθμολόγηση των threads και κυρίως μέσω των users που εμπιστεύεσαι. Δηλαδή εγώ εμπιστεύομαι τον Yorgo πχ, τότε τα threads στα οποία δίνεις εσύ υψηλές βαθμολογίες θα μου είναι ενδιαφέροντα.

Αλλά όλα αυτά θέλουν δουλειά.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν ξέρεις που θα σκάσει ένα thread (που θα το ανοίξει κάποιος) και κυρίως δεν ξέρεις αν κάποιο thread θα εξελιχθεί σε μπουρδέλο.
Πιθανόν το καλλίτερο θα ήταν να μπορούσες να προσδιορίζεις ορισμένες λέξεις κλειδιά και αν αυτές οι λέξεις περιέχονται σε ένα thread τότε το thread αυτόματα πετιέται στα σκουπίδια.
Το ίδιο θα μπορούσε να γίνει για ορισμένους users. Αν ένας user που έχεις καθορίσει συμμετέχει σε ένα thread πάνω από ένα threshold πχ με πάνω από 3% των συνολικών posts τότε το thread πετιέται στα σκουπίδια.
Το καλλίτερο μάλλον θα ήταν να λειτουργούσε η βαθμολόγηση των threads και κυρίως μέσω των users που εμπιστεύεσαι. Δηλαδή εγώ εμπιστεύομαι τον Yorgo πχ, τότε τα threads στα οποία δίνεις εσύ υψηλές βαθμολογίες θα μου είναι ενδιαφέροντα.

Ακόμη καλύτερα!

Επισκέπτης
Από φόρουμ είμαι άσχετος.
Θα μπορούσε να προγραμματιστεί έτσι , ώστε π.χ. να μην είναι ορατά σε εμένα τα post των χρηστών που έχουν δηλώσει ως φύλο Γυναίκες;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ναι αυτο λεμε... ;)
Από φόρουμ είμαι άσχετος.
Θα μπορούσε να προγραμματιστεί έτσι , ώστε π.χ. να μην είναι ορατά σε εμένα τα post των χρηστών που έχουν δηλώσει ως φύλο Γυναίκες;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μια καλη ιδεα θα ηταν η αυτοματη συγχωνευση διαδοχικων ποτς απο τον ιδιο χρηστη

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Eγώ θα πρότεινα στην αρχική σελίδα να υπάρχει ένα μέρος όπου θα έχουμε "αφιέρωμα" σε γνωστούς και διάσημους πουτανιάρηδες , πχ Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως έχουν κάτι σάιτ για γκέι διάσημους γκέι, έτσι και εδώ να κάνουμε κάτι ανάλογο :grin:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
μετα την επανεναρξη του σαιτ λειπουν 2 στοιχεια απ'οτι ειδα .....

1) στην αναζητηση πανω δεξια σε παραπεμπει στο και οχι στο
2) αναζητηση-εμφανιση των μελων δεν υπαρχει.....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
η αριστερη πλευρα με τα προσφατα thread ειναι αρκετα μεγαλη
και ετσι χανω ορατοτητα απο την κεντρικη σελιδα

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
απαισιο σαιτ κλειστε το απο μονοι σας να γλυτωσουμε
ολα ειναι χαλια

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
δωρητη δεν σου φταιει το σαιτ επειδη ο ολυμπιακος
εφερε ισοπαλια με την λαρισα  :)

demonologos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

αναρωτιεμαι πως μπορω να καταργησω καποια ανανεωση σε thread οπου εχω συμμετασχει.δλδ ειπα ρε παιδακι μου μια γνωμη και αυτο ηταν για ενα θεμα δεν θελω μια κατεβατη σελιδα που να με μπερδευει των threads  που δεν με ενδιαφερουν πλεον.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Υπάρχει τρόπος όταν ποστάρουμε βιντεάκια από youtube να φαίνονται στο site με τη high definition μορφή τους?
Ευχαριστώ.

demonologos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μπορει μελλοντικα -αν εκανα γνωριμιες εδω- να μου φαινοταν χρησιμη μια καμερα και ηχος στα πριbε του  chat.
τι λες webmaster?

demonologos

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μπορει μελλοντικα -αν εκανα γνωριμιες εδω- να μου φαινοταν χρησιμη μια καμερα και ηχος στα πριbε του  chat.
τι λες webmaster?

αλλα διορθωνω αυτο που ηθελα να γραψω γιατι αυτο επρεπε να μπει σε ψηφοφορια και οχι σε αμεση  προταση μορφης αλλαγης κωδικα του σαιτ.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom