Νέα

Ένα καλύτερο BOURDELA.COM! Η γνώμη σου μετράει

• Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να ψηφίζουμε αν μια κριτική μας βοήθησε

• Ναι

Ψήφοι: 220 91,7%
  • Οχι

Ψήφοι: 20 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    240
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

karaflokondoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η συγκεκριμενη ιστοσελιδα ειναι πολυ καλη και  μπορεις να βρεις αρκετες χρησιμες πληροφοριες οι οποιες καλυπτουν ενα μεγαλο φασμα του ενδιαφερωντος χωρου ,εχει γινει αρκετα καλη δουλεια και διαβασα επι πολλες ωρες αρθρα που με ενδιαφεραν
Ιδιαιτερα θα σταθω σε πληροφοριες που διδονται απο μελη του ιστοχωρου αυτου οι οποιες πολλες φορες δεν πληρωνονται με ολα τα χρηματα του κοσμου!
να πω και ενα μεγαλο ευχαριστω σε οσους προσφερουν για την κοινη πληροφορηση

ειμαι φανατικος αναγνωστης ! και σαν γνησιος φορουμιστας το χαιρομαι !
Περιθωρια βελτιωσεων υπαρχουν παντα πιστεω οτι η καλυτερη βελτιωση ειναι η πληροφορηση που διδουν οταν ειναι αληθινη !

Τα σεβη μου στους διαχειρηστες και οχι μονο!

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
743
Πόντοι
96
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η συγκεκριμενη ιστοσελιδα ειναι πολυ καλη και  μπορεις να βρεις αρκετες χρησιμες πληροφοριες οι οποιες καλυπτυν ενα μεγαλο φασμα του ενδιαφερωντος χωρου ,εχει γινει αρκετα καλη δουλεια και διαβασα επι πολλες ωρες αρθρα που με ενδιαφεραν
Ιδιαιτερα θα σταθω σε πληροφοριες που διδονται απο μελη του ιστοχωρου αυτου οι οποιες πολλες φορες δεν πληρωνονται με ολα τα χρηματα του κοσμου!

ειμαι φνατικος αναγνωστης ! και σαν γνησιος φορουμιστας το χαιρομαι !
Περιθωρια βελτιωσεων υπαρχουν παντα πιστεω οτι η καλυτερη βελτιωση ειναι η πληροφορηση που διδουν οταν ειναι αληθινη !

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι η συγκεκριμενη ιστοσελιδα ειναι πολυ καλη και  μπορεις να βρεις αρκετες χρησιμες πληροφοριες οι οποιες καλυπτουν ενα μεγαλο φασμα του ενδιαφερωντος χωρου ,εχει γινει αρκετα καλη δουλεια και διαβασα επι πολλες ωρες αρθρα που με ενδιαφεραν

ειμαι φανατικος αναγνωστης ! και σαν γνησιος φορουμιστας το χαιρομαι !

Με 2 ποστ τι γνησιος φορουμιστας λες ρε φιλε;Δουλευομαστε;

karaflokondoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Like
2
Πόντοι
1

καλημερα φιλτατε ...... εχω συγκεκριμενη αναζητηση για αυτον τον λογο δεν εχω πολλες αναρτησεις  .... (πιστεψε με εχω περασει πανω απο 3000 σελιδες διαβαζοντας εδω μεσα σε 1,5 μηνα )
ενημερωνομαι καθημερινα για οτι με ενδιαφερει και μη

Χαρηκα ! μην κρινεις καποιον απο την ποσοτητα των αναρτησεων του! καλη σου μερα !

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
466
Πόντοι
166
Καλησπέρα,

Θα ήταν χρήσιμο οι σελίδες να πήγαιναν μπροστά ή πίσω με κάποια βελάκια (μπροστά και πίσω). Το να κάνει "κλικ" στο νούμερο της εκάστοτε σελίδας για να μεταβείς σε αυτή κάθε άλλο παρά βολικό δεν είναι.

Οπως επίσης η επιλογή "Μετάβαση στην σελίδα", στην περίπτωση που επιθυμεί κάποιος χρήστης να μεταβεί αρκετές σελίδες πίσω.

Ευχαριστώ.  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Και like/dislike στα ποστ που είχε προτίνει και ένας συναγωνιστής πρόσφατα  :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.899
Πόντοι
12.756
Καλησπέρα,

Θα ήταν χρήσιμο οι σελίδες να πήγαιναν μπροστά ή πίσω με κάποια βελάκια (μπροστά και πίσω). Το να κάνει "κλικ" στο νούμερο της εκάστοτε σελίδας για να μεταβείς σε αυτή κάθε άλλο παρά βολικό δεν είναι.

:thumbsup:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.651
Πόντοι
606
παιδια δεν ξερω αλλα για να κανουμε λογκιν χρειαζεται να πατησουμε 2 φορες τον κωδικο μας εκει που λεει forum απαντησεις :) δεν ξερω μπορει να ειναι καποιο κολλημα  αθελα του που εχει το σαιτ :) :) :) αλλα ειναι καπως σπαστικο :grin: οταν θελεις 2 φορες να πληκτρολογησεις τα ιδια   στοιχεια για να μπορεις να μιλησεις :) :) :) :)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.274
Πόντοι
10.336
εχω βαλει το μαυρο φοντο αντι για το μαμισιο ασπρο και εκτος του οτι ειναι "χαλασμενο" σε εμφανιση, δεν αλλαζει τωρα  :rockon:

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
466
Πόντοι
166
Μαζεμένα όσα τουλάχιστον είπαμε στην τελευταία σελίδα, για να μην χανόμαστε.  :grin:

Καλησπέρα,

Οπως επίσης η επιλογή "Μετάβαση στην σελίδα", στην περίπτωση που επιθυμεί κάποιος χρήστης να μεταβεί αρκετές σελίδες πίσω.

Ευχαριστώ.  :grin:

Και like/dislike στα ποστ που είχε προτίνει και ένας συναγωνιστής πρόσφατα  :rockon:

Επιπροσθέτως. Στο section με φωτογραφίες έχω παρατηρήσει ότι αρκετοί κάνουν επισύναψη αρχείων-φωτογραφιών και όχι ανέβασμα φωτογραφιών σε κάποιον image host . Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνουμε αρκετά scroll.
Φρόνιμο θα ήταν να ανεβαίνουν αυτές σε κάποιον Image host (λχ Imagebam, imgbox etc).

donald fuck

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
δε ξερω αν συμβαινει σε ολους αλλα παροτι εχω καλο κινητο καθε φορα που μπαινω στο site κολλαει απιστευτα και δε μπορω να κανω σχολια,,, θα ηταν πολυ καλο να εχει και εκδοση για κινητα  :rockon:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
θελουμε μια ανανεωση στα εμοτικον Αφεντικο!!
κανα vomit εμοτικον κ αλλα...θελουμε καινουργιες προσθηκες...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
[quote author=donald fuck  link=topic=23410.msg5806797#msg5806797 date=1413484338]
δε ξερω αν συμβαινει σε ολους αλλα παροτι εχω καλο κινητο καθε φορα που μπαινω στο site κολλαει απιστευτα και δε μπορω να κανω σχολια,,, θα ηταν πολυ καλο να εχει και εκδοση για κινητα  :rockon:
[/quote]τυπε μηπως ειναι πικροχωλα και το κινητο τα ανιχνευει? :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.899
Πόντοι
12.756
[quote author=donald fuck  link=topic=23410.msg5806797#msg5806797 date=1413484338]
[/quote]

αυτο με την εκδοση για κινητα εχει καταντησεις ανεκδοτο , αν υπηρχε εκδοση θα γινοταν της γαμιολας , θα ηταν on line 24/7 καμιά 50.000 μελη , γιατι ολα τα αλλα ειναι κλωνοι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.307
Πόντοι
8.645
αυτο με την εκδοση για κινητα εχει καταντησεις ανεκδοτο , αν υπηρχε εκδοση θα γινοταν της γαμιολας , θα ηταν on line 24/7 καμιά 50.000 μελη , γιατι ολα τα αλλα ειναι κλωνοι

Δεν είναι και το πιο εύκολο πράμα, ηρεμήστε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
θελουμε μια ανανεωση στα εμοτικον Αφεντικο!!
κανα vomit εμοτικον κ αλλα...θελουμε καινουργιες προσθηκες...

Έχω πει για ένα gay emoticon,μαν...εδώ και καιρό...χρειάζεται... :2funny:

Συνημμένα

• gay-troll-purple-smiley-emoticon.png
    gay-troll-purple-smiley-emoticon.png
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 33

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.714
Πόντοι
2.356
παιδια δεν ξερω αλλα για να κανουμε λογκιν χρειαζεται να πατησουμε 2 φορες τον κωδικο μας εκει που λεει forum απαντησεις :) δεν ξερω μπορει να ειναι καποιο κολλημα  αθελα του που εχει το σαιτ :) :) :) αλλα ειναι καπως σπαστικο :grin: οταν θελεις 2 φορες να πληκτρολογησεις τα ιδια   στοιχεια για να μπορεις να μιλησεις :) :) :) :)

Σωστή παρατήρηση.

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
222
Πόντοι
1
καλησπέρα δεν ξερω αν εχει αναφερθει ποτε αλλα θα ήταν μια καλη προσθηκη η υπαρξη ενος dropdown menu στις ενημερωσεις για μπου και στουντιο.
δηλαδη αν κάποιος θέλει να γραψει μια πορνοενημέρωση, οταν πατά παράθεση η απάντηση στο θέμα να του εμφανιζεται ενα κουμπί που να λεγεται τσαρκα.

το οποιο θα βγαζει ενα άλλο μενου- πινακα και θα εχει επιλογες τσαρδι, προγραμμα, τιμή, κοπελα και επιλογή χαρακτηριστικων και βεβαιως το ελευθερο τμημα των σχολιων.
δυστυχως δεν ειμαι προγραμματιστης και δεν μπορω να το φτιαξω αλλά νομίζω οτι ειναι μια καλή και αγωνιστικη προταση.
ευχαριστω

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom